Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Merhabalar,
Tum konuyu bastan sona okumustum daha once, bende bosanma surcindeyim haftaya durusmam var.
Ne kadarda zor bir surecmis Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhabalar,
Tum konuyu bastan sona okumustum daha once, bende bosanma surcindeyim haftaya durusmam var.
Ne kadarda zor bir surecmis Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Üzülmeyin sakın. Hepsi geçecek.
Çok zor bir süreç biliyorum ama emin olun sonrasında hafifleyeceksiniz.

Merhabalar bende boşanma sürecindeyim yaklaşık 6 aydır ayriyiz babamla birlikte yaşıyorum açıkçası ne çalışabiliyor nede bir yere gidebiliyorum evliliğim çok kötüydü ve bir kızım var tüm dayanağım o aslında ,hayatımı yeniden kazanmak için birşey yapamıyorum okumaya karar verdim onun için çalışıyorum suan tek yapabildiğim bu. Çok zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Tüm boşanma davaları tek taraflı açılır. Sadece anlaşmalı boşanmada protokol iki tarafça imzalanır. Davayı açtıktan sonra duruşmanın öne alınması için dilekçe yazılır. Şehir dışındaysanız protokolü sonra da sunabilirsiniz. Ben duruşma sabahı bile protokol sunduğumu bilirim. Şehirdışından dava açacaklar bulundukları yerin nöbetçi mahkemesinde dava açabilir. Yani sadece 1 defa o da duruşmaya gitmek yeterli.
Tek başınıza dava açarsanız çekişmeli olmaz, protokolü hiç sunmazsanız çekişmeli olur.
Protokol ne oluyor ben hiçbişey bilmiyorum tek taraflı boşanacagım

Benim sıkıntım karşı tarafın durumu kabul etmemesi ne kadar uzarsa uzasın ne olursa olsun boşanma olmayacak diyo bende şimdi memleketteyim ama yarın dönecem eve oda babası gilde kaliyo şuan evlerimiz 5 dk lik mesafede hiç gitmek istemiyorum eve ama çalıştığım icin dönmek zorundayım
Ya benimde 9 aylık kızım var eşim boşanmam asla diyor annemgildeyim bu bininci annemgile gelişim hep geri döndüm ama bu sefer boşanıcam çünlü kızım var o beni güçlendiriyor ve cesaretlendiriyo ama babam bı eve ölün döner falan diyor napcam ailemide üzmek istemiyorum çok caresizim

Son düzenleme:
Kızlar bende boşanmak istiyorum 3 senelik evliyim 9 aylık kıızm var eşim zorbanın teki hep kavga ediyoruz arada şiddet görüyorum ama sadece ağzımı falan kapatıyor bağrıyorum diye ailesi çok yobaz eşim esrar ayrıca alkol sigara falanda içiyor du geçen yemin etti esrar içmicem diyekızımın üstüne içmicem diye kendisi karı kızla alakası olmayan normal düz bir adam ama ben onu sevmiyorum affedersiniz aynı yatakta bile yatmıyorum istemiyorum ayrıca çok geri kafalı ve takık beni hiç takmıyo eve geliyor yüzüme bakmıyor hep elinde telefon instagramda geziyor benle hiç muhabbrt etmiyor bin kere konuştum düzel diye hep aynı işte bende soğudum annemgile söyledim ayrılcam kesin diye şuan annemgildeyim 1 2 hafya kafanı dağıt dediler ama daha öncekiler gibi değil bu sefer çok ciddiyim çünkü harbiden sevmiyorum bitirdim kızımda var önceden annemgile gelir gelmez ona yazardım öfkeli bi şekilde şimdi öfke bile hissetmiyorum sadece ondam ayrılmak kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum nolur akıl verin napayım ailemide ezip üzmek istemiyorum ama bu evede dönemezsin diolar napcam sizce gidiyimmi adliyeye boşanma davası açayımmı yoksa bu adama gerimi döneyim ya ama hiç sevmiyorum adamo gram sevmiyorum

Selamlar herkese,ben de yaşadığım yere döndüm,avukatım hala duruşma tarihimizi alamadı beklıyorum,iş hayatıma geri döndüm annem babam tuttugum evde benle kalıyor cocuguma bakıyorlar,ablası da okula gidip geliyor.Bazen boşluğa düşüyorum ama kendimi toparlamak için kendimi işe sarıyorum.

Arkadaşlar,
Boşandıktan ne kadar süre sonra toparlayıp kendinize geldiniz ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Gelecekten çok korkuyorum umarım tek başıma hayatıma devam edebilirim,
Çok yorgun ve güçsüz hissediyorum.

Bende ayrıyım. Karşı tarafın dava açmasını bekliyorum ama açmıyor hala. Anlaşmalı olsun istiyor. Ama bunun icinde bir girisimde bulunmuyor. Ben istemiyorum çünkü bana yalanlar söyledi pskolojik şiddetin dibini uyguladı evden gideyim diye en sonundada kovdu. Sonrada insanlara biz anlaşamıyoruz ondan ayrılıyoruz dedi. Halbuki sevgisi ilgisi bitmisti söylemeye cesaret edemedi. Benide oyununa cekti. sevgilisinden ayrılır gibi ayrılıyor. Ve internet ortamında tanıstıgı kadınlara bunları anlatıyor ne kadar zulum icinde olduğunu söylüyor kurtulmak istiyormus ama anlasmalı icin bekliyormuş vs. Aynı bir ergen gibi davranıyor . Ne yapayım birde anlasmalı bosanarak hediyemi vereyim bu adama?

Bende ayrıyım. Karşı tarafın dava açmasını bekliyorum ama açmıyor hala. Anlaşmalı olsun istiyor. Ama bunun icinde bir girisimde bulunmuyor. Ben istemiyorum çünkü bana yalanlar söyledi pskolojik şiddetin dibini uyguladı evden gideyim diye en sonundada kovdu. Sonrada insanlara biz anlaşamıyoruz ondan ayrılıyoruz dedi. Halbuki sevgisi ilgisi bitmisti söylemeye cesaret edemedi. Benide oyununa cekti. sevgilisinden ayrılır gibi ayrılıyor. Ve internet ortamında tanıstıgı kadınlara bunları anlatıyor ne kadar zulum icinde olduğunu söylüyor kurtulmak istiyormus ama anlasmalı icin bekliyormuş vs. Aynı bir ergen gibi davranıyor . Ne yapayım birde anlasmalı bosanarak hediyemi vereyim bu adama?
Eminim bir ay sonra çok pişmanım diye arar. Anlattıklarınız benim yaşadıklarıma çok yakın. Ve şimdi asla boşanmayacağını söylüyor.

Eminim bir ay sonra çok pişmanım diye arar. Anlattıklarınız benim yaşadıklarıma çok yakın. Ve şimdi asla boşanmayacağını söylüyor.
Aylardır ayrıyız bir kere bile aramadı. Pişman olacağını arayacağını sanmam iyice saygısızlaştı cunku cok kibirli. Zaten yakında dava açacakmıs. Acsın kurtulayım.

Bugün annemle babamın mahkemesi var. Babam yan çizmezse boşanacaklar. Ahhh hayat yeni güzel kapılar aç aileme herkes mutlulukla huzurla yaşasın ..

Protokol ne oluyor ben hiçbişey bilmiyorum tek taraflı boşanacagım

Merhabalar,
Süreciniz ne aşamada acaba? Boşanma işlemleri televizyonda gördüğümüz gibi bir dünya değil, zor ve sabır gerektiren bir süreç. Konu ile ilgili çok iyi bilgi toplamanız, bilgi edinmeniz, destek almanız önemlidir.

X