- 25 Mart 2009
- 734
- 567
-
- Konu Sahibi kirmizilihatun
Bazı anlaşmazlıklar sonucu evliliğimizi anlaşmalı olarak bitirmek istiyoruz...
Sevgimiz saygımız kalmadı artık birbirimize öyle söyleyeyim kısaca
2 çocuğumuz var .20 yıldır çalıştığım bir işim var. evimiz , 2 arabamız ve kendimize ait eşimin işyeri var.
Anlaşmaya göre çocuklar bende kalacak.
ev ve araba bende kalacak
işyeri ve araba eşimde kalacak
Buraya kadar bir sorun yok
Fakat ileri ki hayatımı düşünüyorum...kaç yaşına kadar çalışacağım. 58 yaşında emekli olacağım
çalışmazsam gelirim yok...Çocuklarla bir sürü masraf var.. bunlar beni korkutuyor
Belki çalışacaksın diyeceksiniz ama çok korkuyorum gerçekten .
Baş edebilir miyim ..20 yıldır çalışıyorum daha ne kadar bu çalışma hayatına dayanırım hiç bilmiyorum
ev bende kalacağı için o mümkün değilİş yerine ortaklığınızı devam ettirin bence
nafaka ne kadar alırım ki ?Nafaka da alıcaksın
Iyide eşin karsilamayacak mı okul masraflarını.nafaka ne kadar alırım ki ?
zaten 3500 tl 2 çocuk için okul taksidim var
Sizinle birebir aynı durumu yaşadım boşanma olduğunda 20 yıllık Özel sektörde de çalışan biriydim. Ben evi aldım adam da kendi iş yerini anlaşmalı olarak bitirdik şimdi böyle bir durumda boşanma yıpratıcı olmuyor. Yalnız erkek çok daha çabuk toparlanabiliyor çünkü iş yerinin cirosu yüksek oluyor evden ve erkek çok daha kolay yeni hayatını kurabiliyor hemen bir konut kredisi çekip ev sahibi oldu evlendi çok daha çabuk hayatını toparladı aynen hayatına kaldığı yerden devam. Özel sektörde hiçbir kimsenin özellikle kadınları 58 yaşına kadar çalıştıracağını düşünmüyorum Sizin burada en büyük avantajınız kira vermemek olur ama nafaka miktarını ve çocukların eğitim masraflarını çok iyi düşünün çünkü şu an hayat çok pahalı çocuklarımızın geleceği var biz birer anne olarak onları düşünmek zorundayız. Bence nafaka dışında çocukların üniversite bitirinceye kadar eğitim masraflarını da kendisine yükleyin derim
Kesinlikle karılıyorum anı yaşayıp mutlu olmak lazım ileriyi düşünerek hesap kitap yaptığımı da hiç biri öyle gitmiyor. Burda kocası çok zengin olanda boşanıyor hiç birşeyi olmayıp yıllardır çalışanda. Yarının be getireceğini bilemeyiz. Baba evinde misiniz ayrı ev de mi2 çocuk biri bebek bir sürü borç ve borçlu bir araba ile ayrıldım. 14 yoldur çalışıyorum daha emekliliğime de 25 yıl var.
Anı yaşamayı tercih ediyorum belki sabaha çıkmam kimbilir. O nedenle çok da düşünmeyin ne sizi mutlu ediyorsa onu yapın
Ben emekli sandığına tabiyim babam ise Bağkur emeklisi vefat etmişti yıllar önce. Ben de alabilir miyim?Buna ek olarak ben annem babam vefat ettiği için ve ben boşanmış olduğum için babamın maaşı alıyorum yalnız benim babam emekli sandığına bağlı olduğu için çalıştığım halde alabiliyorum eğer sizin ebeveynlerinizle vefat etmişse sadece emekli sandığı onlar bağlıysa siz çalışırken alabiliyorsunuz eğer SSK veya bağ kursa çalışmadığınız zamanlarda alabiliyorsunuz yalnız ben şuna inandım Allah gerçekten herkesin rızkını gönderiyor yani onlar bizim için sadece bir aracı
Ev annemin evi ama bana verdiler evi. Babam vefat etti. Annem bir süreliğine yanımda kalıyor. Gitmek istiyor da ben yalnız kalmaktan korkuyorum bebeğim kreşe gidiyor ama küçük. 11 aylıktı ayrıldığımda oğlum 8 yaş. Hasta olsalar falan tek başıma paniklerim öyle işte bizim durumKesinlikle karılıyorum anı yaşayıp mutlu olmak lazım ileriyi düşünerek hesap kitap yaptığımı da hiç biri öyle gitmiyor. Burda kocası çok zengin olanda boşanıyor hiç birşeyi olmayıp yıllardır çalışanda. Yarının be getireceğini bilemeyiz. Baba evinde misiniz ayrı ev de mi
EVET ÖZEL SEKTÖR.Mesleğiniz nedir? Özel sektör galiba? Yıpratıcı bir iş mi? Evli bekar ülkemizde birçok kadın sizin durumuzda zaten