Boşanma tazminat

gecebl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
15
0
25
Merhabar herkesee
4 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır eşimden ayrıyım 8 aylık bir kız evladım var
Geçen hafta anlaşmalı bir şekilde boşanma davası açtık duruşma kağıdı verildi 10 gün sonra imzalayıp götürmemiz gerek götürmedigimiz takdir de boşanma gerçekleşmiyor
Bu süreçte eşim sevgilisi ile sosyal medya da fotoğraflar paylaşıyor daha boşanma gerçekleşmeden ve benim iş yerimde ki iş arkadaşlarım sosyal çevrem herkes gördü bu fotoğrafı
Tazminat davası nasıl açarım veya nasıl bir yol izlemem gerek

Boşanma kararı kesinleşen kadar eşlerin sadakat yükümlülüğü devam eder. Tazminat talebinizi karşı taraf rızaen kabul etmeyecek ise davanın cekismeliye dönmesi gerekir. Islah ile anlaşmalı boşanma davası çekişmeli boşanmaya çevrilir. Bir meslektastan destek alın. Maddi imkanınız yok ise adli yardım bürosuna müracaat edip ücreti devlet tarafından karşılanan bir avukat talep edin.

Nasil yani bende anlasmali actim hangi kagida imza atip getircez anlamadim bana boyle birsey diyen olmadi bana cagri kagidi geldi durusma saati filan yaazan kagit blgilrndirirmsinz

Mahkemeye çıktığınızda hakim veriyor boşanmak istiyor musunuz Felan diye soruyor en son iki tarafa da kağıt veriyor 10 gün sonra imzayip o kağıdı vermeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…