Merhaba hanımlar
Eşimle boşanma sürecine girdik. Sevgi olsa da, bitmeyen kavgalarımız vardı toksik bunaltan hareketleri olduğu için.
Düşünmeden edemiyorum, çok doğru bir düşünce tarzı da değil farkındayım. Ben iyi bir insanım kimseye bir kötülük yapmadım, hayatımda kimsenin hakkını yemedim, neden benim başıma bu geldi, neden evliliğim yolunda gitmedi? Benim bir suçum hatam yoktu, iyi bir eş oldum hep üzerime düşenleri fazlasıyla yaptım, hep verici oldum. Ben böyle bir şey yaşamayı haketmemiştim.
Tüm arkadaşlarımın evlilikleri devam ederken neden benim benim evliliğim bitiyor. Neden bu "benim" başıma geldi, neden ben diye düşünmeden edemiyorum... Kuzenlerimde, arkadaşlarımda saçma sapan, toksik, gerçekten mutlu olmadıkları evlilikler de görüyorum, bir şekilde devam ettiriyorlar bu berbat evlilikleri.
Onlar hala evli oldukları için başarılı da ben toksik bir evliliği bitirdiğim için başarısız mıyım?
Çok kötü kalpli birkaç insan var mesela etrafımda onların bile evliliği devam ederken, ben iyi niyetli iyi bir insanken bu benim başıma geldi. Hayattan adalet beklemem saçma farkındayım:)
Bundan sonra neler olacak hayatımda acaba, kimlerle karşılaşacağım.
Yüksek beklentilerim yoktu, lüks şeylerde gözüm yoktu. Mutlu huzurlu bir yuva istemiştim.
Gerçekten mutlu bir aşk,sevgi,guven evliliği yok mu? Eşimle birbirimize sonsuz değer ve güvenle bağlı olduğumuz, birbirimiz için çabalayacağımız bir yuva. Eşimin ailesini bir gram sevemedim kendimi asla onlarin yanina iyi hissedemedim, yok mu eşimin ailesiyle de aile gibi hissedeceğim, daha samimi olabileceğim bir evlilik.
Ben kendimi seçtim, toksik bir evlilik yaşamak yerine huzuru seçtim. İçimde bir yerlerde doğru kararı verdiğimi hissetsem de, yine de bu soruları sormadan edemiyorum.