Merhaba.boşanma sürecindeyim ve boşanma sonrası hayattan çok korkuyorum.Sanki kendime güvenim yok fakat 6 yıllık eşimin sorumsuzluklarıyla,ilgisizlikleriyke geçmiş bir evliliği sürdürmek istemiyorum.evi zaten ben geçindirdiğim için maddi hiç bir sorunum yok fakat yinede sırf sanki yalnız kalmamak için neredeyse çağıracak barışacak gibiyim.bununda kendime saygısızlık olduğunu biliyorum sabah 9 dan akşam 6 ya kadar gayet iyiyim fakat akşam olunca boğazıma çöküyorlar sanki hep böyle mi devam edecek alışacak mıyım bilmiyorum.sanki boşluğa düştüm.Halbuki kendisi sabah 9 dan gece 12,1 kere kadar çalışan bı insan.o saatte de olsa eve gelecek birinin olması bana güven veriyordu galiba.benim gibi bu süreçte zorlanmış olan var mı aranızda.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma süreci ve Boşanma sonrası hayat.
- Konu Sahibi Melo0890
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #yenihayat ##sorumsuzeş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
- 33
- 24 Mart 2016
- 553
- 2.717
- 113
Süreç çok normal. Birden delirmegem geliyor benimde ama iletişim kursam ne paylaşabilirim artık diyorum. En çok ihtiyacımız zaman birde öz şefkat. Zamanında ona gösterdiğiniz şefkati artık kendinize gösterin. i
- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
Aci cekiyor, mutsuzsaniz ve hala gidemiyorsaniz bu bagimlilik. Nette araştırın bunu..Merhaba.boşanma sürecindeyim ve boşanma sonrası hayattan çok korkuyorum.Sanki kendime güvenim yok fakat 6 yıllık eşimin sorumsuzluklarıyla,ilgisizlikleriyke geçmiş bir evliliği sürdürmek istemiyorum.evi zaten ben geçindirdiğim için maddi hiç bir sorunum yok fakat yinede sırf sanki yalnız kalmamak için neredeyse çağıracak barışacak gibiyim.bununda kendime saygısızlık olduğunu biliyorum sabah 9 dan akşam 6 ya kadar gayet iyiyim fakat akşam olunca boğazıma çöküyorlar sanki hep böyle mi devam edecek alışacak mıyım bilmiyorum.sanki boşluğa düştüm.Halbuki kendisi sabah 9 dan gece 12,1 kere kadar çalışan bı insan.o saatte de olsa eve gelecek birinin olması bana güven veriyordu galiba.benim gibi bu süreçte zorlanmış olan var mı aranızda.
- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Merhaba.boşanma sürecindeyim ve boşanma sonrası hayattan çok korkuyorum.Sanki kendime güvenim yok fakat 6 yıllık eşimin sorumsuzluklarıyla,ilgisizlikleriyke geçmiş bir evliliği sürdürmek istemiyorum.evi zaten ben geçindirdiğim için maddi hiç bir sorunum yok fakat yinede sırf sanki yalnız kalmamak için neredeyse çağıracak barışacak gibiyim.bununda kendime saygısızlık olduğunu biliyorum sabah 9 dan akşam 6 ya kadar gayet iyiyim fakat akşam olunca boğazıma çöküyorlar sanki hep böyle mi devam edecek alışacak mıyım bilmiyorum.sanki boşluğa düştüm.Halbuki kendisi sabah 9 dan gece 12,1 kere kadar çalışan bı insan.o saatte de olsa eve gelecek birinin olması bana güven veriyordu galiba.benim gibi bu süreçte zorlanmış olan var mı aranızda.
[/QUOTE
Eşiniz de çalışıyor anladığım kadarıyla evi ben gecindiriyorum demişsiniz eşiniz hangi açıdan sorumsuz
- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
Adam zaten yaninda degilmiski, bosan kurtul gitsin..Merhaba.boşanma sürecindeyim ve boşanma sonrası hayattan çok korkuyorum.Sanki kendime güvenim yok fakat 6 yıllık eşimin sorumsuzluklarıyla,ilgisizlikleriyke geçmiş bir evliliği sürdürmek istemiyorum.evi zaten ben geçindirdiğim için maddi hiç bir sorunum yok fakat yinede sırf sanki yalnız kalmamak için neredeyse çağıracak barışacak gibiyim.bununda kendime saygısızlık olduğunu biliyorum sabah 9 dan akşam 6 ya kadar gayet iyiyim fakat akşam olunca boğazıma çöküyorlar sanki hep böyle mi devam edecek alışacak mıyım bilmiyorum.sanki boşluğa düştüm.Halbuki kendisi sabah 9 dan gece 12,1 kere kadar çalışan bı insan.o saatte de olsa eve gelecek birinin olması bana güven veriyordu galiba.benim gibi bu süreçte zorlanmış olan var mı aranızda.
Benimkide de aynen boyleydi bosandim kurtuldum 3 sene once
Simdi baskasiyla evlendim,iyiyim
Süreç çok normal. Birden delirmegem geliyor benimde ama iletişim kursam ne paylaşabilirim artık diyorum. En çok ihtiyacımız zaman birde öz şefkat. Zamanında ona gösterdiğiniz şefkati artık kendinize gösterin.
Aynen öyle oluyo sanki hiç gecmicekmis gibi hissediyorum içimdeki şeyin ama biliyorum ki gelse özür dilerse bile bi faydası yok kendime saygım kalmayacak artık barisirsam ve asla duzelmicek aynı hayat devam edecek pazar gününden nefret ediyorum artık yalnızlık zorBence bu süreçte ve sonrasında en güzeli vaktini sevdiği aktiviteler ile doldurmak.Bos kaldıkça basar düşünceler
Merhabalar henuz bosanmadim bosanma karari aldık onumuzdeki bir kac gün icinde ailelere aciklayacagiz. Ama beynimin icindeki kurtlardan bir türlü kurtulamiyorum. Iyi biri ama iyi olması malesef yeterli degil 8 senedir hep bir sorumsuzluk evin erkegi benmisim gibi hissettim bugune kadar. 8 senedir cinsellik olarak nerdeyse hic mutlu olamadim erken ereksiyon problemini asla cozmeye calismadi smdi bosanma karari aldik dr a gitmis. Bugune kadar neredeydin dedigimde bu sefer duzelticem kendimi diyor. Ama bu kacinci bu sefer. Yinede vicdan yapiyorum emin oldugum duygularimi surekli sorgulayip duruyor sonrasinda pisman ol.aktan korkuyorum.. bazen de dusunuyorum 8 senedir ne dogum gununde ne evlilik yildonumunde ne hediye ne yemek ne tatil ne bir ozel birbirimize ayirdigimiz vakit hic yok duzelse ne kadar duzelecek en fazka 3-5 ay sonra hersey yone ayni olacak.