Boşanma ve sonrasındaki hayat.

ev almak daha mantıklı buldum.
boşanmadan ev almayin derim. yoksa ortak oluyor.
zaten hiç bişey talep etmiyorsun kedin de var.işin gücün de var daha ne olsun
boşanmiş kadinlar senin gibi güçlü olabilse..
valla seni çok sevdim böle pozitif düşünen mantıklı akıllı kadinlara hayranim ben:)

Çok mantıklı ve yerinde bir karar. Geçinirsiniz muhakkak. İlk zamanlar belki zorlanırsınız ama sonra her şey oturur yerine. Allah gönlünüze göre versin.

Niye boşanıyorsunuz ? Anlatmak isterseniz tabi

2500 tl ile çok rahat geçinirsiniz... hiç düşünmeyin bence gayet mantıklı bir karar vermişsiniz ... sizin için bir gelir kaynağı da olur ileride.

Ben de boşanma asamasindayim. Ailemin yanına geldim. Onlardan ayrı yaşamayı hiç düşünmüyorum. Oturdugumuz ev akrabalarin bolca bulundugu bir apartmanda ve cevrede. Fuzulevden ev alıp burdan ailemle taşınmayı istiyorum.

Konularıniza baktım neden bosandiginizi çözemedim

Kesinlikle çok mantıklı bir karar. Ortak hesabınızda olan para da ikiye bölünür. Bir de altınlarınız da sizde kalır. Zaten tam olarak boşanınca alacaksınızdır evinizi. Tavsiyem, onları da hesaba katın. Belki daha merkezî ve prim yapacak bir yerden alabilirsiniz evinizi. Ya da hem ev hem araba da alabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz bilmem ama 2500 tl ile geçinirsiniz kesinlikle.

gayet iyi. artık boşanan cogu kisi aile yanina donmuyor. haklilik payı da var artık herkes bir yetişkin ve fikir ayriliklari olması normal. Bir arkadasim esinden ayrıldı kredi cekti. kucuk tatlı bir evi ve huzurlu bir hayati var. size de yeni hayatınızda mutluluklar dilerim...

Araba eşittir masraf sakin ilk mesajda yazılani yapmayın demeye geldim.

Ev Planı çok mantikli 4 yil değil olmadı 5 yıl cekersiniz. Kendi eviniz olur. Annenizin evi de olsa bence kendieviniz çok xok daha iyi. İnşallah her şey gönlünuzce olur

Ozel sektorun garantisi yok.
Isten cikarsan ev kredisi kalir
Nasil cesaret ediyorsun krediye?

planınız çok mantıklı ve bana kalırsa ayakları yere sıkı sıkı basan bi kadınsınız sizde :) şu daha iyi olur diyemiycem ama herşeyin senin için çok güzel olmasını diliyorum sadece :)

Ben sizin yerinizde olsam evimi alirdim madem boyle bir imkan var sonucta evden zarar gelmez iyi bir yatirim olur.

Bir kere düğünde takılan bütün altınlar kadının hakkıdır satılmafıysa eğer direkt senindir satıldı ise de karşı taraf almakla yükümlüdür. Düğün resimleri de delildir.
Ben
Düğünde takılan altınlar kadının dır satılmamış ise hepsi senindir satılmış. İse de karşı taraf almakla yükümlüdür. Bu hakkından vazgeçme.. Ve tazminat istemeyi de düğün derim ama çok çetrefilli olucak sa bırak gitsin...
Ev almak fikri muhteşem olmuş, birikmiş paran ve takı paran ile daha da az kredi çekersin. İlerde annenin yanına otursan bile evini kiraya verirsin veya ekonomik olarak zorlanırsan da evini kiraya verip annin yanına geçebilirsin.. Bunu bilmek sana bir güven getirir...
Bu arada konut kredisi için bankalar la pazarlık yapabiliyorsun.. İyi şanslar

Kedinin tirnaklarini kes.annenin evinde idare et bence.simdilik būyūk borclara girme hem bosanma hem borclanma agir olabilir önce bir dūzlūge cik sonrasina sonra bak.bol sans dilerim.

Netlik mi insana böyle çatır çatır planlar yaptırıyor acaba diye hayranlıkla okudum.
Çok mantıklı düşünmüşsünüz.
Kesinlikle kendi eviniz diyorum.
Mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…