Boşanma sonrası şehir değiştirme

bana öyle geldiki yorgunlak bahane siz aşk istiyosunuz küçük yer olduğu içinde hem aday bulmak sıkıntı hemde yeni biriyle görüşmek kocanız madem bu kadar iyi babaydı neyi paylaşamadınız acaba yazık değilmi o çocuğa kimsenin 4*4 lük evliliği yok ben bu konuda belki geri kafalı diyecekler ama çocuğun yararından yana alınan kararlar taraftarıyım dünyaya gelmeyi o çocuk istemedi siz yaptınız en ufak zorluktada yolları ayırıp çocukları maceraya sürüklemek doğru değil
Bu nasıl bir ithamdır. Bir insanı iyi baba olmak nasıl iyi bir eş yapabilir? Alkol problemi olup, bir gece kendinizi dayaktan hastanede buldunuz mu siz hiç? Çocuğumun babası kötü bilinmesin diye tazminat altın bile almadan boşandım sırf çocuk için aramız iyi olsun çocuk etkilenmesin diye. Siz nasıl böyle bir yargılama yapıyorsunuz. Aşk istesem oturup çocuğumu düşünürüm sizce? Benim çevrem hepsi gelmemden yana. Çevremde boşanmış insanda yok. Belki burada da aynı şeyleri yaşamış insanlar yazar diye düşündüm. Kesinlikle insanları bir şeyler bilmeden yargılamamalısınız.

Ellerinden öpüyorum su yorumun.Konu sahibi bence de kendine macera arıyo.Cocugun üstün yararı sizin kahve icmenizden çok daha önemli.Yok pazar günü çocuğu aliyo,yok arkadaslarimla kahve içemiyorum,yok bosandigimi herkes yüzüme vuruyo,yok cocugun akrani yok.Eminim o şehirdeki tek boşanmış anne siz,tek çocuk da cocugunuzdur.O şehirde hiç çocuk yokmuya bile cevabınız hazir.Arkadas değiliz,yakınımızda yok.Wala ben İstanbulluyum benim de yok yakınımda bebekli arkadasim.Napim tasinimi ben de.Aileniz New York ta mi yasiyo?Bana öyle geldi de anlattıklarınizdan.Herhalde orda kimse boşanıp ailenizin evine geldiğinizi bilip yüzünüze vurmicak.Eski eş hala herseyinize karisiosa demek ki duyguları var.E maddi manevi bu kadar ilgili babaysa o zaman neden bosandiniz?Bence de siz kendinize macera ariosunuz.Herkesin bildiği tabirle de rahat batıyo.Ne yazılsa bı bahaneniz hazır.
Siz nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz ben hiç anlamıyorum. Neler yaşıyorsunuz da bu kin bu öfke. Boşandınız mı bilmiyorum ama yaşamadan bilmeden nasıl yorumlar yapıyorsunuz ya. Hayret içerisindeyim.

Bu nasıl bir ithamdır. Bir insanı iyi baba olmak nasıl iyi bir eş yapabilir? Alkol problemi olup, bir gece kendinizi dayaktan hastanede buldunuz mu siz hiç? Çocuğumun babası kötü bilinmesin diye tazminat altın bile almadan boşandım sırf çocuk için aramız iyi olsun çocuk etkilenmesin diye. Siz nasıl böyle bir yargılama yapıyorsunuz. Aşk istesem oturup çocuğumu düşünürüm sizce? Benim çevrem hepsi gelmemden yana. Çevremde boşanmış insanda yok. Belki burada da aynı şeyleri yaşamış insanlar yazar diye düşündüm. Kesinlikle insanları bir şeyler bilmeden yargılamamalısınız.
Boşanmış bir kadın olarak aşk istemenizde de bir sakınca yok ki.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Ben boşanalı 8 ay oldu 2 yaşında bir oğlum var. Eski eşle küçük bir şehirde yaşıyorduk ailemiz falan yok. Şimdi benim bir tayin durumum var eğer istersem 10 saat mesafeye geleceğim. Çok kararsız kaldım. Sanki çocuğumdan babasını ayırıyormuş gibi hissediyorum. Çok ilgili bir baba maddi manevi. Bir dediğini eksik etmez sabah kalkıp poğaça alıp getirmişliği vardır. Onun işi orda olduğu için asla gelemez. Buraya gelirsem ailemle kalacağım orda kendi evim kendi düzenim var ama çok yoruluyorum hem iş hem çocuk😬Oğlum babasına çok düşkün. Babasıyla şöyle bir konuşma yaptım haftada bir gün yatılı alabilirsen orada kalabilirim dedim oda bir iş durumlarına bakacağını söyledi. Kafam çok karışık😬
yarın birgün baba evlenir de çocuktan uzaklaşırsa o zaman düşünebilirsiniz ama uzağa giderseniz bu süreci hızlandırmış olursunuz evlat da olsa gözden uzak olan gönülden de ırak olur bence. madem ilgili onlara birbirlerini unutturmayın derim.

Evet büyüdükçe daha zor olduğunu düşünüyorum bende. Geçen yaz ayrı kaldığımızda hiç sormazdı oğlum bu yaz baba baba diye geziniyor sürekli. Tabiki çocuğum bazı şeyleri yapmak zorundayım. Dediğim gibi küçük bir ilçe sanki herkes boşandığımı biliyor yüzüme yüzüme vuruyor gibi hissediyorum. Hep diyordum gideceğim buradan diye.
siz boşanmayı sabıka olarak görürseniz herkes size öyle davranır. siz utanılacak bir şey yapmadınız önce bunu kendinize kabul ettirin

Adamın alkolü ve hastanelik edene kadar şiddeti var ve siz “iyi baba” mi diyorsunuz?
Şok içindeyim şu an..
Değil çocuğumu ona bırakmak sokağından yürütmem saka mısınız siz?
İçip içip cocugu döverse ya bir cinnet anında?
Ne kötü bir insan siz resmen özgürlüğünüz için alkolik dayakcı adama çocuk mu veriyorsunuz
Derhal o şehri değiştirin tüm yorumları çevirdiniz suan

Adamın alkolü ve hastanelik edene kadar şiddeti var ve siz “iyi baba” mi diyorsunuz?
Şok içindeyim şu an..
Değil çocuğumu ona bırakmak sokağından yürütmem saka mısınız siz?
İçip içip cocugu döverse ya bir cinnet anında?
Ne kötü bir insan siz resmen özgürlüğünüz için alkolik dayakcı adama çocuk mu veriyorsunuz
Derhal o şehri değiştirin tüm yorumları çevirdiniz suan
Yorumlar istediği gibi gelmeyince...

X