Hanımlar Merhaba! 10 yıllık evliyim ilk yıllardan sanal aldatıldım başlangıçta işim olmadığı için boşanmadım sonrasında bir çalışmaya başladım fakat cesaret edemedim,3 sene hersey yolundayken sanal sevgili yakalandığım anda affet diye yalvarmalarına kandım çünkü gidecek psk cesarete sahip değildim çok duygusalım yaşadığım acıları içime atıp affetmek için sebepler yarattım 2 çocuğum var ve aldatmasına rağmen evde bana iyi davranması yakalamazsam çok huzurlu bir evimizin olması beni bu günlere kadar getirdi,ben biraz birikim yapıp araç aldım bu süreçte maaşımı da eve verdim araçtan sonra kendini ezik hisseden kocam bana sert davranmaya başladı en son 2 sene önce sanal sitelere girmeyi denetken yakaladım bana da sert davranması artınca dava açtım davayi duyunca melek gibi oldu çalıştığım için evde bir çok işe yardım etmesi ben söylemeden evi çekip çevirmesi beni çok rahatlatiyor küçük oğlumda otizm şüphesi var mahkeme günü çok yakın sizce davadan feragat etmeli miyim,bu süreçte bana ilgili davranmaya gayret ediyor boşanmak istemiyor çünkü tek başına yeni bir ev tutmak onu zorlayacak bende kira dayım ve 25 bin tl kiram nafaka ile bu kısmını ondan alırım diye düşünüyorum fakat çok zorlanacağım maddi manevi ailemden uzak metropol bir şehir deyim,lütfen yorum yazarken mantıken doğru olan ne olur çocuklarım açısından da değerlendirin şuan sağlıklı düşünemiyorum