- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Jupiter neptun
-
Yanı benimkide kabul etmez gibi ama çocuk için filan belki olabilir bir de sonuçta başka bir evlilik yapmak istemediğimizi de göstermez mi bu davranış bilakis mutlu olmaları gerekmez miBen de boşanma aşamasındayım... Ben soyadından kurtulmak istiyorum bu konu benim de aklımı kurcalıyor ama exs eş kişisi izin vermez hiç o diyaloglara girmeyeyim diyorum..
anlaşarak o şekilde boşananlar var ünlülerden biliyorum ama gerek var mi bence yok tamamen kurtulun derim kimse sizin soyadiniZ farklı çocuğun farklı takilmaz buna hem takılsa ne ki böyle dünya da milyonlarca kişi vardırİkinci evliliğin sonundayım boşanmak için iki üç ay zamana ihtiyacım var (maddi konulardan dolayı) 19 aylık bir oglum var, bu arada 32 yaşındayım, kızlar sorum size saçma gelebilir ama benim için önemli sizden yorum almak istedim
Boşandıktan sonra cocugumla soyadım farklı olacak doğal olarak, ama bu zor bir durum okulda filan, ne biliyim seyahate çıktığımızda ben onun annesiyim ama soyisimler farklı
1. Acaba diyorum babasıyla konuşsam hem kendi baba soyadım hemde onun soyadını kullanmama izin verir mi (şu an sadece onun soyadını kullanıyorum) ama pek sıcak bakacağını da sanmıyorum
2. Bir diger secenek cocuğuma kendi babamin soyadını verme ihtimalim var mı ama bu da çok zor bir şey sanırım
3. Boşanma diyebilirsiniz ama aldatılma, çalışmama konularımız var yani bu çok mümkün görünmüyor
4. Yarın birgün başka bir evlilik yapmayı düşünmüyorum yine de büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğumun gözüne kapama tedavisi yapıyoruz ve yaklaşık 10 yaşına kadar sürecek yani ben zaten 10 yıl kendimi sadece çocuğuma adamak istiyorum, zaten çalışıyorum kalan tüm vaktim onunla olsun istiyorum
Sonuç olarak siz olsanız ne yapardınız eski eşin soyadını kullanır miydiniz
(Ondan nefret filan etmiyorum, ona karşı herhangi bir duygum da yok nötr yani sadece cocugumun babasi)
Teşekkürker şimdiden ❤
Yanı evet dediğiniz gibi de olabilir ama o idrak yaşı 10 yaştan sonra filan, olmazsa tekrar kendi soyadima da dönebilirimGünaydın.
Beni aldatan,sorumsuz adamın soyadını asıl ben istemezdim.
Sizde nefret duygusu da yokmuş,ben kendisinin izinden kurtulmak isterdim.
Soyad konusu çok sıkıntı değil bana göre,bekar anne çok var.
Ayrıca çocuk boşandığınızı idrak ettiğinde kafası daha çok karışabilir.
Yani tabii siz bilirsiniz bence çok gereksizce bir düşünce.Yanı evet dediğiniz gibi de olabilir ama o idrak yaşı 10 yaştan sonra filan, olmazsa tekrar kendi soyadima da dönebilirim
Aynen Hande ataizi vardı sanırım hatta o zaman çok dikkatimi çekmişti ama şimdi onu anlayabiliyorum kimse için değil ki kendim ve oglum için sadeceanlaşarak o şekilde boşananlar var ünlülerden biliyorum ama gerek var mi bence yok tamamen kurtulun derim kimse sizin soyadiniZ farklı çocuğun farklı takilmaz buna hem takılsa ne ki böyle dünya da milyonlarca kişi vardır
Haklısınız ama istesem de hayatımdan çıkmayak çocuk için mecbur iletişim evet berbat bir eş ama iyi bir baba çocuğun herşeyiyle benim kadar ilgileniyor ben işteyken o bakıyor zatenYani tabii siz bilirsiniz bence çok gereksizce bir düşünce.
Diyorum ya ben olsam o adamı bir an önce hayatımdan nasıl çıkarırım,onun hesaplarını yapardım şu anda.
Hem size hem evladınıza zarar.
Yahu niye oyle dusunmesini istiyorsun ki ? Kafan fazla karisik sanirim. Bence kullanma hic geregi yok. Fiilen bosandigin kocanin soyafini tasirkende insanlara aciklamak zorunda kalicaksin. Bu kadar duygusal olma. Bazen ya siyah ya beyazdir.Yanı benimkide kabul etmez gibi ama çocuk için filan belki olabilir bir de sonuçta başka bir evlilik yapmak istemediğimizi de göstermez mi bu davranış bilakis mutlu olmaları gerekmez misizin çocuklar küçük mu
Ben eşin soyadını kesinlikle istemiyorum.. Sadece dava açıp çocuğun soyadını kendi soyadımdan yapmak isterdim ama ona da itiraz eder... 2.5 yaşında bir oğlum varYanı benimkide kabul etmez gibi ama çocuk için filan belki olabilir bir de sonuçta başka bir evlilik yapmak istemediğimizi de göstermez mi bu davranış bilakis mutlu olmaları gerekmez misizin çocuklar küçük mu
Tamam o zaman siz bilirsiniz.Haklısınız ama istesem de hayatımdan çıkmayak çocuk için mecbur iletişim evet berbat bir eş ama iyi bir baba çocuğun herşeyiyle benim kadar ilgileniyor ben işteyken o bakıyor zatenbenim icin kişisel olarak onun bir anlamı yok
Bence bu da gereksiz.Ben eşin soyadını kesinlikle istemiyorum.. Sadece dava açıp çocuğun soyadını kendi soyadımdan yapmak isterdim ama ona da itiraz eder... 2.5 yaşında bir oğlum var
Evet malesef terazi burcunun herşeyi her yönden düşünme özeliği bazen çok yorucu oluyorYahu niye oyle dusunmesini istiyorsun ki ? Kafan fazla karisik sanirim. Bence kullanma hic geregi yok. Fiilen bosandigin kocanin soyafini tasirkende insanlara aciklamak zorunda kalicaksin. Bu kadar duygusal olma. Bazen ya siyah ya beyazdir.
Bu durumu da kabul etmez sanırım ve ortada ciddi sebepler olması gerek bunun için heralde ışın karaca kızına kendi soyadını vermiştiBen eşin soyadını kesinlikle istemiyorum.. Sadece dava açıp çocuğun soyadını kendi soyadımdan yapmak isterdim ama ona da itiraz eder... 2.5 yaşında bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?