Merhabalar. Öyle bir çıkmazdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimle 4 yıl önce severek evlendim. Bu evlilikten 1 tane kızım var 1.5 yaşında. Daha önce ilk evlendiğimde ve hamile iken ailevi sebepler yüzünden ayrıldık fakat resmi olarak boşanmadık. Her seferinde yalvardı yakardı geri döndüm. Hamile iken ısrar ettiğinde barıştık 5 gün sonra kızımı doğurdum erken doğumla. Ev telaşı yerleştirme stres derken. Kızım doğduktan sonra malum uykusuzluk lohusalık derken aramız açıldı kavga etmeye başladık. Eşim özel sektörde çalışıyor ve kendi işini yapıyor. Kışın ne yapacağız deyince adam birden değişti.. Küçük bebek var tabiki sorcam kışın ne yapacağız diye. Tutturdu annemlerin alt katında oturucaz diye. Kv ile görüşmüyorum doğuma dahi gelmediler. 2 yıldır yüzlerini bile görmemiştim. Daha sonra annemin hayatındaki insan sebebiyle kavga ettik ve annemle görüşmem istemedi. Bi çok sebepten çocuğunu emzirirken üstümw yürüdü. O evden çıktıktan sonra bende topladım valizimi geldim annemin evine. Bende boşanmış anne babanın çocuğuyum. Hele ki bir kI çocuk olarak babasız büyümek ne demek çok iyi bilirim. Fakat hepte şunu söylerim anneme. Eğer ayrılmasaydın ben şuanki ben olmazdım, ezik biri olurdum diye. Daha önce eşim barışmak için defalarca hamlelerde bulundu. Değişmediğini düşünerek kabul etmedim. Şimdi eşim bazen çocuğu görmeye geliyor ve inanılmaz bir değişim var. Hatta konuştu benimle eskisi gibi değilim seni çok dengesiz seviyordum artık dengeli seviyorum ama bu bişeyi değiştiremiyo vs diye. Eğer geri dönersem annem beni silecek bunu açık açık söyledi. Bi yanda çocuğum var. Annemün evindeyüm ama annem yanımda değil. O eşiyle diğer evinde. Bi çok sorumluluğu tek başıma yüklenmek çok ağır geliyor. Bazen birinin varlığına ihtiyaç duyuyorum. Dışarıda ele eleçocujlarını tutmuş aileler görünce üzülüyorum tek yaptığım şey çocuğumu alıp anneme gitmek. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ben ne yapacağım nolur yardım edin