- Konu Sahibi tubtubtubi
-
Bugünler geçecek. Kötü anılar olarak aklınızda kalacak. Siz de kuracağınız yeni hayatı düşünün.Kızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
Dinine kadar acınızı yaşayın . Ağlayın bağırın çağırın, içinizi tamamen boşaltana kadar ,bi süre yapjn bunları çünkü çok normal .Kızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
Boşanma nedeniniz neKızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
Boşandıktan 1 2 ay sonra başkası ile evlenenlerin yeni bahanesi buSon konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi
Bu süreçte sakın duygularınızla hareket etmeyin, kendini suçlayıp emin olamadigin gelgitler yaşanacak bu çok normal, bu duyguları yaşamaya katlanamiyorum deyip daha büyük hata yapmayın. Süreç olduğunu geçeceğini unutma lütfen.Evet tabiki mantığım artık bu ilişkiden bir yol olmaz diyor ama duygularıma laf geçiremiyorum. Bunu neden yaptı neden böyle oldu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim..
Çalışıyorum öğretmenim ailemin yanına gitme şansım malesef yok ama kız kardeşim benim yanıma gelecek insallah. Ama o da bir yere kadar 1 ay kalır maksimumBu süreçte sakın duygularınızla hareket etmeyin, kendini suçlayıp emin olamadigin gelgitler yaşanacak bu çok normal, bu duyguları yaşamaya katlanamiyorum deyip daha büyük hata yapmayın. Süreç olduğunu geçeceğini unutma lütfen.
Psikologa ne kadar süredir gidiyorsun? Hergun kendine planlar yapmanı öneririm, günlerini boş geçirmeyip farklı rutinler belirle zamanla yaşamdan zevk almaya baslarsin kişisel gelişim videoları dinle,yürüyüş yap gerekirse kısa süreliğine ailenin yanına git, çalışıyor musun çocuğun var mı
O kadar güzel söylemişsiniz kiAğla arkadaşım ağla! Şu anda olması gereken de bu…
Sonra geçiyor inan bana adını bile unutursun…
Kızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyrum
Kızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
Kızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
Merak etme geçecek sonra ne kadar salak salak üzülmüşüm diye kendine kızacaksın ama malasef bu bir süreç acını yaşa bu senin insan olduğunu gösterir çok gençsin emin ol çok daha güZel günler gelecek geriye bakma bekarlık güzeldir bekarlığı tadını çıkartKızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
Su an yeniden 27 olabilmek icin tum malimi verirdim oyle diyeyim size anlayin:)Kızlar ölü gibiyim. İşe gidip geliyorum ama resmen yaşayan bir ölüyüm. Hobi edinmek gibi tavsiyeler vereceksiniz biliyorum ama dermanım gelmiyor. Yemek yiyemiyorum, içemiyorum. Terapi alıyorum ama işe yaramıyor. Sürekli böyle olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten ortada büyük bir sebep yok. Son konuşmamızda ben istesem bile ailem istemiyor artık seni sırf bu yüzden bile olmaz dedi, ne yapacağım nerelere gideceğim bilemiyorum. Ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum, arkadaşlarım bir yere kadar görüşüyor benimle herkesin işi gücü var. Çok doluyum sürekli ağlıyorum 8 gün sonra anlaşmalı boşanmamız var. Hiç istemiyorum ama bu süreç de çok yıpratacak beni o yüzden uzatmak da istemiyorum. Onun hayalleri bekar hayatı yaşamak çünkü. Bir ara barışır gibi olduk farklı şeyleri bahane etti yine gitti. Sevilmediğim hissi ile başa çıkamıyorum. Yaşım daha 27 ama sanki 50 hissediyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?