Boşanma sonrası dahada mutlu olanların hikayeleri???

Evet doğru karakteri oturmamış biriydi
Bu arada yaşı 36 benimde 35
Küçükte değildik
Beni evliliğe zorla ikna etmişti
Ne bilim ya bazı imtihanlar ağır oluyomuş:KK43:
İlk evliliğimi bitirdiğimde senin yaşındaydım. Çocuğumuz yoktu, tek celsede bitti. “Herhalde bir anda üzüntüden öleceğim” dediğim günler çok oldu. Sonra yeniden çiçekler açtı, bahar geldi, üzerinden 5 yıl geçti; yeniden evlendim. Eski eşim de mutsuzluğun cehennemini yaşıyor. Evet imtihandı, bazen kaybettim sanırsın aslında kazanmışsındır. İnanır mısın her gün şükrediyorum, o evlilik iyi ki bitti de eşimle tanıştım diyorum. Allah seni de iyilerle karşılaştırsın inşallah

Eşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Sonradan sonraya eş kişisi benle sık sık kavga çıkarmaya başladı
Herşeeye sitem ediyordu hiç mutlu olamıyordu
Bigün yine kavga çıktı aramızda boşanalım dedi kararı ailemle aldık dedi
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ve ben onu çok severek evlenmiştim
Bidaha kimseyi sevemem gibi
Hatta evliliğe insanlara olan inancımda köreldi malwsef:KK43:
Hepımızın korelfı .Ayaklarımız uzerınde durbaya calısıoruz.Senın ıcın hayırlısı olsun .Öle koca mı olur

İlk evliliğimi bitirdiğimde senin yaşındaydım. Çocuğumuz yoktu, tek celsede bitti. “Herhalde bir anda üzüntüden öleceğim” dediğim günler çok oldu. Sonra yeniden çiçekler açtı, bahar geldi, üzerinden 5 yıl geçti; yeniden evlendim. Eski eşim de mutsuzluğun cehennemini yaşıyor. Evet imtihandı, bazen kaybettim sanırsın aslında kazanmışsındır. İnanır mısın her gün şükrediyorum, o evlilik iyi ki bitti de eşimle tanıştım diyorum. Allah seni de iyilerle karşılaştırsın inşallah
Ya ne güzel rabbim mutluluğunuzu daim ets
Peki tekrar nasıl sevebildiniz n bilim ya hiç o hissi yaşayamam artık gibi
Eşinizde mi boşanmış o kaç yaşında?

İnsan boşandığı ilk günlerde tabiii hayallerinin emeklerinin karşılığını alamadığını düşünerek çok üzülüp yıkım yaşıyor o an farkedemiyorsun ki bundan sonraki hayatının güzelliklerini ..Eşinin kişiliği otursaydı ailesinin kararıyla böyle bir şey düşünmezdi sana tek söyleyeceğim karşına hayat sana yeni süprizler sunduğunu farkettiğin an iyiki demelerinin arkası kesilmiyor 🙏3 yıl oldu boşanalı hayatıma kimseyi almadım henüz çünkü farkettim ki bana iyi gelen şuan bu, iki çocuğumla mutlu mesut yaşıyorum ve hergün boşandığım günüme şükür ediyorum çalışıyorum mutluyum huzurluyum sende öyle olacaksın merak etme hep geçtik o yollardan
Ya işte boşanmayı ben istesem belki daha kolay olurdu
Siz neden boşandınız

Ya ne güzel rabbim mutluluğunuzu daim ets
Peki tekrar nasıl sevebildiniz n bilim ya hiç o hissi yaşayamam artık gibi
Eşinizde mi boşanmış o kaç yaşında?
Eşimin ilk evliliği, benden 3 yaş küçük. İlk görüşte aşık oldum. Sonrasında entelektüel oluşundan, zarafetinden, halinden tavrından etkilendim. 2 ay içinde evlenmeye karar verdik ve evlendik. Yalnız üzülerek söylüyorum ki eşim Batılı, Türk erkekleri biraz daha, nasıl desem, kadına kıymet vermiyor ve romantizm anlayışına sahip değiller. Tek sorunumuz inanç noktasında, ben inançlı biriyim, o değil. Ama onun gibi yüreği güzel bir insanın günün birinde ilahi mesajı da alacağına inanıyorum. Evlilikler kusursuz değil, insanlar mükemmel değil, ama umut hep var ❤️

Eşimin ilk evliliği, benden 3 yaş küçük. İlk görüşte aşık oldum. Sonrasında entelektüel oluşundan, zarafetinden, halinden tavrından etkilendim. 2 ay içinde evlenmeye karar verdik ve evlendik. Yalnız üzülerek söylüyorum ki eşim Batılı, Türk erkekleri biraz daha, nasıl desem, kadına kıymet vermiyor ve romantizm anlayışına sahip değiller. Tek sorunumuz inanç noktasında, ben inançlı biriyim, o değil. Ama onun gibi yüreği güzel bir insanın günün birinde ilahi mesajı da alacağına inanıyorum. Evlilikler kusursuz değil, insanlar mükemmel değil, ama umut hep var ❤️
Üzülerek sölemeyin bilakis mutluluğu onun sayesinde bulduğunuz için dahada mıtlu olum
İnş iyi birşeyede vesile olabilirsiniz ilerde kimbilir
Hayatınız hep çiçek ols inş🌺

Ben istedim bosanmayi. Bu sitede de defalarca yazdim, kimse benim mutlulugumdan daha kiymetli degil bu hayatta. Beni mutsuz edenle hayatimi surdurmem ben ☺️
İl neden degistireyim? Neden duzeni mi bozayim?
N bileyim onu gördükçe kötü oluyorum
Gelecekte biri ile görme ihtimalimide düşünürsek psikolojim için gitsem nasıl olur diye düşünmekteyim
Tayin aldırabilirim başka ile

Kk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım:KK43:
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum:KK43:
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??
Ben resmi bosanali 2 ay oluyor, ayrilali 1,5 sene neredeyse. Ben iyiki bosanmisim diyorum. Hatta yeni birini tanidim, hic boyle bisey dusunmuyordum, bidaha asla diyordum ama oyle biri geliyorki bir anda.. Ara ara dusunurum eski esimi, cok sacma seyler oldu, gereksiz seyler.. Ama hayirlisi buymus ve insAllah cok mutlu olurum ve oda mutlu olsun. Evi ayirali daha cok yeni sizin icin, inanin geciyor!

N bileyim onu gördükçe kötü oluyorum
Gelecekte biri ile görme ihtimalimide düşünürsek psikolojim için gitsem nasıl olur diye düşünmekteyim
Tayin aldırabilirim başka ile
Bence (kendi dusuncem tabi) eski esiniz yuzunden hic biseyinizi degistirmeyin. Bende eski esimle ayni sehirde yasiyorum, arada goruyorum ama alisiyor insan. Biz eski esimle 15 sene sonra ayrildik. Ben onsuz yasiyamiycami zannederdim ama yasiyor insan, hemde mutlu bir sekilde inanin. Hersey zamanla duzeliyor, biraz sabir. Bakin goreceksiniz, bir kac ay sonra mutlu olmaya basliycaksiniz

Ben resmi bosanali 2 ay oluyor, ayrilali 1,5 sene neredeyse. Ben iyiki bosanmisim diyorum. Hatta yeni birini tanidim, hic boyle bisey dusunmuyordum, bidaha asla diyordum ama oyle biri geliyorki bir anda.. Ara ara dusunurum eski esimi, cok sacma seyler oldu, gereksiz seyler.. Ama hayirlisi buymus ve insAllah cok mutlu olurum ve oda mutlu olsun. Evi ayirali daha cok yeni sizin icin, inanin geciyor!

İnşallah bende mutlu olurum
Ama oda mutlu olsun diyemicem
Evlenelim diye beni zorlayıp
Beni insndırıp kendine sonra e hadi anlaşamıoz boşanalım diyen bi adamı iyi yaad edemicem mlsf
Allahım onu ablalarını anasını ve çok bilmiş (eşine yüz verme çok naraları atan arkadaşını) kendi yuvaları ve sağlıklarıyla sınasın inş
Ozmn belki içim soğur biraz

Tabi tüm bunlara inanıp bana kötü ilgisiz saygısız merhametsiz sevgisiz vicdansız davranarak asıl suçlu asıl adi karaktersiz olan eş kişisidşr
Madem evliliğin sorumluluğunu kaldıramıcaktın ne diye tanışmamızın daha 2.hftasonda evlenelim diye ısrar ettin dimi!
Allah büyük bana sölediği ve yaşattığı tüm kötü duyguları yaşatacak biri ile sınansın
Allahım ona çocuk yüzü göstermesin
Öle biri çıksınki karşısına o ailesinin ağzına sıç....

X