Arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl flört 2 yıl evlilik süreci sonunda her zamanki gibi eş kişisinin çıkardığı bi kavga sonunda bana boşanmak istediğini söledi bende bana boşanalım diye gelirsen kabul ederim demiştim sözümü de tutup boşanma yoluna girdim
Bizim evliliğimizde herşey güzel başladı
Sonraları eşimin ailesi sürekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan özenli olan adam gitti sürekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep küserdi
Cinsel hyt çok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Çocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suçlardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para çekti kızdım tabi kavga büyüdü boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha düşünelim dedim kabul etmedi
Sonra evden çıkmadı yabancı gibi girip çıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı süreç.boşanma işlemleri için adliyede karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor uzak duruyor vb saçma ergen hareketlerine devam ediyor.dün itibari ile eski soyadıma döndüm
Boşanma sürecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra öğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tüm ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim
Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı çok kolay olmuyor süreç benim için
Sağlık pers çalıştığım kurumda herkes yüzüme mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor çok rahatsız oluyorum resmen enerjimi çekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp görüyorum
Gelecekten insanlardan hiç ümidim kalmadı
Bana biraz güç ve ümit verin nolur
Bizim evliliğimizde herşey güzel başladı
Sonraları eşimin ailesi sürekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan özenli olan adam gitti sürekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep küserdi
Cinsel hyt çok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Çocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suçlardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para çekti kızdım tabi kavga büyüdü boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha düşünelim dedim kabul etmedi
Sonra evden çıkmadı yabancı gibi girip çıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı süreç.boşanma işlemleri için adliyede karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor uzak duruyor vb saçma ergen hareketlerine devam ediyor.dün itibari ile eski soyadıma döndüm
Boşanma sürecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra öğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tüm ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim

Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı çok kolay olmuyor süreç benim için
Sağlık pers çalıştığım kurumda herkes yüzüme mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor çok rahatsız oluyorum resmen enerjimi çekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp görüyorum

Gelecekten insanlardan hiç ümidim kalmadı
Bana biraz güç ve ümit verin nolur