Boşanma süreci ne kadar zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tutulanguness

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
11
0
30
Merhaba
4 yıllık evliyim eşimle severek çok kısa zamanda evlendik birbirimizi çok sevdik dışarıdan görenler bizi sevgili sanıyordu ikimiz de fedakarlıklar yaptık bu günlere geldik son 1 yılımıza kadar.
Ufak tefek sıkıntılarımız oluyordu ama önemsemiyorduk önemsemediğimiz olaylar büyüdü çok büyük tartışma yaşadık ve o an bana boşanacağını söyledi aileme de söyledi. Ve aramızda yaşadığımız tüm konuyu ailesine anlattı tabi beni kötüleyerek.
Bana anlaşmalı boşanabileceğimizi arabanın yarısını vereceğini başka bişey vermeyeceğini söyledi. (Eşim fazlasıyla cimri bi adamdır ) bende çalıştığım için hakkımın daha fazla olduğunu söyledim umursamadı.
2 gün sonra avukatla görüşmüş eşiniz arabanın yarısını vermek istiyor kabul mü dedi hayır tamamını istiyorum dedim peki o zaman ben eşinize söyleyeyim dedi kapattı. Bende avukatla görüştüm arabayı vermezse çekişmeliye döner bu iş 3-5 yıl sürer dedi.
Bu süreç içinde evde sürekli birbirimizden kaçıyoruz yatakları ayırdık 1 haftadır konuşmuyoruz evin içinde saklanıyoruz birbirimizden , arada gelip konuşalım diyorum dava hakkında değilse konuşma diyor. söylüyor anlaşmalı boşanma diye kabul etmiyorum bana hakkımı ver yarın boşanacağım diyorum gelmiyor.
Bende memleketime ailemin yanına geldim bugün 1. Günüm tek mesaj atmadı.
Ne yapmalıyım davayı ben mi açmalıyım beklemeli miyim çok kötüyüm bu süreçte 1 haftada 5 kilo verecek kadar iştahım kesildi kafam çok karışık..

Sinirle kalkılmış ise sonu pişmanlık olur
O nedenle sebeplerinizi ve süreci iyi yönetmek gerek
Bence neden boşanmalısınız öncelikle buna gerçekçi cevaplar verin.bazı sebepler vardır ki ev araba gözünüze görünmez yıpranmamak adına ayrıca 4 yıl uzun degil çocukta yok ben şahsen oluruna bakar kararlıysam beklemez boşanırdım

boşanmak isteyen o ben değilim :KK43: o gelse belki bişeyler düzelir umudundayım ama gururum engel oluyor çünkü konuşalım diye adım attım o atmadı. Bu şekilde belirsizlikte kalmak canımı sıkıyor sadece

Arabayi evlendkten snra aldiysaniz yari yariya paylastirilir. Hepsini siz alamazsnz ki cekismeli bile olsa

Bu böyle boşanmaya kadar gidicek büyütülecek bir konu değil çünkü ben bu hisse kapıldım açıkçası.
Size söylerse belki tedavi ol dersiniz belki bu işlerede hiç girmek istemiyor.
Kimsenin böyle bir şeyi bilmesini de istemiyor , sizede haksızlık daha fazla olmasın diye boşanmak istiyormuş gibime geldi.

Velev ki böyleyse bu asıl en büyük haksızlık size karşı...

Bu böyle boşanmaya kadar gidicek büyütülecek bir konu değil çünkü ben bu hisse kapıldım açıkçası.
Size söylerse belki tedavi ol dersiniz belki bu işlerede hiç girmek istemiyor.
Kimsenin böyle bir şeyi bilmesini de istemiyor , sizede haksızlık daha fazla olmasın diye boşanmak istiyormuş gibime geldi.

Velev ki böyleyse bu asıl en büyük haksızlık size karşı...
En azından bu sebebi sunsaydı üzülürdüm ama konuşur çözerdik belki bu şekilde ne boşanıyor ne benle iletişimi var ama beni tamamen silmiş gibi 4 yıllık aşk sandığım güvendiğim adamın aslında öyle olmadığını bilmek beni o kadar yıpratıyor ki ..

En azından bu sebebi sunsaydı üzülürdüm ama konuşur çözerdik belki bu şekilde ne boşanıyor ne benle iletişimi var ama beni tamamen silmiş gibi 4 yıllık aşk sandığım güvendiğim adamın aslında öyle olmadığını bilmek beni o kadar yıpratıyor ki ..
Gerçekten çok ani çok yıpratıcı bi süreç sizin için. Allah kolaylaştırsın , bu konuyu ona mesaj olarak yazsanız cevap verir mi acaba ?
Tabi eğer barışma niyetiniz varsa.

Daha önce yazdım dava hakkında değilse konuşma benimle dedi sonra adım atmadım , biraz zaman vermek istiyorum ona şuan uzak şehirlerdeyiz 9günsonra eve döneceğim beni Instagramdan silmemiş fotoğraflarımızı kaldırmamış ama hikayelerime de bakmıyor , kendimi ne kadar hazırlasamda döndüğümde tekrar boşanalım derse üzülürüm diye korkuyorum

Çekişmeli boşanma yıpratıcı oldukça. Yıllarınız geçecek ayrıca. Umrumda değil ben hakkımı istiyorum diyorsanız sonuna kadar gidin tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X