- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi asyaAsya187
-
Ben soruma yanıt alamadım arkadaştan :)Biraz da ingilizce konuşulan ülkelerden seçsin ya
Tercüme mercüme zorlaniyorum
O bölüme ben bakmıyorumBen soruma yanıt alamadım arkadaştan :)
Bildiğim yurtdışına evlenip giderken dil yeterliliği istiyor ülkeler
Fransa da yok mu o kural acep
Üniversite mezunu ama dil bilmiyor diye ancak temizlikçi olabiliyormuş ya ondan merak ettimO bölüme ben bakmıyorum
Boşanma davalarında uzmanlaştım
Benim için psikologtan emekli dediği yerde bitti zatemÜniversite mezunu ama dil bilmiyor diye ancak temizlikçi olabiliyormuş ya ondan merak ettim
Hollandalı konusunu bilmiyorum ama burada yazdıkları çok saçma
Fakeliğin de altı dolu olmadı mı sıkıyor :)
Ben hala totişlerine fındık ezmesi sürüp doktorun yanında ordan alıp yiyerek hal elde etmeye çalışan insanlardayız. İnşallah rüyamda popişime sürülmeye çalışılan finduk ezmeleri görmemBenim için psikologtan emekli dediği yerde bitti zatem
Hayal etmemeliyimBen hala totişlerine fındık ezmesi sürüp doktorun yanında ordan alıp yiyerek hal elde etmeye çalışan insanlardayız. İnşallah rüyamda popişime sürülmeye çalışılan finduk ezmeleri görmem
Hayal etmemeliyim
Hayal etmemeliyim
Allah seni de konu sahibini de bildiği gibi yapsınrüyamda görmemeliyim
rüyamda görmemeliyim
Allah seni de konu sahibini de bildiği gibi yapsın
Ben yarın narkoz alacağım
İnşallah bundan bahsetmrm
Çocuğumu direkt sosyal hizmetler alır astroay bunun için ayrıca dua edicem sana :)
ama en azından bilinçsizce yapılmış bir eylem diye geçiştirebilirsin
ya ben uykumda sayıklarsam
fantezilerine bak demezler mi
Çocuğumu direkt sosyal hizmetler alır astro
Anlatabiliyor muyum durumun ciddiyetini?
Ya sanki hatırladım hatırlayacağım. Hangi konuydu o? Lütfen bul lütfen bulVardı vardı
O konuda hollandadaydı sanırım
Şimdi fransa olmuş ülke
Sayesinde hollanda da boşanma konusunda uzmanlık yapmıştım
Konunun baŞlığı da boşanmak için karşı taraftan ses yok gibi bi şeydi
Aynı konu sahibi gibi sözde ünivetsite mezunu kızı ana oğul ele geçirip zorla tuvalet temizlemeye işe yolluyorlardı
En son bi katakulliye getirip türkiyeye yollayıp daha da geri almamışlardı
Yine aynı konu sahibi gibi tüM altınları filan karşı tarafta kalmıştı
Bi ara pasaportyna filan bile el koymuştu karşı taraf
Ayrıca psikologtan emekliler tabirini kullanan biri umarım üniversite mezunu değildir
Kız nasıl bulayımYa sanki hatırladım hatırlayacağım. Hangi konuydu o? Lütfen bul lütfen bul
ivit,arama kısmına anahtar kelimeleri virgülle ayırarak yaz ve arat bebeyimKız nasıl bulayım
Üyelik adını da bilmiyorum
Konu detayı yazınca çıkıyor mu konular
Fındık ezmesi, tuvalet, pasaport..ivit,arama kısmına anahtar kelimeleri virgülle ayırarak yaz ve arat bebeyim
ivit,arama kısmına anahtar kelimeleri virgülle ayırarak yaz ve arat bebeyim
Ay başka işim yokmuş gibi hepsini okudum ve evet kesinlikle aynı kişi. Koca koca adamların yanında gelip işemesine kadar aynı.Allahım yoruldum. Psikolojim bozulacak iyice. Bosanma asamasindayiz yardim edin kafayi yiyecem
Merhaba hanımlar . Öok büyük bir derdim var daha öncede yazmıştım yardımcı oldunuz. Hanımlar ben Türkiye de üniversiteyi bitirip , aşık olarak evlenip yurt dışına gelin oldum. Hollanda ülkesine gittim. Eşim ve ailesi evin ayrı olacak dediler hep. Ama evimin ayrı olduğunu anlayamadım hiç bi...www.kadinlarkulubu.com
Al buldum
Aynı konu bence ikisi
Allahtan fil hafızalıyım da düşmüyorum böyle numaralaraAy başka işim yokmuş gibi hepsini okudum ve evet kesinlikle aynı kişi. Koca koca adamların yanında gelip işemesine kadar aynı.
Bir de eşi konu sahibine zorla doğum kontrol hapı içiriyormuş ve buna öfkeliydi konu sahibi. Yahu kendisinin koşa koşa içmesi gerekirken adam içiriyor diye kızıyor. Demek çocuk yapmaya niyetli bu adamdan.
Eşi ve annesi zorla psikoloğa göndermiş, senin psikolojin iyi değil diyerek. Eh bence haklılar ya. Gerçekten konu sahibinin iyi değil psikolojisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?