Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Ben ona ders verip pişman olmasını , sonrada bu kapıyı ona kapatmayı, yaptığının farkına varmasını pişmanlıgının onu yakıp kavurmasını istiyorum. Yoksa inanın öyle soğudum ki yıllardır hiç böyle hissetmemiştim kendimi
Pişman olsa ne olacak ki ? Sizce anlayacak kapasitede mi ? Bence değil.
Boşuna kendinizi yormayın ki zaten üzülerek söylüyorum umurunda değilsiniz.

O zman pişman olup surunmesini de isteme tek amacın kurtulmak olsun
Olumlu olumsuz uğraşma hiç

Ben şahsen öyle yapıyorum ben kurtulduktan sonra ister benm icn üzülsün ister yeni bi hayat kursunbanane ki ben 9 yılımı verdim ona
Ya öyle ama yaptıgı haksızlıklar emeklerim sevgim ziyan oldu o kadar üzülüyorum ki. Demek ki bana yalan söylemiş demek ki beni hiç sevmemiş

Pişman olsa ne olacak ki ? Sizce anlayacak kapasitede mi ? Bence değil.
Boşuna kendinizi yormayın ki zaten üzülerek söylüyorum umurunda değilsiniz.
Evet umrunda değilim ama benim emeklerim sevgim ziyan oldu yani pişman olsa bir nebze içim soğusa. Ama ona karşı resmen buz gibiyim bu Akşam dönücekti yarında babamla konuscakmış. Gerçekten dediğiniz gibi kendimi yormaya hiç gerek yok aslında.

Ya öyle ama yaptıgı haksızlıklar emeklerim sevgim ziyan oldu o kadar üzülüyorum ki. Demek ki bana yalan söylemiş demek ki beni hiç sevmemiş
Canım bnm konularımı bi oku ben neler neler yaptım onun için ne emekler verdim ama bnm icin artık bitmiştir sende öyle yap yoksa üzülen yine sen olursun

Ben konusacagini sanmıyorum nedense sizi korkutmaya çalışıyorum
Evet umrunda değilim ama benim emeklerim sevgim ziyan oldu yani pişman olsa bir nebze içim soğusa. Ama ona karşı resmen buz gibiyim bu Akşam dönücekti yarında babamla konuscakmış. Gerçekten dediğiniz gibi kendimi yormaya hiç gerek yok aslında.

Tamam da emeklerin geri gelecek mi ? Üzgünüm dese ? Hiç bir lafı sözü geri getirmeyecek hiç bir şeyi.

Peki sen ailene anlattığında tutumları ne oldu. İnan benim içinde bitti çok soğudum ya
Canım ben 2 ay öncesine kadar yıllarca hiç yansıtmadim aileme annem yine arada anlıyordu sorun olduğunu ama ben hep kapatıyordum konuyu
Ilk etapta bekle iyi düşün çocuk var vs dediler ama yaptıklarını detaylı bi sekilde anlatinca hepsi bana hak verdi ve arkamdalar

Canım ben 2 ay öncesine kadar yıllarca hiç yansıtmadim aileme annem yine arada anlıyordu sorun olduğunu ama ben hep kapatıyordum konuyu
Ilk etapta bekle iyi düşün çocuk var vs dediler ama yaptıklarını detaylı bi sekilde anlatinca hepsi bana hak verdi ve arkamdalar
Ah bende bir konuyu açabilsem :KK43:

Aynen canım mesaj attım ben konusucam babamla diye cevap vermedi
Sen bekle bu saatten sonra hiç bir şey yapma arama mesaj atma onun aramalarına da cevap verme

Ben bugün her saati konuşup mesajlatigim kişiyle 10 gündür bi anda tamamen kestim iletişimi bisey konuşulacaksa aileler konuşuyo
Siz o durumda değilsiniz şuan ama çok ciddi bi durum olmadıkça cevap vermeyin

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim boşanma sürecinde olan kadinlarimiza destek vermek amaciyladir.ne hayallerle kurdugumuz o yuvanın yıkılması zordur.bosanmayi ister kadın istesin ister erkek veya ikiside sonucta bir yuva yikiliyor belkide ortada bir çocuk var her insan bu aşamada zorlanabiliyor konuşmak dertlesmek istiyor içini dökmek istiyor.isterseniz nefret edin ona karşı ama yinede üzülebiliyoruz çünkü biz hayallerimizi verdik haketmeyenlere verdik malesef bilemedik.Bosanma aşamasında ve yeni boşanmış kadınlarımız sizlerin bu süreçten nasıl geçtiğinizi diğer kadinlarimizada destek olmak amaclı yazmanızı isterim.hep birlikte dertlerimize derman olalım.Derdinizi üzüntünüzü yazın rahatlayin bu konuyuda birbirimize güç vermek moral vermek adına açıyorum.tum evli çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum.Bu süreçte olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün İnşallah 🤲✋

Ben de boşandım mart ayında ve bende böyle bir konu olsun diye çok istemiştim. İyi ki açmışsınız :)

hadi güzel bir hikaye anlatayım size o zaman moraller yerine gelsin :) ben düşünülebilecek en zor durumda boşandım. bir tanesi kucağımda bir tanesi karnımda olan iki kızım vardı. üzerime kalan binlerce liralık borç. elde avuçta zerre bir şey yok. ben bu adamla aileme rağmen evlenmiştim ve ailem her ne kadar yanımda gibi olsa da alttan alttan biz sana demiştik mesajları :) insanların bir kısmı karnımdaki çocuğun adamdan olmadığı için onun beni boşadığı dedikodusuyla ortalığı yıkıyordu bir de bu sırada. ortada aldatma şiddet falan da yoktu soğumuştum ama nefret gibi güçlü bir duygum da yoktu. ama bitmesi doğru olan bir evlilik vardı. bitirdim. geçirdiğim zamanların, krizlerin bir de çocuğuma zarar vermemek için gösterdiğim çabanın tarifi yok. bir daha yaşamaya asla katlanamayacağım bir zaman dilimi. ama hadi sorun şimdi nasılsın diye? gayet iyiyiz 3 kişilik kızlar ekibiyiz:) sağlıkla doğdu kızım büyüdü bile. babalarıyla iyi kötü bir ilişkileri var. borçlarımızı bitirdik. üstüne bir araba bile aldık. geziyoruz eğleniyoruz hayat daha bitmemiş :) hatta artık zaman zaman çapkın bakışlar da atmaya başladım etrafa :):) sonsuz çile sonsuz acı yok hepsi bitiyor ve mutluluk geliyor bir yerlerden...

Ay bayıldım size Allah mutluluğunuzu daim etsin

Sen bekle bu saatten sonra hiç bir şey yapma arama mesaj atma onun aramalarına da cevap verme

Ben bugün her saati konuşup mesajlatigim kişiyle 10 gündür bi anda tamamen kestim iletişimi bisey konuşulacaksa aileler konuşuyo
Siz o durumda değilsiniz şuan ama çok ciddi bi durum olmadıkça cevap vermeyin
Zaten aramaz yazmaz ona göre ben suçluyum öyle gururlu kibirli birisi

Evliliğime dair sorunları aileme ben anlatmalıyım. Damat da kim oluyor şikayet eder gibi ben bir eşyaymışım yokmuşum gibi benim sorunumu babama anlatacak! Madem cesaretin yokmuş, madem eşinde de gelip anlatacağım demiş önce davran sen konuş babanla. Baban eşin gelince hayırdır evlat sen böyle böyle yapıyormuşsun sahipsiz mi sandın bu kızı diye fırçalar. Eşin olayları kendi bakış açısıyla anlatmadan sen anlatmalısın. Önce eşin anlatırsa haksız bile çıkabilirsin baban anlayışsız, eşin de dilli biriyse. Bu yüzden önce sen anlat. Şans vermek istiyorsan da bu şekilde bu şartlar altında bir kez daha şans verirsin.

Bence eşi anlatırsa daha iyi kadının bi suçu yok sonuçta eşi gidip şikayet eder gibi anlatırsa eğer suçlu olduğu halde kadın icin bi artıdır hem suçlu hem güçlü durumuna düşer ve kadın 1 adım daha önce olur

X