Bosanma korkusu

Sevgi şartlı şurtlu olmaz
Insam severse karsisindakini oldugu gibi kusurlarini gormeden sever. Gulu seven dikenlerini girmez. Ama bir insan gulu sevmezse hep dikenlerini gorur. Esin de sana sunu yaparsan severim diyorsa bu sevgi degil. Adam seni oldugun gibi kabul etmiyorsa ugrasmaya degmez. Onun istekleri sen ne yaparsan yap bitmeyecek. Bu adamla mutlu olacagini sanmiyorum. Sadece vakit kaybi. Cilve yapmazsan ayrilirmis, cilveli birini bulurmus, bu cok onur kirici. Bu bile bosanma nedeni bana gore.

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Daha 8 aylık evlisin yolun başındasın çocuk olunca napacak kocan senin kendine güvenin yok sen boşa bu kişiyi ne dana koca olur nede çocuklara baba olur biraz cesaretli ol hasta olduğun ilk anda aldatır gözü dışarda 🧐

Bu adamla yasamaktan korkmuyor mu gözünüz ? Ailenizin destek olduğu yerde nasıl hala sorguluyorsunuz ben anlamıyorum aileniz otur oturduğun yerde dese hak veririm su tavrınıza belki ama yapmayın lütfen böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak istiyor musunuz ? Ayrıca insanlar 40 yaşında bile anne oluyor yasınız daha çok genç
Ailemin evindeyim su an.Bosanmaya karar verdim ama sonrasi gozumu cok korkutuyor iste.

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Ilk evliligim kisa surdu. 8-9 ay. Resmen psikolojim bozulmustu. Sen beni mutlu et bende seni edeyim diyordu.Cok zor ve size hak veriyorum tekrar biri nasil olacak ,olursa gec mi olur diye dusunuyor insan. Ama ben herseyi goze alarak evi terk ettim. Hayatimda verdigim en dogru karardi. Bi sure hayatima kimseyi almadim. Sonra karsima simdiki eşim cikti. Evlendik 9 ay olacak, simdi hamileyim. Guvendigim huzur duydugum adam yanimda. Iyi ki o adamdan bi cocuk yapmamisim. Hayat senin hersey senin elinde kendine yazik etme derim..

Lütfen ayrılın . Gerekirse bunun için size yalvarabilirim. Çocuğunuz yok daha ne istiyorsunuz ,nasıl güzel bi denge. Yarın öbür gün bir de çocuk olursa mahvolursunuz. Çok benzer yollardan geçtim ve geçiyorum. 8 sene çektim ben böyle bir adamı .. Üstüne 2 çocukla. İşim yok mesleğim yok. Hadi iş buldum çocuklarıma bakacak kimse yok. Bakanı bulsam onu karşılayacak para yok. Yokta yok. Boşandığım halde yalvarmalarına özürlerine inanıp geri döndüm. Tabii hepsi palavraymış.. O kadar çarem yok. Ama çocuksuz olmak çok başka. Aynı yaştayız. Benim bile hala umudum var , iki küçük çocukla aslında bir başıma olmama rağmen. Siz sapasağlam ayakta kalırsınız. Ne olur arkanıza bile bakmadan kaçın. Sizi haketmeyen bi adamla ömrünüzü çürütmeyin.
Sizden bir tane var unutmayın

anne olamamaktan korkacağına şu adamdan çocuk yapmaya korkman lazım.

Ilk evliligim kisa surdu. 8-9 ay. Resmen psikolojim bozulmustu. Sen beni mutlu et bende seni edeyim diyordu.Cok zor ve size hak veriyorum tekrar biri nasil olacak ,olursa gec mi olur diye dusunuyor insan. Ama ben herseyi goze alarak evi terk ettim. Hayatimda verdigim en dogru karardi. Bi sure hayatima kimseyi almadim. Sonra karsima simdiki eşim cikti. Evlendik 9 ay olacak, simdi hamileyim. Guvendigim huzur duydugum adam yanimda. Iyi ki o adamdan bi cocuk yapmamisim. Hayat senin hersey senin elinde kendine yazik etme derim..
Ne kadar guzel masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin.Cok tesekkur ederim ayni korkulari bende yasiyorum cunku.

Lütfen ayrılın . Gerekirse bunun için size yalvarabilirim. Çocuğunuz yok daha ne istiyorsunuz ,nasıl güzel bi denge. Yarın öbür gün bir de çocuk olursa mahvolursunuz. Çok benzer yollardan geçtim ve geçiyorum. 8 sene çektim ben böyle bir adamı .. Üstüne 2 çocukla. İşim yok mesleğim yok. Hadi iş buldum çocuklarıma bakacak kimse yok. Bakanı bulsam onu karşılayacak para yok. Yokta yok. Boşandığım halde yalvarmalarına özürlerine inanıp geri döndüm. Tabii hepsi palavraymış.. O kadar çarem yok. Ama çocuksuz olmak çok başka. Aynı yaştayız. Benim bile hala umudum var , iki küçük çocukla aslında bir başıma olmama rağmen. Siz sapasağlam ayakta kalırsınız. Ne olur arkanıza bile bakmadan kaçın. Sizi haketmeyen bi adamla ömrünüzü çürütmeyin.
Sizden bir tane var unutmayın
Benim simdiden anksiyetem basladi ve bitik bi durumdayim.Ayni korkulari benzer sekillerde yasiyoruz.Aileniz size destek olmaz mi ayrilmis olsaniz

Dul olmaktan korkma dullar adam yemiyo 😂 bu zihniyet yüzünden mutsuz evlilikler sürdürülmek zorunda kalınıyo işte çok yanlış. Ailenin evine gider iş bulup çalışırsın şimdiden belli eşin senin ömrünü törpüler. Yok göbekmiş yok temizlikmiş ... Daha olgun ve cahil olmayan birini bulduğun zaman iyi ki boşanmışım zaman kaybetmemişim diceksin. Yaşandı, teyit edildi 😂 sadece evlilikten kurtulup iş bulmaya odaklan bence kocan şimdiden böyleyse ilerisi hiç iç açıcı değil. Aldatır bi de suçu sana atar bu zihniyetle

Seviyordum.Ama ozguven diye bisey kalmamis fazla su an farkediyorum cunku ben ona ayrilmaktan korkmadigimi soylemistim daha oncesinde
Ama bu kişinin yüzünden güveniniz kalmamış. Şimdi siz cok zayıf, cilveli olsanız eşiniz belki mutlu olacak bu defa siz sizlikten çıkmış, bambaşka mutsuz biri olacaksınız belkide. Yapmayin bunu kendinize, psikolojik şiddet yapıyor size eşiniz

Dul olmaktan korkma dullar adam yemiyo 😂 bu zihniyet yüzünden mutsuz evlilikler sürdürülmek zorunda kalınıyo işte çok yanlış. Ailenin evine gider iş bulup çalışırsın şimdiden belli eşin senin ömrünü törpüler. Yok göbekmiş yok temizlikmiş ... Daha olgun ve cahil olmayan birini bulduğun zaman iyi ki boşanmışım zaman kaybetmemişim diceksin. Yaşandı, teyit edildi 😂 sadece evlilikten kurtulup iş bulmaya odaklan bence kocan şimdiden böyleyse ilerisi hiç iç açıcı değil. Aldatır bi de suçu sana atar bu zihniyetle
Hani niyeyse su anda iyi gecen gunler aklima geliyo ve uzuluyorum.Onu gozumde oyle guzel bi yere koymusumki.Ama bende boyle gitmez biliyorum.Sizin ikinci evliliginiz mi 😊

Sen ne yaparsan yap bu adam memnun olmaz.Eşini böyle saçma sapan aşağılayacağına gel beraber spor salonuna yazılalım hayatım hem fazlalıklarımızı veririz hem de daha sağlıklı oluruz demek varken bunlar nasıl sözler.Bir erkek böyle olmamalı.Bu yoldan hemen dön.Aldatmaya bir sürü bahanesini de hazır etmiş zaten.

Çocuğunuz olsa da bu adamdan çocuğum olmasaydı keşke diyeceksiniz. Psikolojinizi bozmuş. Kendinizi yetersiz hissetmenize sebep olmuş. Yaşınız çok genç. 40 yaşında bile insanlar çocuk sahibi oluyor. Hazır çocuğunuz yokken boşanın bence de. Çocuk size mutluluk getirmeyecek bu adamla. Bu baskı ile çocuğunuza da yetersiz olursunuz. Çok daha iyileri çıkar karşınıza. Sanırım siz toplum baskısını da çok önemsiyorsunuz. Ama herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Yıkalım bu tabuları. Herkesin kendi tercihi ve şartları olgunlaşmışsa çocuk yapar. Çocuk büyük sorumluluk.

Hani niyeyse su anda iyi gecen gunler aklima geliyo ve uzuluyorum.Onu gozumde oyle guzel bi yere koymusumki.Ama bende boyle gitmez biliyorum.Sizin ikinci evliliginiz mi 😊
Hayır ben boşanmış bir kadınım ve ikinci evlilik düşünmüyorum 😊 şu an sevgide vardır illaki dha çok yenisiniz ama en fazla bi sene sonra tiksintiyle bakarsınız eşinize sonra ikinci evliliği bırak evlilik konusuna bakış açınız tamamen değişir soğursunuz herşeyden

Eşiniz bu sözleri size dediğse geçmiş olsun, daha evlilik nedir diye anlamadan boynuzlanmışsınız. Böyle denyo ile evli kalmaktan korkmuyor ama boşanmaktan korkuyorsunuz, işiniz olmadığı için🤦🏻‍♀️ zararın yarısından dönersin. Ailenin yanında kalırsın 3 aya 5 aya olmadı en geç 1 seneye iş bulup çalışırsın.
Şuan neden çalışmıyorsunuz? yani engel olan ne? Ne iş olursa olsun helal zahmetlinle çalışıp para kazanmak ayıp değil.

Aldatma aldatcagini dusunmuyorum ama beni yetersiz buluyo.Bi kadin yanasir aklinda yokken bile bi kadin bunu yapabilir diyo
Benim esimde buna benzer bir soz kullanmisti sonra aldattı gidecek yer yoktu katlandim şimdi olsa bir saniye bile durmam pişman olursun bu adamla sonun yok cnm bende boşanmak istiyorum biraz cocuklar buyusun gidicem şimdi onları bırakmam bakacak durumum yok cocuk yokken ayrıl evlat çok zor bir imtihan

X