- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
Hadi inşallahVenüs retrosu az kaldı eskiyi anla Özlem yapıyor 29 ocaktan sonra kurtulacağız lanet şeyden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahVenüs retrosu az kaldı eskiyi anla Özlem yapıyor 29 ocaktan sonra kurtulacağız lanet şeyden
Sizde mi bosandinizAh kendi evinin olmasinin zevkini bir bilsen. Istediğin düzen ve sakinlik. Biraz ses ve aileni özlediğinde, ailene gidersin. Biraz sessizlik istediğinde kahve kitap keyfi yaparsin.
Iyi bir psikologa git ve huzursuzluğun asil kaynağina in. Travma, özgüven sorunu,... ve onu çözmeye çaliş.
Hedef ve kistaslar asla gerçek mutluluk getirmez. "Evlenirsem mutlu olurum, kilo verince, bebek olunca,.."
Cünkü o hedefler asla tatmin etmiyor. Yerine yenileri geliyor. Asil mutluluğu kendinde bulman lazim ve yapilmasi en zoru bu. Cok zaman ve emek isteyen bişey. Bende bu yolda devam emeye çalişiyorum ve umarim ki olur.
Sizde mi bosandiniz
Gececek hersey gibi oda gececek dogru insani bulunca geçmiş gecmiste kalacak buna inanın. Tabiki sorgulayın gülün eğlenin ağlayın budur bizi insan yapan. Tek düzene girince hayat gecmisi beyin ariyor. Bi hobi edinin aklınızı isle hobiyle doldurun gecmis agir agir silecek. Enerji çalışmaları yapin .olan oldu gecmisi degistiremezsiniz soyle yapsaydım iyimi olurdi vs vs düşünmeyin belki daha daha kötü olurdu. Beyin nankördür aslinda gecmisin kötülüklerini hatirlatir iyi günleri siler normalde ama özlem duyuyorsunuz sanirimArkadaşlar bir buçuk yıldır boşandım. İlk zamanlar çok doğru bı karar aldigimi düşünüyordum . Dimdik girdim mahkemeye dimdik çıktım zafer kazanmış gibi bir yıllık bı evlilikti ve çocuk yoktu . Gezdim tozdum eğlendim canım ne istediyse onu yaptım maddi olarak bı sıkıntım yok. Fakat şu aralar onun bana yaptığı herşeyi günü saattine kadar aklıma geliyo oturup agliyorim sürekli. Neden bunu bana yaptı aslinda sevebilirdi falan diye . Hayatıma kimse girmedi bir yıldır. Toplum baskısını da çok fazla hissediyorum. Depresyon halindeym doktora da gittim klasik cümleler ve ilaç önerisinde bulundu falan. Ama yine de hiç iyi değilim yani neden hazmedemiyorum neden geçmişe bı çizgi çekemiyorum benim gibi sürekli geçmişte yaşayan var mı bu kadar kafasına takan morali bozuk olan? Hatta o kadar ileri gidiyorum mi acaba söyle yapsam düzelir mıydı flan diye kendimi sucluyorm saçma evet bu şekildeyim
Düzenime özlem duyuyorum galiba bi de boşanmış etiketi biraz ağır geliyo toplumdan dolayı talibim de çok yok belki de hayal ettiğim boşanma sonrası değil ondan galibaGececek hersey gibi oda gececek dogru insani bulunca geçmiş gecmiste kalacak buna inanın. Tabiki sorgulayın gülün eğlenin ağlayın budur bizi insan yapan. Tek düzene girince hayat gecmisi beyin ariyor. Bi hobi edinin aklınızı isle hobiyle doldurun gecmis agir agir silecek. Enerji çalışmaları yapin .olan oldu gecmisi degistiremezsiniz soyle yapsaydım iyimi olurdi vs vs düşünmeyin belki daha daha kötü olurdu. Beyin nankördür aslinda gecmisin kötülüklerini hatirlatir iyi günleri siler normalde ama özlem duyuyorsunuz sanirim
İmkaniniz varsa bulunduğunuz sehri degistirin kimseye bosandim demeyin. Yeni bir şehir yeni bir hayat.imkaniniz varsa yurt disinda yasayin .Düzenime özlem duyuyorum galiba bi de boşanmış etiketi biraz ağır geliyo toplumdan dolayı talibim de çok yok belki de hayal ettiğim boşanma sonrası değil ondan galiba
Çalışıyorum evet hobilerim de var ama yaparken bunları aklıma hep ben de evlenmiştim benim de cocgim olabilirdi neden burdayım diye sorguluyor mPsikoloğunuzu değiştirebilirsiniz . Belki ruhunuza iyi gelecek bir doktora gitmediğiniz için size iyi gelmedi doktorunuz. Bir işte çalışmıyorsanız bir işe başlayın çevre yapın . Sosyalleşin . Çalışıyorsanız size iyi gelecek bir hobi edinin . Mesela ben keman öğrenmek istiyorum. Siz de size iyi gelecek bir hobi edinin .
Tşk ederim hemen izliyorumO dönem dik durmak adına hüznünüzü içinize gömmüşsünüz.
Şimdi üzülün ağlayın. Ama unutmayın öoö az hasarla atlatmışsınız çok şükredin halinize. Kendinize yeni bir hayat kurun. Yanlış biriyle karşılaşmışsınız. Allah da size güç kuvvet vermiş elinizin tersiyle atmış bitirmişsiniz. Şimdi yeni bir şeyler yapabilmek adına sevdiklerinize sığının.
Hilal selvi var instagramda, dün boşanma hikayesini yazmış. Çok ciddi bir hastalık geçirmiş defalarca ölümden dönmüş evlatlarını anne karnında kaybetmiş ve eşinden çok ciddi darbeler almış nihayetinde boşanmış. Ailesine sarılmış, yeğenine sarılmış. Kendini de kalbini de iyileştirme yoluna gitmiş.
Benim de ablam ayrıldı çok kısa süren bir evlilikti ayrılma kararını kendi verdi ama hayatı hepimize zindan etti.
O yüzden tercih sizin.
Hayat mutlulukla da devam edebilir. Kör kuyuda mutsuzlukla da.
Geçecek acınız. Yaşayın. Üzülmeni çok normal bir süreç. Ama yerle bir olmayın. Hayatınızın tamamı bu üzüntüyle devam edemez. Hayat akıyor devam ediyor. Siz de bu hayatın içinde neşeyle yürümeye devam edeceksiniz.
Bulamadım ha instgramdaO dönem dik durmak adına hüznünüzü içinize gömmüşsünüz.
Şimdi üzülün ağlayın. Ama unutmayın öoö az hasarla atlatmışsınız çok şükredin halinize. Kendinize yeni bir hayat kurun. Yanlış biriyle karşılaşmışsınız. Allah da size güç kuvvet vermiş elinizin tersiyle atmış bitirmişsiniz. Şimdi yeni bir şeyler yapabilmek adına sevdiklerinize sığının.
Hilal selvi var instagramda, dün boşanma hikayesini yazmış. Çok ciddi bir hastalık geçirmiş defalarca ölümden dönmüş evlatlarını anne karnında kaybetmiş ve eşinden çok ciddi darbeler almış nihayetinde boşanmış. Ailesine sarılmış, yeğenine sarılmış. Kendini de kalbini de iyileştirme yoluna gitmiş.
Benim de ablam ayrıldı çok kısa süren bir evlilikti ayrılma kararını kendi verdi ama hayatı hepimize zindan etti.
O yüzden tercih sizin.
Hayat mutlulukla da devam edebilir. Kör kuyuda mutsuzlukla da.
Geçecek acınız. Yaşayın. Üzülmeni çok normal bir süreç. Ama yerle bir olmayın. Hayatınızın tamamı bu üzüntüyle devam edemez. Hayat akıyor devam ediyor. Siz de bu hayatın içinde neşeyle yürümeye devam edeceksiniz.
Sürekli psikolojik zulüm eden bı eş ve susan deliren ben eni sonu böyle olacaktışimdi eğer eski eşinle mutlu olsaydın ya da çözülebilecek durumlar olsaydı zaten boşanmazdın bu apaçık belli bir şey. o zaman çoğu duygunu içinde yaşadığın ve dik durduğun için olaylar her istediğin gibi gelişmediğinde geriye dönüp geçmişi düşünüyorsun. acaba şöyle mi yapsaydım diye ama adı üstünde geçmiş. kendi evin olmasını, hayatında birinin olmasını özlüyorsun sadece bence. doğal olarak bunlar varken, hayatında eski eşin olduğu için onu da düşünüyorsun.
tekrar kimseyi hayatıma alamam diye düşünme, elbet beklentilerini karşılayacak biri çıkacak ve o zaman bugünlerine de güleceksin. kendine saygın olmasa zaten kötü giden bir evlilikte debelenir dururdun, peki boşanmamış olsaydın ve üstüne çocuk olsaydı.. boşandığın sebepleri yaşamaya devam etseydin. daha mı iyi olacaktı? geçmişin iyi yönlerini, düzeltilip düzeltilmeyeceğini düşünmektense, bir de bu açıdan bak derim. düzeltemeyip devam etseydin, hayatı hep mutsuz bir şekilde yaşayacaktın.
Bulamadım ha instgramda
Arkadaşlar bir buçuk yıldır boşandım. İlk zamanlar çok doğru bı karar aldigimi düşünüyordum . Dimdik girdim mahkemeye dimdik çıktım zafer kazanmış gibi bir yıllık bı evlilikti ve çocuk yoktu . Gezdim tozdum eğlendim canım ne istediyse onu yaptım maddi olarak bı sıkıntım yok. Fakat şu aralar onun bana yaptığı herşeyi günü saattine kadar aklıma geliyo oturup agliyorim sürekli. Neden bunu bana yaptı aslinda sevebilirdi falan diye . Hayatıma kimse girmedi bir yıldır. Toplum baskısını da çok fazla hissediyorum. Depresyon halindeym doktora da gittim klasik cümleler ve ilaç önerisinde bulundu falan. Ama yine de hiç iyi değilim yani neden hazmedemiyorum neden geçmişe bı çizgi çekemiyorum benim gibi sürekli geçmişte yaşayan var mı bu kadar kafasına takan morali bozuk olan? Hatta o kadar ileri gidiyorum mi acaba söyle yapsam düzelir mıydı flan diye kendimi sucluyorm saçma evet bu şekildeyim