Boşanma sürecindeyim ölüyorum.

Baska bir sehirde yeni bir hayata baslayin. Hicbir cocuk anne babasinin sucundan oturu yargilanmamali. Bosanirken para da alamazsiniz bu cirkeflerden. Kendinizi uzmeyin, rabbim hayirli kapilar acar insallah. Siz harekete gecin. Bu insanlarla omur gecmez.

Üniversite mezunu ama dil bilmiyor diye ancak temizlikçi olabiliyormuş ya ondan merak ettim

Hollandalı konusunu bilmiyorum ama burada yazdıkları çok saçma
Fakeliğin de altı dolu olmadı mı sıkıyor :)
Benim için psikologtan emekli dediği yerde bitti zatem

Benim için psikologtan emekli dediği yerde bitti zatem
Ben hala totişlerine fındık ezmesi sürüp doktorun yanında ordan alıp yiyerek hal elde etmeye çalışan insanlardayız. İnşallah rüyamda popişime sürülmeye çalışılan finduk ezmeleri görmem

ay bunun için ayrıca dua edicem sana :)
ama en azından bilinçsizce yapılmış bir eylem diye geçiştirebilirsin
ya ben uykumda sayıklarsam
fantezilerine bak demezler mi
Çocuğumu direkt sosyal hizmetler alır astro
Anlatabiliyor muyum durumun ciddiyetini?

Ya sanki hatırladım hatırlayacağım. Hangi konuydu o? Lütfen bul lütfen bul

ivit,arama kısmına anahtar kelimeleri virgülle ayırarak yaz ve arat bebeyim

Al buldum
Aynı konu bence ikisi

Ay başka işim yokmuş gibi hepsini okudum ve evet kesinlikle aynı kişi. Koca koca adamların yanında gelip işemesine kadar aynı.

Bir de eşi konu sahibine zorla doğum kontrol hapı içiriyormuş ve buna öfkeliydi konu sahibi. Yahu kendisinin koşa koşa içmesi gerekirken adam içiriyor diye kızıyor. Demek çocuk yapmaya niyetli bu adamdan.

Eşi ve annesi zorla psikoloğa göndermiş, senin psikolojin iyi değil diyerek. Eh bence haklılar ya. Gerçekten konu sahibinin iyi değil psikolojisi..

Allahtan fil hafızalıyım da düşmüyorum böyle numaralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…