Boşanırsam herkesten ailem hariç saklamayı evli gibi davranmayı duşumuyorum etraftan rahatsız edilmek tenkorkuyorum güzel bir bayanım evliyken bile instagramdan yazanlar oluyor hemen engelliyorum bu nedenle kirası yüksek güvenli bir siteye taşındımAnladım. Çocuklarınız da olduğu için eliniz kolunuz daha bağlı ve onlar öncelikli. Ama daha 44 yaşındasınız size de yazık. Belki sizi enişteniz gibi sevebilecek biriyle evlenebilirsiniz ve mutlu olabilirsiniz. Ben anne değilim belki ondan böyle düşünüyorum ama bence biraz da kendinizi düşünmelisiniz.
Psk destek almadan ailemden uzakta bu adamla ömrümü tükettim artık duygularımı yok ettiğini fark edince dava açmaya karar verdim birde evde ki huzurlu ortam bozulmaya başlayıncaTam çıldırmalık
Öncelikle boşanmak çok zor bir karar olduğu için sizin kendi içinizdeki çelişkileri çok iyi anlıyorum. 10 yıllık bir evlilik 2 de çocuk . Konudan bahsederken sanal aldatma demişsiniz fakat aldatmanın sanal versiyonu ya da fiziki versiyonu olmaz . Aldatma aldatmadır . Kocanızın size iyi davranması evi çekip çevirmesi bir kriter değil .Siz ev arkadaşı değilsiniz . Ve demişsiniz ki tek başına ev tutmak onu zorlayacak, zorlanması sizi hiç mi hiç ilgilendirmez onun annesi de değilsiniz ki her davranışın bir sonucu vardır sonuçta. size yanlış yapıldığı halde 10 yıllık evliliğim var diyebiliyorken maalesef eşiniz 10 yıllık evliliğim var 2 de çocuğum var bu tarz şeylerden uzak durayım diyememiş . Barışsanız bile aklınızın bir köşesinde aldatılıyor muyum şüphesi evlilikte huzurunuzu kaçıracaktır. işiniz var, boşanma davasında nafaka talebi ile kirayı da alabilirim diyorsunuz madem ki parasal konuları bir nebze de olsa bu sayede aşabilirsiniz . Unutmayın ki siz değerlisiniz . Çocuklar için dediğiniz şu olmalı : çocuklarımın bana ihtiyacı var ve ben değerliyim güçlüyüm . Sizi değersizleştiren bu kişiye başka fırsatlar vermemeniz gerçekten çok kıymetli . Ancak tabiki doğrudan boşa gitsin demek de doğru olmaz. Şunları kendinizle konuşun: Huzurum kaçmaz barışırsam, eşim beni seviyor bir daha yapmaz bir şans daha versem, ilerde pişman olmam diyebiliyor musunuz?Hanımlar Merhaba! 10 yıllık evliyim ilk yıllardan sanal aldatıldım başlangıçta işim olmadığı için boşanmadım sonrasında bir çalışmaya başladım fakat cesaret edemedim,3 sene hersey yolundayken sanal sevgili yakalandığım anda affet diye yalvarmalarına kandım çünkü gidecek psk cesarete sahip değildim çok duygusalım yaşadığım acıları içime atıp affetmek için sebepler yarattım 2 çocuğum var ve aldatmasına rağmen evde bana iyi davranması yakalamazsam çok huzurlu bir evimizin olması beni bu günlere kadar getirdi,ben biraz birikim yapıp araç aldım bu süreçte maaşımı da eve verdim araçtan sonra kendini ezik hisseden kocam bana sert davranmaya başladı en son 2 sene önce sanal sitelere girmeyi denetken yakaladım bana da sert davranması artınca dava açtım davayi duyunca melek gibi oldu çalıştığım için evde bir çok işe yardım etmesi ben söylemeden evi çekip çevirmesi beni çok rahatlatiyor küçük oğlumda otizm şüphesi var mahkeme günü çok yakın sizce davadan feragat etmeli miyim,bu süreçte bana ilgili davranmaya gayret ediyor boşanmak istemiyor çünkü tek başına yeni bir ev tutmak onu zorlayacak bende kira dayım ve 25 bin tl kiram nafaka ile bu kısmını ondan alırım diye düşünüyorum fakat çok zorlanacağım maddi manevi ailemden uzak metropol bir şehir deyim,lütfen yorum yazarken mantıken doğru olan ne olur çocuklarım açısından da değerlendirin şuan sağlıklı düşünemiyorum
O kadar zihnimde kendi kendime sorduğum sorulardan bahsetmişsiniz ki onun kirasını ödeyememesi benim nafakayı alamamam demek ön duruşma görüldü mahkemede yalnızdım,ne ailem yanımda ne de kendisi tenezzül edip gelmedi,onla aramızda sevgi bağı kalmadı hakim toplam 15 bin nafaka verdi kiramı karşılamasa da destek niteliğinde fakat ödemem verirse versin maaşımın 1/3 el koyar diyor bu yüzden mahkemede kararsız kalınca hakim işlemden kaldırdı yani 3 ay içinde tekrar dava açabileceğim o sürede kart borcunu toparlayıp borçsuz olarak tekrar açacağım davayı,koca kişisi bu 3 ay için bile mutlu eski hatalarımı yapmayacağım diyor fakat benim için bitti ruhen boşandım ben(yakın zamanda ev taşıdık yatak odası takımı tv üniversite tül perde bana yaptırttı,eski tüller bu evin pencereleri kapatmadı için tüm evi yeniden yaptırdım kart borcum bu nedenle var) gereksiz harcama yapan biri değilim,cevabınız için teşekkür ediyorum ailemden uzakta olduğum için birinin bana boşan kurtul demesine ihtiyacım varÖncelikle boşanmak çok zor bir karar olduğu için sizin kendi içinizdeki çelişkileri çok iyi anlıyorum. 10 yıllık bir evlilik 2 de çocuk . Konudan bahsederken sanal aldatma demişsiniz fakat aldatmanın sanal versiyonu ya da fiziki versiyonu olmaz . Aldatma aldatmadır . Kocanızın size iyi davranması evi çekip çevirmesi bir kriter değil .Siz ev arkadaşı değilsiniz . Ve demişsiniz ki tek başına ev tutmak onu zorlayacak, zorlanması sizi hiç mi hiç ilgilendirmez onun annesi de değilsiniz ki her davranışın bir sonucu vardır sonuçta. size yanlış yapıldığı halde 10 yıllık evliliğim var diyebiliyorken maalesef eşiniz 10 yıllık evliliğim var 2 de çocuğum var bu tarz şeylerden uzak durayım diyememiş . Barışsanız bile aklınızın bir köşesinde aldatılıyor muyum şüphesi evlilikte huzurunuzu kaçıracaktır. işiniz var, boşanma davasında nafaka talebi ile kirayı da alabilirim diyorsunuz madem ki parasal konuları bir nebze de olsa bu sayede aşabilirsiniz . Unutmayın ki siz değerlisiniz . Çocuklar için dediğiniz şu olmalı : çocuklarımın bana ihtiyacı var ve ben değerliyim güçlüyüm . Sizi değersizleştiren bu kişiye başka fırsatlar vermemeniz gerçekten çok kıymetli . Ancak tabiki doğrudan boşa gitsin demek de doğru olmaz. Şunları kendinizle konuşun: Huzurum kaçmaz barışırsam, eşim beni seviyor bir daha yapmaz bir şans daha versem, ilerde pişman olmam diyebiliyor musunuz?
İnan sandığın kadar zor olmuyor. Annem beş kız çocuğunu tek başına büyüttü. Ve ilkokul mezunuydu. Mevsimlik işler, temizlik gibi şeyler yaparak üç kızını üniversite okuttu, iki ablamı namusuyla evlendirdi. (Şu an 4 kızı evli/ben dahil) Babamdan kalan çok az bir maaş vardı. Canım annemden allah razı olsun bizi kimseye muhtaç etmedi. O yüzden asla kendinden şüphen olmasın ve eşine kanma. Böyle biriyle ömür harcamaya değmez. O da adam olsaymış. Hayatına bak ablacığım.Cevabınız için teşekkür ederim sürekli düşünüyorum ve hep boşanmalıyım derken buluyorum kendimi yine de insan acaba diyor ekonomik olarak zorlanacağım çocuklar hastalansa tek olacağım bunlar zorlayacak beni ayrıca tansiyon hastasıyım aniden tansiyonum düşerse onlarla ilgilenemek ve onların yaşayacağı korkularda beni korkutuyor
Bende anneyim ve sizi anlıyorum hem anne gibi hem bir kadın gibi .Önceliyiniz çocuklarınız ise kadinliginizdan kururunuzdan vazgecib eşinizin sizi yine aldaticaginı goze almalısınız .Hanımlar Merhaba! 10 yıllık evliyim ilk yıllardan sanal aldatıldım başlangıçta işim olmadığı için boşanmadım sonrasında bir çalışmaya başladım fakat cesaret edemedim,3 sene hersey yolundayken sanal sevgili yakalandığım anda affet diye yalvarmalarına kandım çünkü gidecek psk cesarete sahip değildim çok duygusalım yaşadığım acıları içime atıp affetmek için sebepler yarattım 2 çocuğum var ve aldatmasına rağmen evde bana iyi davranması yakalamazsam çok huzurlu bir evimizin olması beni bu günlere kadar getirdi,ben biraz birikim yapıp araç aldım bu süreçte maaşımı da eve verdim araçtan sonra kendini ezik hisseden kocam bana sert davranmaya başladı en son 2 sene önce sanal sitelere girmeyi denetken yakaladım bana da sert davranması artınca dava açtım davayi duyunca melek gibi oldu çalıştığım için evde bir çok işe yardım etmesi ben söylemeden evi çekip çevirmesi beni çok rahatlatiyor küçük oğlumda otizm şüphesi var mahkeme günü çok yakın sizce davadan feragat etmeli miyim,bu süreçte bana ilgili davranmaya gayret ediyor boşanmak istemiyor çünkü tek başına yeni bir ev tutmak onu zorlayacak bende kira dayım ve 25 bin tl kiram nafaka ile bu kısmını ondan alırım diye düşünüyorum fakat çok zorlanacağım maddi manevi ailemden uzak metropol bir şehir deyim,lütfen yorum yazarken mantıken doğru olan ne olur çocuklarım açısından da değerlendirin şuan sağlıklı düşünemiyorum
Bende anneyim ve sizi anlıyorum hem anne gibi hem bir kadın gibi .Önceliyiniz çocuklarınız ise kadinliginizdan kururunuzdan vazgecib eşinizin sizi yine aldaticaginı goze almalısınız
Anneniz bunları yaparken içinde ne fırtınalar kopmuştur ne güzel ki sizin gibi evlatlar yetistirebilmis,bosanmazsam yüzüne baktığım da migdem bulanıyor bugün olmazsa yarın boşanacağım o yüzden ömrümden çalmak istemiyorum,tekrar davayı işleme aldıracağım cevabınız için teşekkür ediyorumİnan sandığın kadar zor olmuyor. Annem beş kız çocuğunu tek başına büyüttü. Ve ilkokul mezunuydu. Mevsimlik işler, temizlik gibi şeyler yaparak üç kızını üniversite okuttu, iki ablamı namusuyla evlendirdi. (Şu an 4 kızı evli/ben dahil) Babamdan kalan çok az bir maaş vardı. Canım annemden allah razı olsun bizi kimseye muhtaç etmedi. O yüzden asla kendinden şüphen olmasın ve eşine kanma. Böyle biriyle ömür harcamaya değmez. O da adam olsaymış. Hayatına bak ablacığım.
Bunu yapmak çok zor mesele kendimden vazgeçmek değil onun nasıl bir baba olduğunu hatırladıkça fiziksel olarak migdem bulanıyor ve ben 2 oğluma da yanlış örnek olmamak için boşanmam gerekiyor çünkü büyük oğlum babasının telefonunda uygunsuz görüntülere şahit olup o gösterdi bana aldatılıp yanına kalmamalıİnan sandığın kadar zor olmuyor. Annem beş kız çocuğunu tek başına büyüttü. Ve ilkokul mezunuydu. Mevsimlik işler, temizlik gibi şeyler yaparak üç kızını üniversite okuttu, iki ablamı namusuyla evlendirdi. (Şu an 4 kızı evli/ben dahil) Babamdan kalan çok az bir maaş vardı. Canım annemden allah razı olsun bizi kimseye muhtaç etmedi. O yüzden asla kendinden şüphen olmasın ve eşine kanma. Böyle biriyle ömür harcamaya değmez. O da adam olsaymış. Hayatına bak ablacığım.
Ben de güzel sözlerin için teşekkür ederim ablacımAnneniz bunları yaparken içinde ne fırtınalar kopmuştur ne güzel ki sizin gibi evlatlar yetistirebilmis,bosanmazsam yüzüne baktığım da migdem bulanıyor bugün olmazsa yarın boşanacağım o yüzden ömrümden çalmak istemiyorum,tekrar davayı işleme aldıracağım cevabınız için teşekkür ediyorum
Evet ruhen boşandım 10 aydır farklı odalarda mahremiyet kurallarına dikkat ederek yaşıyorum çünkü ist’da dava sırası 6 ayda geliyor O da evi terk etmiyor boşanmak istemiyorm düzelsin istiyorum diyor oysaki bozuk olan tek şey anlaksiz yaşam şekli ailem başta boşan dedi sonra barışın deseler de babam bu namus meselesi boşanma diyemiyorum sen karar ver diyor birilerinin beni yüreklendirmesine ihtiyacım var ilerde pişman olur muyum çocuklarla zorlanır mıyım bilemiyorum(büyük oğlum üstün tanılanmis küçük oğlum maalesef sınırda zeka geriliği veya otizm olabilir ona anlattığımda babam her gün eve gelsin diyor babası gecikirse sürekli soruyor,büyük üstün ama zor bi çocuk yabancı dil bildiği için gizli hesapları var yabancılarla iletişim kuruyor detay şeyler bunlar yine de herseyi düşünüyorum başıma gelebilecekSiz aslında çoktan boşanmaya karar vermişsiniz sadece bu doğru karar mı diye onay almak istiyorsunuz çünkü etrafta o kadar çok boş konuşan insan oluyor ki sanırım, fiziksel aldatmamış seni, bunun için koca mı boşanır, otur oturduğun yerde iki çocuğun var görmezden gel diyecek olanlardan korkuyorsunuz.
Fakat eşiniz bir kere değil 2 kere yapmiş üzgünüm ama boşanmazsanız 3. Yü de yapar .