- 5 Haziran 2022
- 11
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi kupakralcesss
Avukatlar bile beni bu konuda bilgilendirmedi çok teşekkür ederim bunu araştırıcamZiynet davaları boşanma davasından ayrı olarak açılır. Eşinize de açsanız ayrı acmalisiniz kayınvalide de açsanız ayrı acmalisiniz.
Ayni ziynet davasinin icinde goruluyor. Benim altinlarimi da kayinailesi almisti. Dava dilekcesine onlari da yazdirdik. Sonucta kazandim ama odeyen oldu mu? Hayir tabiki. Tazminatlar da odenmedi.Altınların miktarıyla alakalı kanıtım var, bununla ilgili eşimin polise şikayeti var ANNEM ALTINLARI ALIP ABLAMA VERDİ diye bir ifade vermiş polise ve bu ifadede altınların bende değil onlarda olduğu çok açık. Benim tek endişem hakim git onlara dava aç derse diye korkuyorum ayrı ayrı mahkemelerle uğraşmak istemiyorum
İcra takibi yaptınız mı ? Sigortalı işi yok mu?Ayni ziynet davasinin icinde goruluyor. Benim altinlarimi da kayinailesi almisti. Dava dilekcesine onlari da yazdirdik. Sonucta kazandim ama odeyen oldu mu? Hayir tabiki. Tazminatlar da odenmedi.
Icra yolu ile odenmeyen nafakalarin 1 miktarini aldim evet lakin daha sonra isten cikartildigi icin ve olum tehditlerine maruz kaldigimdan daha da ustune dusmemeyi tercih etmek durumunda birakildim.İcra takibi yaptınız mı ? Sigortalı işi yok mu?
Yine de çok gülme derim, gülüncek duruma düşme sonra.Ya bu konular beni çok güldürüyor
Ispat olarak hem sesli hem gorsel belgeler sunmustum ben. Verdigi ifadeyi mahkemede degistirebilir ki benimkinde oyle olmustu.Polise ANNEM ALTINLARI ALDI diye ifade vermiş. O ifade benim elimde bu bir kanıttır değil mi bir dr zaten ses kayıtları var annesi ALABİLIYORSAN AL VERMİYORUM diyor ses kaydında
Kadın derdini yazmış burada gulenecek ne var ki?Ya bu konular beni çok güldürüyor
Canım bana mesaj atar mısın sana bişeyler sormak istiyorum izin verirsenAyni ziynet davasinin icinde goruluyor. Benim altinlarimi da kayinailesi almisti. Dava dilekcesine onlari da yazdirdik. Sonucta kazandim ama odeyen oldu mu? Hayir tabiki. Tazminatlar da odenmedi.
Yardimci olabileceklerim varsa tabiki.Canım bana mesaj atar mısın sana bişeyler sormak istiyorum izin verirsen
Canım sonradan altın için huzurum bozulmasın diye ses etmedim ama şu an boşanıyorum zaten her şey bitti o yüzden davamın peşine düşmek istiyorumAltinlarimi verin dediginiz de ne diyor es kisisi?
Bide polise sikayete kadar varan isin pesini nasil biraktiniz ya?
Polise ANNEM ALTINLARI ALDI diye ifade vermiş. O ifade benim elimde bu bir kanıttır değil mi bir dr zaten ses kayıtları var annesi ALABİLIYORSAN AL VERMİYORUM diyor ses kaydında
Canım bu ifade altınların bende olmadığının kanıtıAltınları annem aldı diye ifade vermiş . Kanıt yine yok .
Anladım pardon. Ben karşı taraf için düşünmüştüm.Canım bu ifade altınların bende olmadığının kanıtı