Boşanma ve altınlar

Ayni ziynet davasinin icinde goruluyor. Benim altinlarimi da kayinailesi almisti. Dava dilekcesine onlari da yazdirdik. Sonucta kazandim ama odeyen oldu mu? Hayir tabiki. Tazminatlar da odenmedi.

Polise ANNEM ALTINLARI ALDI diye ifade vermiş. O ifade benim elimde bu bir kanıttır değil mi bir dr zaten ses kayıtları var annesi ALABİLIYORSAN AL VERMİYORUM diyor ses kaydında
Ispat olarak hem sesli hem gorsel belgeler sunmustum ben. Verdigi ifadeyi mahkemede degistirebilir ki benimkinde oyle olmustu.

Polise ANNEM ALTINLARI ALDI diye ifade vermiş. O ifade benim elimde bu bir kanıttır değil mi bir dr zaten ses kayıtları var annesi ALABİLIYORSAN AL VERMİYORUM diyor ses kaydında

Bence KVden de şikayetçi olun ayrıca hırsızlık için. Eski eş de ayrıca salak, ağzıyla aldım götürdüm demiş

Öncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun, altınlar için korkmayın altınlar sizin uhdenize hiç geçmediği için onları vermek zorunda. Boşanma ve mal davası ayrı görülüyor . Avukatınız annesini şikayetine dair polis zabıtlarını delil evrak listesi için mahkemeden talep evrakı ile talep etsin . Aslında işiniz kolay çünkü bu altınların sizde olmadığına dair resmî evrakınız var , aksi halde ispatlamak çok zor oluyor. Altınların önemli olan mali değeri Yani kaç gram vs olduğu , hiç bir hakim sen git annenden al bu altınları eşine ver demez. O olay anne oğul arasındaki olay , oğlu da annem aldı diye ağlanmasın o altınların mahkemenin takdir ettiği miktarını size ödemek zorunda . Sizi bağlayan hiç bir şey yok son derece rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…