- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 1
- 34
- Konu Sahibi asyaAsya187
-
Yok kesinlikle barışma olmaz. Zaten kpss sürecindeyimDuygularim bitmiuirndemek bosanmayacagım cagırsa barisirim demek oluyir bu arada
Şu büyükleri bir kere dinleyin nolur. Yol belli açacaksın davanı o çok övündüğü evini arabasını alacaksın nafaka diye o zaman baksın bakalım kim geliyormuş o öküzlüğe. Şiddet görmüşsünüz bunun artık oluru var mev
Evi benle evlenmeden 1 ay önce aldı hakkım yokŞu büyükleri bir kere dinleyin nolur. Yol belli açacaksın davanı o çok övündüğü evini arabasını alacaksın nafaka diye o zaman baksın bakalım kim geliyormuş o öküzlüğe. Şiddet görmüşsünüz bunun artık oluru var mı?
Boşanırken alırsınız altınları, siz avukata gidin davayı açın.Yok rapor almadım maalesef. Altınlar benim uhdemde değildi ki. Vermediler anasıyla oğlu. Kasaya koyacam dedim olay çıkardılar.
Apartta kalıyom 3 kız öğrenciyle6 aydır ayrısınız. Nerede kalıyor,ne yiyip ne içiyorsunuz, hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz?
İnsallah. Maaşına haciz koysalar keşkeBoşanırken alırsınız altınları, siz avukata gidin davayı açın.
İyi kötü yaşanmışlığın iyi kısmı tam olarak neresi? Kendinize bunu yapmayın Allah aşkına şu adam için bir hücrenin bile üzülmesi ziyan resmenSonuçta 2 günlük sevgilimden ayrılmıyorum. İyi kötü bi yaşanmışlık var
haklısınız. Eve alışveriş bile yapmayan bi ekmek almaktan bile aciz biri. Acıktığımda susadığımda sabah kalkar kalkmaz günde 20 dk yol yürüyordum anasına gidiyordumİyi kötü yaşanmışlığın iyi kısmı tam olarak neresi? Kendinize bunu yapmayın Allah aşkına şu adam için bir hücrenin bile üzülmesi ziyan resmen
Calisiyor musunApartta kalıyom 3 kız öğrenciyle
Yok çalışmıyorum yardım alıyorum. Kpss sürecindeyimCalisiyor musun
Tabi o kadar dayagı yemişiniz yaşanmişlik derinSonuçta 2 günlük sevgilimden ayrılmıyorum. İyi kötü bi yaşanmışlık var
Zaten yasanmıslıklara ve yasayamadıklarıma onunla kurduğum hayallere üzülüyorumTabi o kadar dayagı yemişiniz yaşanmişlik derin
Evlilik birliği içinde eşim beni zorla çalıştırdı. Ailemden dedem ve dedemden 6 ay sonra amcam öldüAdamın yanındayken her gün ölüyormussunuz. Sizi sevmeyen, değer vermeyen, şiddet gördüğünüz yerin nesine bu kadar uzuluyorsunuz. Üniv mezunu bi insansınız. Gücünüzün farkına varın. Bir an önce boşanıp toparlayin kendinizi. El alem öyle dedi böyle dedi bunlar boş şeyler.
Erkek tuvaleti temizliyordum öyle bir ortamda siz çalışmayı ister miydiniz ? Düzgün iş vardıda ben mi yapmadımBaştan beri böyle olan adam önünüze set çekse ben çalışacağım demeliydiniz şimdiye ayaklarınız üzerinde dururdunuz.Siz tam tersi çalışmak istemiyorum demişsiniz. İlginç.
Annenizin yaptığını babanız yapsaydı baya eminim millet az konuşur susardı ikiyuzluyuz çünkü.
Buyuksehirlerden birinde iş bulmaya çalışın erkek kardeşiniz hariç herkesle baginizi koparin. Kafanız rahat istediğinizi yapın. Orda kalırsanız iyileşmeniz zor.
O yazdığınızı görmedim.Erkek tuvaleti temizliyordum öyle bir ortamda siz çalışmayı ister miydiniz ? Düzgün iş vardıda ben mi yapmadım
"Üstelik eşimin annesi teyzeleri falan hepsi psikologdan emekliler. " bu bölüme inandın yaniHerseye inanırım fakat kimse beni üniv.mezunu olduğunuza inandıramaz.
Kendi gözümle gördüm. Psikologa gidip deli numarası yapıp emekli oldu hepsi. Fındık ezmesini g*tüne sürüp , doktorun yanına girince kıçlarından alıp yiyorlarmış, bunu gören doktor direk raporu basıyormuş. Kendi ağızlarından duydum"Üstelik eşimin annesi teyzeleri falan hepsi psikologdan emekliler. " bu bölüme inandın yani
Hahahahhaahhqhahqhhahajqjkdlslslsl kahkaha atıyorum. Bi adet mi bu? AkskslemskmswkKendi gözümle gördüm. Psikologa gidip deli numarası yapıp emekli oldu hepsi. Fındık ezmesini g*tüne sürüp , doktorun yanına girince kıçlarından alıp yiyorlarmış, bunu gören doktor direk raporu basıyormuş. Kendi ağızlarından duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?