Boşanmalısınız çünkü tekrar aynı sebepten dava açamazsınız diye biliyorum. Daha sonra tekrar birleşmek isterseniz, işler yolunda giderse değiştiyse sonra yolunuza bakın. Davayı geri çekin diye yapıyor bile
Bende bu açıdan da düşünüyorum şimdi boşanmak istemese de o karınlarla gününü gün edecek ben çocuk bakacağım ama yine de beni unutacak bir adama bu evde kocam diyesim gelmiyorBen boşanmayın derim, iki çocuğun tüm yükü sizin üzerinize kalıyor.
Fiziksel aldatma yok sanal aldatma 10 aydır yatağımız ayrı dava büyük şehirlerde uzun sürüyor yeterki boşanma bu şekilde ayrı yaşayalım sen istemeden sana dokunmam hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sana daha hassas davranacağım diyorDavayı geri çekerseniz sanırım 1 yıl boşanma davası tekrar açamıyorsunuz sizi fiziksel aldattıysa çekmeyin ,aldatmadıysa yatağınızı ayırın önce ve düzelme ihtimaline karşı çocuklar için savaşın. Bu durumlardan en çok çocuklar etkileniyor. Sanal olaylarını saklayın ilerde gerekebilir.Para biriktirin evede 1 kuruş yardım etmeyin hepsini karşılasın,tabiri caizse e..ş..k gibi baksın çoluk çocuğuna
Niye elalemin kadınlarıyla konuşup yuvanı bozuyorsun utanman yok mu dediniz miFiziksel aldatma yok sanal aldatma 10 aydır yatağımız ayrı dava büyük şehirlerde uzun sürüyor yeterki boşanma bu şekilde ayrı yaşayalım sen istemeden sana dokunmam hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sana daha hassas davranacağım diyor
Zaten duygusal anlamda benden nefret etmese de canı ciğeri değilim eniştem yakın zamanda vefat etti ablam Anadolu kadini öyle bakımlı birisi değil ama ise giderken rabbim ne güzel yaratmış seni dermiş ablama,benim kocamla böyle içten bir evliliğim yok severek evlenmemize rağmen resmi davranan bir adam ve kesinlikle ev tutmak ayrı bir masraf ona bu yüzden tavrı değişti ama bu korku ile aldatmayabilir kaldı ki aldatmasa da artık sevgisiz bir şekilde aynı evde olacağız bu güne kadar da sevgisiz ama saygılı ve huzurlu bir evimiz olduKocanız davanın verdiği gerginlik/korkuyla ve de maddi kaygılarla bunu yapıyor olabilir. Şimdi davayı çekerseniz gene eski haline dönerse o zaman ne yapacaksınız? İkinci kez aynı süreçlerle baş edebilecek misiniz?
Yakalandığım da ben konuşmadım ne bileyim bana ait değil bu yazışmalar diyor sen tuzak kurdun belki de diyor bir de senelerce sahte hesaplardan açtığı hesapları ona isnat etmekle uğraştım kanıtlayınca neden yaptım bilmiyorum diyor böyle salak davrandığına bakmayın aşırı zeki sayısal zekası çok iyi bu sorun yaşasam da eli kolu uzun hemen halleden bir adamNiye elalemin kadınlarıyla konuşup yuvanı bozuyorsun utanman yok mu dediniz mi
Anladım. Çocuklarınız da olduğu için eliniz kolunuz daha bağlı ve onlar öncelikli. Ama daha 44 yaşındasınız size de yazık. Belki sizi enişteniz gibi sevebilecek biriyle evlenebilirsiniz ve mutlu olabilirsiniz. Ben anne değilim belki ondan böyle düşünüyorum ama bence biraz da kendinizi düşünmelisiniz.Zaten duygusal anlamda benden nefret etmese de canı ciğeri değilim eniştem yakın zamanda vefat etti ablam Anadolu kadini öyle bakımlı birisi değil ama ise giderken rabbim ne güzel yaratmış seni dermiş ablama,benim kocamla böyle içten bir evliliğim yok severek evlenmemize rağmen resmi davranan bir adam ve kesinlikle ev tutmak ayrı bir masraf ona bu yüzden tavrı değişti ama bu korku ile aldatmayabilir kaldı ki aldatmasa da artık sevgisiz bir şekilde aynı evde olacağız bu güne kadar da sevgisiz ama saygılı ve huzurlu bir evimiz oldu
Herkesin sevme biçimi farklıdır mesela benim eşim asla seni seviyorum demez ,resmidir.Ama hareketleriyle sevgisini gösterir.Herkesi olduğu gibi sevmek lazım .Huzurlu isen saygı varsa bence biraz daha sabret çocuklarının yükü hafilediğinde bırakZaten duygusal anlamda benden nefret etmese de canı ciğeri değilim eniştem yakın zamanda vefat etti ablam Anadolu kadini öyle bakımlı birisi değil ama ise giderken rabbim ne güzel yaratmış seni dermiş ablama,benim kocamla böyle içten bir evliliğim yok severek evlenmemize rağmen resmi davranan bir adam ve kesinlikle ev tutmak ayrı bir masraf ona bu yüzden tavrı değişti ama bu korku ile aldatmayabilir kaldı ki aldatmasa da artık sevgisiz bir şekilde aynı evde olacağız bu güne kadar da sevgisiz ama saygılı ve huzurlu bir evimiz oldu
Kira zamanı yarısını gönderir misin param yetmiyor diyor,çocuğun okul parası yine ortak ödedik taksitlerin tamamını ben ödüyorum market elektrik su ona ait böyle sessiz bir anlaşma gibi konuşmadan oluştuDavayı geri çekerseniz sanırım 1 yıl boşanma davası tekrar açamıyorsunuz sizi fiziksel aldattıysa çekmeyin ,aldatmadıysa yatağınızı ayırın önce ve düzelme ihtimaline karşı çocuklar için savaşın. Bu durumlardan en çok çocuklar etkileniyor. Sanal olaylarını saklayın ilerde gerekebilir.Para biriktirin evede 1 kuruş yardım etmeyin hepsini karşılasın,tabiri caizse e..ş..k gibi baksın çoluk çocuğuna
Tam çıldırmalıkYakalandığım da ben konuşmadım ne bileyim bana ait değil bu yazışmalar diyor sen tuzak kurdun belki de diyor bir de senelerce sahte hesaplardan açtığı hesapları ona isnat etmekle uğraştım kanıtlayınca neden yaptım bilmiyorum diyor böyle salak davrandığına bakmayın aşırı zeki sayısal zekası çok iyi bu sorun yaşasam da eli kolu uzun hemen halleden bir adam