Bosanma korkusu

size burada ne yazarlarsa yazsınlar hayatınızda bir aydınlanma olacağını düşünmüyorum. Kendinize bu kadar hakaret eden adamla berabersiniz. Bir de ondan çocuk yapacaksınız. Sizinle aynı yaştayım, hayatımızın baharındayız. Şu lafları bana biri etse gider dava ederim, yazıktır yahu.

Bugün sizin mahkemeniz olacaktı yanlış hatırlamıyorsam ne yaptınız iyi misiniz
Dün oldu bitti... Rahatladım elbette ki psikolojik olarak çokta iyi değildi kendimi çok farklı duygularda buldum ama çok şükür daha iyiyim

Ben bosanma karari aldim zaten.Ama bosanmak oyle hemen alincak bi karar olmuyo maalesef. Benimde fevriligim karsisinda mi oldu vs hepsini tartmam gerekiyo.Ben sadece bosanirsam bir daha anne olamamaktan korkuyorum dedim.

Benim simdiden anksiyetem basladi ve bitik bi durumdayim.Ayni korkulari benzer sekillerde yasiyoruz.Aileniz size destek olmaz mi ayrilmis olsaniz
Dediğim gibi resmiyette zaten bitti. Ama düşünün o kadar destek oldular ki çocuklar biraz daha büyüsün de, kimseye muhtaç olmadan devam edeyim diye geri döndüm ve gittiği yere kadar götürüyorum. Siz ise özgürsünüz

Allah yardimciniz olsun su an boyle bi durum yasamaniza cidden icten olarak cok uzuldum.Insallah karsiniza rabbim guzel firsatlar cikartir.

Allah yardimciniz olsun su an boyle bi durum yasamaniza cidden icten olarak cok uzuldum.Insallah karsiniza rabbim guzel firsatlar cikartir.
Bunu üzülün diye anlatmadım. Sadece lütfen yol yakınken dönün. Düzelse, yola gelse benimki gelirdi. Profesyonel destek dahi aldım, aldırmaya çalıştım. Ama yok arkadaş, olmazz.

Ben bosanma karari aldim zaten.Ama bosanmak oyle hemen alincak bi karar olmuyo maalesef. Benimde fevriligim karsisinda mi oldu vs hepsini tartmam gerekiyo.Ben sadece bosanirsam bir daha anne olamamaktan korkuyorum dedim.
O riski bende göze aldım. 15 senenin sonunda 35 yaşımda boşandım. O zaman sıfıra sıfır elde var sıfır diye düşünüyordum. Keşke çocuğum olsaydı da boşansam da bana kalır diyordum. Ama şu an herşeyde bir hayır varmış. Bir çocuğu annesi kadar babaya da ihtiyacı var. Sürekli kavganın olduğu bir evde ya da parçalanmış bir ailede travmalarla bir çocuk yetiştirmekte çocuğa haksızlık. Boşanmak tabii ki kötü bir şey ama sonunda ölünmüyor. Ben ilk sene yerlerde anırarak ağladığımı bilirim. Hayallerim tuz buz olmuş gibi hissediyordum. 1 sene yalnız yaşadım. Kimseyle ilişki yaşamadım. Kendi kendine tedavi olmaya çalıştım. Seni öldürmeyen şey güçlendiriyor. Sonra da yoluma devam ettim. Şimdi 2. Evliliğimi yapmış. Çok mutlu ve huzurluyum

Allah akış fikir versin seni karısı olarak değil resmen o..... Olmanı istiyor farkındamısın bilmem bazı şeyler beraber öğrenilir ettiği hakaretlerin arkası şiddete dönmez mi diye korkmuyor sun da boşanmak tan mı korkuyorsun valla ikinci evliliğim çokta mutluyum 1 tane de oğlum var ve hayatımda en doğru kararım ayrılmak tı

Bana artik dul olucaksin sen sevgili hayati istiyosun bulursun diyo. Napicam simdi ben diye nasil agliyorum.Isim yok ailemin yanindayim ailem calismama izin veriyo ama cok kucuk bi ildeyim is yok.Allah mutlulugunuzu daim etsin masallah .Bende bi daha anne olamazsam diye cok korkuyodum

Ben sana sovdum mu dovdum mu ne yaptim ben sana diyo.

Ben sana sovdum mu dovdum mu ne yaptim ben sana diyo.

Sen düşünüp doğru kararı vereceksin sana hakaret vari konuşması hoş değil cinsel anlamda istekleri olması normal ama senin yazdın şekilde böyle höt şekilde söyleyip ağşalaması normal değil ikinizin de birbirinizden istekleri var ama söyleme biçimleriniz tuaf şuan senin yazdığın kadar biliyoruz eşini yazım şeklinlr bencil egosunu tatmin etmeye çalışan evde seni hizmetçi yatakta onu tatmin edeceğin ama kendisi hiç bir şey yapmayıp hayatına bakacak tarzda bi adam canlanıyor gözümde

Çok gencsin anne olursun ama bu pislikten çocuk yapma lütfen.bir kadına, karısına saygısı olmayan bı canlıdan çocuk yaparsan inan daha mutsuz olursun.
Sende onu asagla her fırsatta.ve sakın ondan ilgi isteme.kendini bı b**k sanmış sen üstüne düştükçe.kendini sev kendine değer ver.kimse senden daha değerli değil unutma.

Arkadaşım adam şu an bile senin temizliğine laf söylüyor
Çocuk olunca şu an yaptıklarının yarısını bile zor yapacaksın o zaman duyacağın hakaretleri düşünemiyor musun?
Ayrıca o göbeği 8 ayda mı yaptın? Evlenirken de balık etlisindir bunu bilerek evlendi. Öyle ya da böyle evlenirken o anki hali için evlenmeyiz. Allah korusun kaza olur hastalık olur hepsini göze alıp evleniriz iyi günde kötü günde.
Kaldı ki rahatsız oluyorsa hayatım beraber spora mı yazılsak yaz da geliyor falan diyebilirdi. Ya da hayatım şurası tozlu kalmış bez nerede dese sen zaten güzel dille söylediği için dur ben hallederim dersin.
Bu adam tam dangoz.
Ne gibi yerlere gittiyse gençliğinde, tüm ilgi işve cilve kadından gelir sanıyor.
Ailen arkandaymış işte daha 1 yıl bile olmamış yol yakınken dön hayatını kurtar sana ilgi gösterecek bir eş bulursun elbet.

Benim en cok agirima giden temizlik yuzunden senden kari olmaz demesi.Halinin altini her supurmede kaldirmadigim icin sen temizlik mi biliyosun demesi.Keske evlenmeden temizlik yapmayi ogrenseydin dedi. Evlenmeden once ilk gordugunde ben 70 kiloydum.Sonra 65 oldum.Su an 59 a indim stresten.

Iste cocuklarin yaninda da senden anne olmaz sen biseyi beceremiyosun tarzi bisey soyler diye dusundugum icin aslinda ayrilmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…