- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farklı şeyler vardır içinde de bahanesi çocuk olmuştur gibi geldi bana.Merhaba.
Daha 1 hafta öncesine kadar aylardır burada hamile kalabilmek için forum okuyup yorumlar yazan ben malesef bugun boşanıyorum diye başlık açtım.
Malesef eşim evi terketti ve ayrılma konusunda kararlı. Eski evliliğinden olan çocuğu babannede yaşıyor ve çocuk babadan uzak kalmaya baya içerlemiş babayı da fazla görmeye vakti olmadığı için. Babanne bunu eşime söyleyince içine oturdu ben yanımıza alalım daha sık gelsin falan desem de kendisi gitmek istedi. Ve gitti.
İşin tuhafı çocukla fazla ilgilenmemesinin sebebinin ben olduğumu benim istemediğimi beni kırmamak için vs çocukla ilgilenmenin azaldığını falan söylemiş. İşin doğrusu atıyorum durum böyle bile olsa o sınırı çizecektin sen babasın. Neyse.
Toparlandı evden gitti en kısa sürede davayı açarım güzellikle ayrılırız kavgaya gerek yok dedi olur dedim. Helalleştik sarıldık ben tekrar biraz düşün git kafanı topla desem de düşünecek bişey yok bitti maleseff artık olmaz dedi peki dedim. Tabi halledebiliceğimizi çocuk için de güzel bişeyler yapabileceğimizi vs söyledim ama kendisi çok yorulmuş bu ilişkiden ve çok tükenmiş. Konu çocuktan oraya nasıl geldi anlamadım. Ya içinde çok şey biriktirmiş ya da kafası karışık saçmalıyor.
Yorulmuş tükenmiş bana laf anlatmaktan 21 aydır evliyiz sadece :)
3 4 gün oldu gideli bakalım davayı o açsın diye bekliyorum zaten zor bi süreç benim için anlaşmalı dilekçe getirsin imzalarım. Zorlayamam daha fazla söylemem gereken herşeyi söyledim kolay evlenmedik çabalayalım dedim istemedi.
28 yaşındayım müşterek çocuğumuz yok Allah'tan çok istemiştim ama olmamıştı sebebi varmış kaderim belliymiş.
Sizlerden akıl ve destek istiyorum. Geri dönmesini istiyorum ama dönse bile bugünleri nasıl unuturum nasıl beni yalnız bırakıp ilk günden ailesiyle parkta kahkahalar attığını unuturum bilmiyorum. Unutamam muhtemelen.
Seviyor muyum? Seviyorum. Çok seviyorum hala onu ama. Elimden gelen bir şey kalmadı buna fırsat da vermedi zaten.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım. Yorum ve desteklerinizi bekliyorum benim için zor olan bu süreçte.
Anlasmali bosanmalar adli tatilde açılabilirHerkese yorumları için çok çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi ben de ayrılma kararı aldım şuan iletişimimiz yok adli tatilden sonra anlaşmalı için konuşacağım.
Herhangi bir talebim olmayacak birleştiğimiz şekilde bitsin.
Canım seni çok iyi anlıyorum yapılması gerekeni söylemişsin gelsin kalsın çocuğun ailesi olsun demişsin kesinlikle konu çocuk değil. Gerçekten çocuk için bu boşanma konusu olsaydı çocuğu yanımıza alalım derdi. Olayın arkasında başka bir şey var kesinlikle.Şöyle ki çocuk doğduğundan beri babaannede dolayısıyla benimle evlenince de bu düzen değişmedi. Son muhabbette çocuğun babanın ilgisizliğinden çok yakındığı söylenince gelsin kalsın daha uzun süre öyleyse psikolojisi düzelsin dedim temelli kalmasının imkanı zaten yok ikimiz de çalışıyoruz ben 1 2 hafta izin alırım benimle oturur baba evinde yaşamayı da görmüş olur annesiyleyken bile görememiş dedim. Bunu da kabul etmedi.
Çocuk ile ilgilenmemek 12 senedir kendinin de işine geldi şimdi elle evlenince günah keçisi beni ilan etti benim yüzümden göremediğini söyledi. Saçma geldi bana da tabi ben mi doğurup verdim babanne evine 12 sene evvel.
Abla olarak psikolojisinin baya bozulmuş olmasına üzüldüm izin alayım gelsin kalsın daha da sık alırız bundan sonra dedim.
Kendisi de çocukla pek uğraşmak istemedi ama bana dedi ki neden daha sık alalım demedin. Niye diyim mi senin demen gerekirdi. Senin işine geldi diyor Ben kimsem çocuk için
Velhasıl çocuğu 12 sene sonra vicdanına oturdu ve yanında olmak istedi oysa bana Bendis uzun bir süre bizle kalsın mı çocuk çok üzülüyormuş baya kötü durumda dese yine tamam derdim nitekim o söylemeden söyledim. Kabul etmedi yapmazsın sen bigün hastayım dersin dedi. Dedim ki olabilir hasta olamam mı Başım ağrır hasta olurum keyifsiz olurum bi zahmet sen yaparsın yapman gerekeni. Yok.
Ben şunu anlamıyorum hiç mi biri çocuğun annesine yahu evladını neden bırakıyorsun dememiş?Babaanne Kac yasinda kadin kac yil daha cocuk bakabilir ki. Muhtemelen oglu yeniden evlenince cocugu alirlar diye bekledi. ogullarina asla suc bulmayan kv ler genelde gelini sucluyor. Karin neden cocugu alalim demedi, oglun uzuluyor, boynunu bukuk kaldi vs demis gibi geldi bana
Ben şunu anlamıyorum hiç mi biri çocuğun annesine yahu evladını neden bırakıyorsun dememiş?
Ben babanne olsam anneyle ciddi ciddi konuşurdum. Konu bakmakta değil bunun ötesinde her yavrunun anneye ihtiyacı olması..
Kv tabi ki de bakmak zorunda değil ama babayı dolduracağına kendisi de bir anne olarak bu yakınmaları keşke çocuğun daha çok ihtiyacı olan anneye yapsaydı
Klasik erkek davranışı ya. Ben de böyle bir kaç şey çektim. Eşin önceki cocugu ile alakali. Dünyanın en iyisi hatta yeri gelip annesinden daha samimi yaklaştım hepsi ters döndü bana. En güzeli dış kapının dış mandalı gibi davranmak. Karne mi tamam bak geç şeklinde.İçine ne oturmuş diyor ki çocuğun karnesine bakıp notlarına güldün. Baya kötüydü. Seneye daha iyi getirirsen sana bilmem ne alırım dedim çocuğa üstelik bunu çocuğun yanında da yapmadım ben her şeye gülüyorum zaten. O bile içime oturdu benim diyor. Alakasız şeylerde babalığı geliyor aklına.
Şöyle ki çocuk doğduğundan beri babaannede dolayısıyla benimle evlenince de bu düzen değişmedi. Son muhabbette çocuğun babanın ilgisizliğinden çok yakındığı söylenince gelsin kalsın daha uzun süre öyleyse psikolojisi düzelsin dedim temelli kalmasının imkanı zaten yok ikimiz de çalışıyoruz ben 1 2 hafta izin alırım benimle oturur baba evinde yaşamayı da görmüş olur annesiyleyken bile görememiş dedim. Bunu da kabul etmedi.
Çocuk ile ilgilenmemek 12 senedir kendinin de işine geldi şimdi elle evlenince günah keçisi beni ilan etti benim yüzümden göremediğini söyledi. Saçma geldi bana da tabi ben mi doğurup verdim babanne evine 12 sene evvel.
Abla olarak psikolojisinin baya bozulmuş olmasına üzüldüm izin alayım gelsin kalsın daha da sık alırız bundan sonra dedim.
Kendisi de çocukla pek uğraşmak istemedi ama bana dedi ki neden daha sık alalım demedin. Niye diyim mi senin demen gerekirdi. Senin işine geldi diyor Ben kimsem çocuk için
Velhasıl çocuğu 12 sene sonra vicdanına oturdu ve yanında olmak istedi oysa bana Bendis uzun bir süre bizle kalsın mı çocuk çok üzülüyormuş baya kötü durumda dese yine tamam derdim nitekim o söylemeden söyledim. Kabul etmedi yapmazsın sen bigün hastayım dersin dedi. Dedim ki olabilir hasta olamam mı Başım ağrır hasta olurum keyifsiz olurum bi zahmet sen yaparsın yapman gerekeni. Yok.
Bundan sonra çok Mutlu ol inşallah <3Benim ilk evliliğim. Tabi ki uyardılar ama sevgi olunca her şey olur diye düşündüm. Olmuyormuş, öğrenmiş oldum.
Zaten sevgi de yokmuş.
Olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkür ediyorum. Ben de kararımı verdim boşanacağım. Dönse de olmayacağına kanaat getirdim giden yine gider o özgüveni aldıktan sonra. Üzülüyorum özledim de ama boşanacağım. Hepsi geçecek.
Herkese teşekkürler.
Hayatımda bugüne kadar 40 boşanmış cift gördüysen bir tanesinde bile erkek istememişti. Hep bosayan kadınlardı. Erkek eğer bosanmayı istiyorsa ne olursa olsun geri dönmüyor. Ki 12 sene sonra babaanne evindeki çocuktan dolayı kimse bosanmaz. Bunu bahane ediyor. Evlilik totalindeki anlasmazlıkları tek tek anlatmak yerine tek bi madde öne sürmüstür .ki kavga olmasın diye.Ve bıkkınlık dediğiniz eğer 2 senede böyle olduysa bence sizinde biraz oturup düsünmeniz gerekiyor. Ben sizin evliliğinizde hatalı tek taraf oldugunu asla düsünmüyorumMerhaba.
Daha 1 hafta öncesine kadar aylardır burada hamile kalabilmek için forum okuyup yorumlar yazan ben malesef bugun boşanıyorum diye başlık açtım.
Malesef eşim evi terketti ve ayrılma konusunda kararlı. Eski evliliğinden olan çocuğu babannede yaşıyor ve çocuk babadan uzak kalmaya baya içerlemiş babayı da fazla görmeye vakti olmadığı için. Babanne bunu eşime söyleyince içine oturdu ben yanımıza alalım daha sık gelsin falan desem de kendisi gitmek istedi. Ve gitti.
İşin tuhafı çocukla fazla ilgilenmemesinin sebebinin ben olduğumu benim istemediğimi beni kırmamak için vs çocukla ilgilenmenin azaldığını falan söylemiş. İşin doğrusu atıyorum durum böyle bile olsa o sınırı çizecektin sen babasın. Neyse.
Toparlandı evden gitti en kısa sürede davayı açarım güzellikle ayrılırız kavgaya gerek yok dedi olur dedim. Helalleştik sarıldık ben tekrar biraz düşün git kafanı topla desem de düşünecek bişey yok bitti maleseff artık olmaz dedi peki dedim. Tabi halledebiliceğimizi çocuk için de güzel bişeyler yapabileceğimizi vs söyledim ama kendisi çok yorulmuş bu ilişkiden ve çok tükenmiş. Konu çocuktan oraya nasıl geldi anlamadım. Ya içinde çok şey biriktirmiş ya da kafası karışık saçmalıyor.
Yorulmuş tükenmiş bana laf anlatmaktan 21 aydır evliyiz sadece :)
3 4 gün oldu gideli bakalım davayı o açsın diye bekliyorum zaten zor bi süreç benim için anlaşmalı dilekçe getirsin imzalarım. Zorlayamam daha fazla söylemem gereken herşeyi söyledim kolay evlenmedik çabalayalım dedim istemedi.
28 yaşındayım müşterek çocuğumuz yok Allah'tan çok istemiştim ama olmamıştı sebebi varmış kaderim belliymiş.
Sizlerden akıl ve destek istiyorum. Geri dönmesini istiyorum ama dönse bile bugünleri nasıl unuturum nasıl beni yalnız bırakıp ilk günden ailesiyle parkta kahkahalar attığını unuturum bilmiyorum. Unutamam muhtemelen.
Seviyor muyum? Seviyorum. Çok seviyorum hala onu ama. Elimden gelen bir şey kalmadı buna fırsat da vermedi zaten.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım. Yorum ve desteklerinizi bekliyorum benim için zor olan bu süreçte.
Çocuk sizinle yaşamaya gelecek mi peki? O konuyu n’aptınız BendisHerkese tekrar merhaba,
Eşimle birkaç gündür görüşüyoruz dün tekrar denemeye karar verdik ve kendisi eve döndü. Stresten psikolojikman çöktüğünü kafasının çok karıştığını ve benim de fazla üstüne gittiğimi vs söyledi.
Çocuk konusuna gelince söylemlerinden anladığım kadarıyla annesi doldurmuş. Tahmin etmem gerekirdi aslında. Evlendin gittin çocuğun psikolojisi bozuldu seni hep yanında istiyor bu çocuğun psikolojisi perişan vs baya vicdan muhasebesi yaptırmış ama barışmamızdaki en büyük etken de çocuğun ''ben Bendis ablamı seviyorum evde tek kalmasını da istemiyorum'' demesi :)
Kayınvalidenin oğlunu oğluyla ilgili doldurarak evden uzaklaştırması adlı mükemmel planı çocuğun bu lafıyla bozuldu ve eşim çocuğun da beni sevdiğini duyunca sanırım kafasındaki taşlar yerine oturdu. Evlilik anlayışlı olunması gereken bir yol benim de hatalarım illa ki olmuştur diyerek tekrar deneme teklifini kabul ettim.
Zaten anneden eşyaları toplarken annenin yüzünden düşen bin parçaydı sanki oğlu evine değil de kore savaşına gidiyor
Şimdilik boşanma gibi bir sürecimiz yok, tekrar deniyoruz.
Bu konuyu bu şekilde burada açtığım için tekrar güncelleme yapma gereği de duydum.
Herkese teşekkürler.
Ben bu durumu anlamıyorum, çocuklu bir insanla evlenip çocuk her zaman kalmasın demek benve çok absürd. Birçocuğun yeri ebeveyninin yanıdır. o yüzden siz evliyken vocuk babaannede nasıl kalıyor anlamak güc.Şöyle ki çocuk doğduğundan beri babaannede dolayısıyla benimle evlenince de bu düzen değişmedi. Son muhabbette çocuğun babanın ilgisizliğinden çok yakındığı söylenince gelsin kalsın daha uzun süre öyleyse psikolojisi düzelsin dedim temelli kalmasının imkanı zaten yok ikimiz de çalışıyoruz ben 1 2 hafta izin alırım benimle oturur baba evinde yaşamayı da görmüş olur annesiyleyken bile görememiş dedim. Bunu da kabul etmedi.
Daha sık gelecek ama bu konuyu çocukla konuştuğumuzda benim düzenim çevrem arkadaşlarım parkım herşeyim burada ben orada sıkılırım siz beni daha sık görmeye gelirsiniz gibi garip bir tepkiyle karşılaştıkÇocuk sizinle yaşamaya gelecek mi peki? O konuyu n’aptınız Bendis
Valla çocuk herkesten daha aklı başında daha olgun çıktı ya siz gidersiniz çoğunlukla gönlü nasıl isterseDaha sık gelecek ama bu konuyu çocukla konuştuğumuzda benim düzenim çevrem arkadaşlarım parkım herşeyim burada ben orada sıkılırım siz beni daha sık görmeye gelirsiniz gibi garip bir tepkiyle karşılaştık
Artık daha sık gelecek bakalım zaman neler gösterecek ama.
Daha sık gelecek ama bu konuyu çocukla konuştuğumuzda benim düzenim çevrem arkadaşlarım parkım herşeyim burada ben orada sıkılırım siz beni daha sık görmeye gelirsiniz gibi garip bir tepkiyle karşılaştık
Artık daha sık gelecek bakalım zaman neler gösterecek ama.