• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma! Lütfen yardım.

Ama çocukla ilgilenmez diyorsunuz. Yine yalnız yetiştireceksiniz o çocuğu sadece gece evde 2 değil 3 kişi yatacaksınız. Ve o çocuk o sevgisizliği ilgisizliği hissedecek. Çok iyi bi baba olsa size çok yardımcı olsa tamam sırf babalığı için bile tekrar düşünülebilir ama adam ilgisizmiş zaten.
Ben ilgisiz Bi baba demedim ki. Zaten açıkcası ilgileneceği bir ortamda olmadı çünkü ayrıldığımızda 2 aylık tı kızım

Ben ilgisiz Bi baba demedim ki. Zaten açıkcası ilgileneceği bir ortamda olmadı çünkü ayrıldığımızda 2 aylık tı kızım
Ben sanırım 3 kişilik Bi aile olmayı merak ediyorum. Çünkü gerçekten olan sadece bana oldu. Herkes kendi hayatında çok mutlu. Benimde hatalarım oldu evliliğimiz de ama tabiki eşimin ki kadar büyük şeyler değil

O zaman bi şans verebilirsiniz belki ama bu sürece annenizi abinizi vs karıştırmayın bence. Görüşüp de ayrılmaya kesin karar verirseniz bu sefer bizim saf kız yine yeni yeniden denedi diye küçümserler sizi gözden düşersiniz. Kesin olarak dönecekseniz o zaman söyleyin.

Annenize haber vermek zorunda değilsiniz. Çoluklu çocuklu kadınsınız. Kesin olarak dönmeye karar verseniz o zaman söylersiniz.
İşte bu kastetmiştim. Çünkü bana seni silerim şöyle böyle çok ağır konuşacak biliyorum. Daha önce bu konu gündeme geldiğinde. Eşim için çocuğunu da büyüttürdü şimdi sefasını sürsün tarzı konuştu

İşte bu kastetmiştim. Çünkü bana seni silerim şöyle böyle çok ağır konuşacak biliyorum. Daha önce bu konu gündeme geldiğinde. Eşim için çocuğunu da büyüttürdü şimdi sefasını sürsün tarzı konuştu
İşte söylemeyin annenize görüşme sürecini. Zaten aynı evde değilsiniz ne gereği var anlatmanın?

Ne güzel hatanızı anlayabilmişsiniz.benim eşimle aileler dışında problemim olmadı hiç. Daha doğrusu fırsat kalmadı biz ikimiz Bi anlaşmazlık yüzünden tartışalım.
3 yillik evliyim cogunluk aile tartsmasi duzelecegim dedi ama duzelmedi simdide dava actm gene duzelecegim dedi inanmadm bile

Daha önce kaç kez bu noktaya geldiniz peki. Lütfen yanlış anlamayın sürecini i öğrenmek için soruyorum
Daha once cok kez kus geldim aile evine .bosanma seviyesine 1 kere geldim bu ikinci ve son . Küs geldigimde tamam haklisin soyle boyle deyip goturuyordu sonra gene ayni . Simdi ailemin yanina geldim hergun aramalar bi ihtiyacin varmi diye sormalar (sanki gezmeye geldim ben buraya) cocugu hergun gormeye gelmeler cocuga harclik vermeler neler neler ilgili baba rolleri . Davayi bi actim adam 5 gundur cocugu gormuyor 😂

Daha once cok kez kus geldim aile evine .bosanma seviyesine 1 kere geldim bu ikinci ve son . Küs geldigimde tamam haklisin soyle boyle deyip goturuyordu sonra gene ayni . Simdi ailemin yanina geldim hergun aramalar bi ihtiyacin varmi diye sormalar (sanki gezmeye geldim ben buraya) cocugu hergun gormeye gelmeler cocuga harclik vermeler neler neler ilgili baba rolleri . Davayi bi actim adam 5 gundur cocugu gormuyor 😂
Peki ailenizin tepkisi neydi bu gelip gitmelerde

Merhabalar. Öyle bir çıkmazdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimle 4 yıl önce severek evlendim. Bu evlilikten 1 tane kızım var 1.5 yaşında. Daha önce ilk evlendiğimde ve hamile iken ailevi sebepler yüzünden ayrıldık fakat resmi olarak boşanmadık. Her seferinde yalvardı yakardı geri döndüm. Hamile iken ısrar ettiğinde barıştık 5 gün sonra kızımı doğurdum erken doğumla. Ev telaşı yerleştirme stres derken. Kızım doğduktan sonra malum uykusuzluk lohusalık derken aramız açıldı kavga etmeye başladık. Eşim özel sektörde çalışıyor ve kendi işini yapıyor. Kışın ne yapacağız deyince adam birden değişti.. Küçük bebek var tabiki sorcam kışın ne yapacağız diye. Tutturdu annemlerin alt katında oturucaz diye. Kv ile görüşmüyorum doğuma dahi gelmediler. 2 yıldır yüzlerini bile görmemiştim. Daha sonra annemin hayatındaki insan sebebiyle kavga ettik ve annemle görüşmem istemedi. Bi çok sebepten çocuğunu emzirirken üstümw yürüdü. O evden çıktıktan sonra bende topladım valizimi geldim annemin evine. Bende boşanmış anne babanın çocuğuyum. Hele ki bir kI çocuk olarak babasız büyümek ne demek çok iyi bilirim. Fakat hepte şunu söylerim anneme. Eğer ayrılmasaydın ben şuanki ben olmazdım, ezik biri olurdum diye. Daha önce eşim barışmak için defalarca hamlelerde bulundu. Değişmediğini düşünerek kabul etmedim. Şimdi eşim bazen çocuğu görmeye geliyor ve inanılmaz bir değişim var. Hatta konuştu benimle eskisi gibi değilim seni çok dengesiz seviyordum artık dengeli seviyorum ama bu bişeyi değiştiremiyo vs diye. Eğer geri dönersem annem beni silecek bunu açık açık söyledi. Bi yanda çocuğum var. Annemün evindeyüm ama annem yanımda değil. O eşiyle diğer evinde. Bi çok sorumluluğu tek başıma yüklenmek çok ağır geliyor. Bazen birinin varlığına ihtiyaç duyuyorum. Dışarıda ele eleçocujlarını tutmuş aileler görünce üzülüyorum tek yaptığım şey çocuğumu alıp anneme gitmek. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ben ne yapacağım nolur yardım edin
Kuzum değişmemiştr sen şuan duygusal boşluktasn 1 ay sorun olmadı hadi 1 yıl sorun olmadı olcak yine kv evinn altına taşınmayı düşünen biriis kavga etse aşagıda inmez yukarda olur sürekli buna düşme ayrıl derim huylu huyundan vazgeçmez erkeklerin genel tattiği o rabbine dua et emin ol karşına cok iyi insanlarda ckar

Açıkcası görüştüm bu şekilde. Beni ikili de bırakan da bu nokta oldu. Çünkü inanılmaz Bi değişim var.
Ben daha çok düzelmez boşa denemeye değmez diyen tarafta olurum ama şu anda son kez denemezsen ömür boyu beynin sana oyun oynayacak barışsaydım herşey iyi olacak miydi duzelmis miydi değişti mi idi acaba diye pişman olacaksın tam nefret edip illallah demeden ayrılan arkadaşlardan çok konular açan oldu keşke deneseydim acaba olur muydu vs birde annenizi de çok sert buldum torunu değil mi herkes annesi babası çalışan torununa bakıyor senelerce bir kac ay baktı da ne oldu ben büyüttüm oluyor adı o da hemen herşeyi başınıza kakacak bir insan gibi eşinizle telefonda ve dışarda biraz görüşün son kez deneyin
Zaten olmazsa dönersiniz annenizin öyle dediğine bakmayın

Kuzum değişmemiştr sen şuan duygusal boşluktasn 1 ay sorun olmadı hadi 1 yıl sorun olmadı olcak yine kv evinn altına taşınmayı düşünen biriis kavga etse aşagıda inmez yukarda olur sürekli buna düşme ayrıl derim huylu huyundan vazgeçmez erkeklerin genel tattiği o rabbine dua et emin ol karşına cok iyi insanlarda ckar
Bende korkuyorum bu süreçten teşekkür ederim tavsiyeniz için

Açıkcası görüştüm bu şekilde. Beni ikili de bırakan da bu nokta oldu. Çünkü inanılmaz Bi değişim var.
O zaman olumlu ya da olumsuz bir yönde kesin karar verene dek görüşmeye devam edin. 18'inde liseli değilsiniz karşıdakinin hareketlerini ölçecek mantıkla bakacak kadar olgunsunuz, iki güzel söze iki jeste tav olmazsınız. Tamamen mantık çerçevesinde değerlendirin kalbinizi devreye sokmadan.

Ben daha çok düzelmez boşa denemeye değmez diyen tarafta olurum ama şu anda son kez denemezsen ömür boyu beynin sana oyun oynayacak barışsaydım herşey iyi olacak miydi duzelmis miydi değişti mi idi acaba diye pişman olacaksın tam nefret edip illallah demeden ayrılan arkadaşlardan çok konular açan oldu keşke deneseydim acaba olur muydu vs birde annenizi de çok sert buldum torunu değil mi herkes annesi babası çalışan torununa bakıyor senelerce bir kac ay baktı da ne oldu ben büyüttüm oluyor adı o da hemen herşeyi başınıza kakacak bir insan gibi eşinizle telefonda ve dışarda biraz görüşün son kez deneyin
Zaten olmazsa dönersiniz annenizin öyle dediğine bakmayın
Sadece bu yazdığımdan bile sert buldum dediniz. Benim annem öyle aman kızım kocan dır yuvandır diyen bir tip değil gerçekten aşırı modern ve genç bir anneye sahibim. Ama eşim konusunda ne yaptıysam olmadı. Hiç bana direk dön demedi. Benimle 1 ay konuşmadıpını bilirim ilk ayrıldığında. Görmeye geldiğimde gelip yanımda bile oturmadı. 10 dakika oturdum sonra kalktım gittim. Bana sürekli sen beni kullanıyorsun falan diyo eşimle barışma muhabbeti dönünce. Aynı şeyler olcak neden anlamıyorsun niye bu Kadar acizsin diyo. Eşimin İzmire gitme muhabbeti vardı iş dolayısıyla. Yok sana blöf yapıyo bunlar hep sen dön diye falan diyo

O zaman olumlu ya da olumsuz bir yönde kesin karar verene dek görüşmeye devam edin. 18'inde liseli değilsiniz karşıdakinin hareketlerini ölçecek mantıkla bakacak kadar olgunsunuz, iki güzel söze iki jeste tav olmazsınız. Tamamen mantık çerçevesinde değerlendirin kalbinizi devreye sokmadan.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🙏🏻

Back
X