- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Ablam biliyor o halimi de gördü zaten bide gerixekalı beni tehdit ediyor geleyim babanla konusucam yeter vs..Eğer ailesi onu haklı bulursa sende kendi aileni devreye sokarsın ki ablan herşeyi biliyor zaten
Bazen susmak bi işe yaramıyor bende sustum onca şeye sustum şimdi ne oldu yine yaranamadim baba evindeyim.susmiycaksin kendini savuncaksin ben bunu anladım susiyim tartışma çıkmasın konu kapansın değil susma ya içinden geleni söyle bende pişmanım sustuklarimaAh ah o an bısey demek aklıma gelmedi sustum ağladım şimdi de kendime kızıyorum neden sustum cevaplarını verseydim die
Ailenizin tutumu ne olur bu konuda en önemlisi oAblam biliyor o halimi de gördü zaten bide gerixekalı beni tehdit ediyor geleyim babanla konusucam yeter vs..
Aileniz bu durumu illa ki görüyor. Neden bir şey demiyorlar ?Ah ah o an bısey demek aklıma gelmedi sustum ağladım şimdi de kendime kızıyorum neden sustum cevaplarını verseydim die
Aslında o an çok sinirlendiğim için kitlendim kaldım şok oldum çünkü bir adam abisini nasıl eşine tercih eder ya. Abisi de bunu sallasa ee kardeştir normaldir dicem. Galiba onlar pek sallamadıgı için eşim kendini onlara kabul ettirmeye çalışıyorBazen susmak bi işe yaramıyor bende sustum onca şeye sustum şimdi ne oldu yine yaranamadim baba evindeyim.susmiycaksin kendini savuncaksin ben bunu anladım susiyim tartışma çıkmasın konu kapansın değil susma ya içinden geleni söyle bende pişmanım sustuklarima
Babam bu kadar detaylı bilse beni bidaha ona bırakmaz zatenAilenizin tutumu ne olur bu konuda en önemlisi o
Valla kimse benim üzerimden erkekliğini kanıtlamaya çalışmasın bende 2 yıl boyunca sustum tek pişmanlığımsusmak olduAslında o an çok sinirlendiğim için kitlendim kaldım şok oldum çünkü bir adam abisini nasıl eşine tercih eder ya. Abisi de bunu sallasa ee kardeştir normaldir dicem. Galiba onlar pek sallamadıgı için eşim kendini onlara kabul ettirmeye çalışıyor
Ben ablamda kalıyorum eniştem göreve gitti çocuklarıyla yalnızdı zaten eşim gidecekti bende burda kalıcaktım planımız böyleydi. Annem çok üzgün olduğu için onlara yansıtmadım işte o geziye gitti bende ablamla çocuklarla vakit geçiriyorum dedim. O kanıya varmanız yanlış zaten evlendiğimiz ilk günden beri çocuk isteyen bi adam ben ilaç kullanıyorum haberi olmadan. Ve boşanmayı gerçekten çok istiyorum sadece cesaretim yok sanırımAileniz bu durumu illa ki görüyor. Neden bir şey demiyorlar ?
Yerinde olsam asla ne ararım ne sorarım. Kocanızdan da hiç bir halt olmaz. Ne demek abisinin çocuğu gibi gezmek ? Gidin verin boşanma dilekçenizi. Eline bir geçsin de kafası yerine gelsin. Çok saygısız.
Ama siz de maalesef şunu gördüm; çocuk yapıp sonra da ÇOCUĞUM için diyeceksiniz. Gerçekten üzüntü verici.
Aynen benim ki de öyleydi.. Ben erkeğim, ağayım, paşayım ben ne dersem o, kadın susar, kadın ezilir, kadın nasıl boşanacağım der...hepsini gösterdim ona..Valla kimse benim üzerimden erkekliğini kanıtlamaya çalışmasın bende 2 yıl boyunca sustum tek pişmanlığımsusmak oldu
Ben neden böyle düşündüm hemen açıklayayım. Hala size ders ver diyorlar siz napsam diyorsunuz. Sizce hiç oluru var mı ?Ben ablamda kalıyorum eniştem göreve gitti çocuklarıyla yalnızdı zaten eşim gidecekti bende burda kalıcaktım planımız böyleydi. Annem çok üzgün olduğu için onlara yansıtmadım işte o geziye gitti bende ablamla çocuklarla vakit geçiriyorum dedim. O kanıya varmanız yanlış zaten evlendiğimiz ilk günden beri çocuk isteyen bi adam ben ilaç kullanıyorum haberi olmadan. Ve boşanmayı gerçekten çok istiyorum sadece cesaretim yok sanırım
Çocuk asla yapmaBen ablamda kalıyorum eniştem göreve gitti çocuklarıyla yalnızdı zaten eşim gidecekti bende burda kalıcaktım planımız böyleydi. Annem çok üzgün olduğu için onlara yansıtmadım işte o geziye gitti bende ablamla çocuklarla vakit geçiriyorum dedim. O kanıya varmanız yanlış zaten evlendiğimiz ilk günden beri çocuk isteyen bi adam ben ilaç kullanıyorum haberi olmadan. Ve boşanmayı gerçekten çok istiyorum sadece cesaretim yok sanırım
Yaa benimkide o kafada. Bende göstereceğim ama ailemle bu durumu nasıl paylaşırım yanımda olurlar mı bu süreç nasıl devam eder mrak ediyorumAynen benim ki de öyleydi.. Ben erkeğim, ağayım, paşayım ben ne dersem o, kadın susar, kadın ezilir, kadın nasıl boşanacağım der...hepsini gösterdim ona..
Benimki de öyle canımAynen benim ki de öyleydi.. Ben erkeğim, ağayım, paşayım ben ne dersem o, kadın susar, kadın ezilir, kadın nasıl boşanacağım der...hepsini gösterdim ona..
Ben ona ders verip pişman olmasını , sonrada bu kapıyı ona kapatmayı, yaptığının farkına varmasını pişmanlıgının onu yakıp kavurmasını istiyorum. Yoksa inanın öyle soğudum ki yıllardır hiç böyle hissetmemiştim kendimiBen neden böyle düşündüm hemen açıklayayım. Hala size ders ver diyorlar siz napsam diyorsunuz. Sizce hiç oluru var mı ?
İnanın bunla geçen saniyeye yazık. Aileler tabi ki üzülüyor ama siz iyi oldukça onların üzüntüsü de geçecek. Hiç bir acı baki kalmıyor emin olun.
Gerçekten boşanmak istiyorum düzeleceğine dair umudumu yitirdimÇocuk asla yapma
Asla ama
Ben boşanıp pişman olan kimseyi görmedim hala
Ilk olarak kendiniz kabullenin bu durumu ve kararınızı verin
Amacınız gerçekten boşanmak mi
Ders verip kendine getirmek mi
Yaa benimkide o kafada. Bende göstereceğim ama ailemle bu durumu nasıl paylaşırım yanımda olurlar mı bu süreç nasıl devam eder mrak ediyorum
Yani arkadasım düzeleceğine dair hiçbir umudum kalmadı. Kendimi çok yorgun kırgın hissediyorum.. ve buz gibiyim şuan.. inşallah ailem destek olur inşallahSen kararını bi yer eminim ailen de destekler seni
O zman pişman olup surunmesini de isteme tek amacın kurtulmak olsunGerçekten boşanmak istiyorum düzeleceğine dair umudumu yitirdim