İkinci evliliğin sonundayım boşanmak için iki üç ay zamana ihtiyacım var (maddi konulardan dolayı) 19 aylık bir oglum var, bu arada 32 yaşındayım, kızlar sorum size saçma gelebilir ama benim için önemli sizden yorum almak istedim
Boşandıktan sonra cocugumla soyadım farklı olacak doğal olarak, ama bu zor bir durum okulda filan, ne biliyim seyahate çıktığımızda ben onun annesiyim ama soyisimler farklı
1. Acaba diyorum babasıyla konuşsam hem kendi baba soyadım hemde onun soyadını kullanmama izin verir mi (şu an sadece onun soyadını kullanıyorum) ama pek sıcak bakacağını da sanmıyorum
2. Bir diger secenek cocuğuma kendi babamin soyadını verme ihtimalim var mı ama bu da çok zor bir şey sanırım
3. Boşanma diyebilirsiniz ama aldatılma, çalışmama konularımız var yani bu çok mümkün görünmüyor
4. Yarın birgün başka bir evlilik yapmayı düşünmüyorum yine de büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğumun gözüne kapama tedavisi yapıyoruz ve yaklaşık 10 yaşına kadar sürecek yani ben zaten 10 yıl kendimi sadece çocuğuma adamak istiyorum, zaten çalışıyorum kalan tüm vaktim onunla olsun istiyorum
Sonuç olarak siz olsanız ne yapardınız eski eşin soyadını kullanır miydiniz
(Ondan nefret filan etmiyorum, ona karşı herhangi bir duygum da yok nötr yani sadece cocugumun babasi)
Teşekkürker şimdiden ❤