- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
65 ile evlendin şu an 59sun hala mı laf ediyor haspa.Benim en cok agirima giden temizlik yuzunden senden kari olmaz demesi.Halinin altini her supurmede kaldirmadigim icin sen temizlik mi biliyosun demesi.Keske evlenmeden temizlik yapmayi ogrenseydin dedi. Evlenmeden once ilk gordugunde ben 70 kiloydum.Sonra 65 oldum.Su an 59 a indim stresten.
Ay çok sinirlendim
Bende ilk zamanlar sorun yaşamıştım kv temizlik hastası biraz
Bu da öyle alışmış bana bi iki imada bulundu tabi ben baba evinde doğru dürüst iş yapmamış insanım bunu da biliyordu küçük bi cinnet geçirdim o zaman temizlik diplomalı okb birini bulsaydın dedim sinirden. Burası ananın evi değil sende elini taşın altına sokacaksın dedim. Annesi müdahele etmeye çalıştı ne biçim oğlan yetiştirmişsin eşine yardım etmesi gerektiğini öğretmedin mi dedim. Ciddi anlamda ağzımı açtım birkaç eşyamı aldım aileme tatile gittim bu pişman oldu yalvar et derken eve bi döndüm temizlikten eser yok. Hani dedim titizdin? Evi 2 günde temizledim bir daha tek kelime edersen bu sefer kafa izni yapmam emin ol dedim artık temizliği beraber yapıyoruz.