Bu adamla gelecek gözünü korkutmuyor yani ?Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Kocanız sizi aldatıyor olabilir mi?Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Bana simdi senden kari olmaz dedigi icin ilerde senden anne olmazda demesinden korkuyorum.Ilgi beklemekte biraz fazla abarttigimda oldu. Ama ne bileyim beraber vakit gecirmek film izlemek bana sarilmasini yanima uzanmasini istedim sadece.Bu adamla gelecek gözünü korkutmuyor yani ?
Bu adam adam bile olamamış ki, sana koca olsun.
Aldatma aldatcagini dusunmuyorum ama beni yetersiz buluyo.Bi kadin yanasir aklinda yokken bile bi kadin bunu yapabilir diyoKocanız sizi aldatıyor olabilir mi?
Bir de sizi bu şekilde aşağılayan biriyle evli kalıp hayatınızı mahvetmeye ne kadar meraklısınız
.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum
Yapmıyorsa zorla yaptırsmıyorsunuz. Bu tip insanlar sadece almak istiyor vermeyi pek bilmiyor. Sevgi nedir bilmiyor, hiç sevilmemişler ki..Bana simdi senden kari olmaz dedigi icin ilerde senden anne olmazda demesinden korkuyorum.Ilgi beklemekte biraz fazla abarttigimda oldu. Ama ne bileyim beraber vakit gecirmek film izlemek bana sarilmasini yanima uzanmasini istedim sadece.
Siz bu kadar korktuğunuz için her dediğini yaptırıyor. Oh valla. Enayi yerine koyuluyorsunuz. Size önem vermiyor bir de üstüne tehtid. Aşk için olsa belki neyse diyeceğim ama tek korkunuz boşanmış kadın damgası yemek ve çalışmamak. Ne kadar çabalarsanız çabalayın (ki bence çok saçma) eninde sonunda korktuğunuz hep başınıza gelir. Bence şimdiden senden korkmuyorum boşanırsan beni kaybedersin demeyi öğrenin.Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye
Yok senin kafa degişmez belli.Bana simdi senden kari olmaz dedigi icin ilerde senden anne olmazda demesinden korkuyorum.Ilgi beklemekte biraz fazla abarttigimda oldu. Ama ne bileyim beraber vakit gecirmek film izlemek bana sarilmasini yanima uzanmasini istedim sadece.
Boşanmaktan değil boşanmamaktan korkun.Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?