boşanma sonrası

alllah kolaylık versin ....işte boşanınca babalar rahat ediyor ...

Mesleğiniz var mı iki çocuk zormuş küçükler takdir ettim sizi

Mesleğiniz var mı iki çocuk zormuş küçükler takdir ettim sizi
Teşekkür ederim evet küçükler. Ben devlet memuruyum. Ondan boşanırken 2 arabanın borcu vardı üzerimde o birini satıp yemiş diğerini bozmuş ve birsürü hacizli borç eve geliyordu. 10 yıllık birikimimizi yemiş pavyonlarda.
Aracımı alıp boşandım. Kredi kartımla bozuk aracımı yaptırdım. Üzerine 5 bin ceza yemiş ödedim ve ev taşıdım. Sonra ücretsiz izindeydim işe başladım. Üzerime başıma hiçbirşeyim kalmamış. Annem götürdü dedi al dünyaya bir daha mı geleceksin. Aldım onları da karttan sonra dişlerim hamilelikte mahvolmuş onları da annemin zoruyla yaptırdım. Kilo vermiştim aldım biraz toparlandım. Araba borcu ve kredi kartım hafifledi.3 aya kadar onlar da bitiyor inş.
O mu işinden sürüldü. Keyifle ek iş olarak açtığı dükkan battı. Üzerine tek bir çöp alamıyor icralık.
Yani herşey düzene giriyor mazlumun ahıda çıkıyor şükür

siz neden ayrılmıştınız. eşiniz anladığım kadarı ile zenginmiş şirket cirosuyla hızlıca ev alıp kendini toparlamış. rahat yaşıyorsunuzdur. aldatma vs mi oldu. bu kararı nasıl verebildiniz hemde küçük 2 çocukla

Çok rahat yaşıyorum 42 yaşındayım sacimda bir tane siyah yok hepsi beyaz .

Reactions: Cac
Evlenince elin adami bakacak mi cocuga.yedikleri gozune batar.calisip ayakta durmak kimseye minnet etmemek dahaniyi olur.ayrica babanin gorevide cocuklara bakmak yapmasini biliyolar madem bakmasinida bilsinler.

Allah size guc kuvvet versin.artik herkes 60 indan sonra emekli oluyor siz 58 de ne guzel.aktif calisma hayatina sahip insanlar calismaz ise sikilir
Suan size zor.geliyor ama eminim evde oturuncada sikilirsiniz.simdiden su yasa kadar calisacam mi diye dusunmeyin ani yasayin cocuklarinizla zaman gevirin saglikli olmanin calismanin keyfini cikartin.eminim guzel.gunler cok yakindir.

Boşansın ya da boşanmasın herkes o yaşlarda emekli olmuyor mu artık?
Daha öncesinde olursan da emekli maaşı için yaşı bekliyoruz sanırım.
Belki 20 senedir çalışan biri girdiği seneden dolayı daha önce de olabilir. Bir şeyler değişip duruyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…