Bosanma korkusu

O sizi erkek olarak coşturuyor mu (!) Sakın bi de gidip çocuk yapmayın bu adamdan belki düzelir diye. Olan zavallı çocuğa olur. Ay aa bağırasım geldi. Azıcık kendinize saygınız olsun. İnsanların söylediği laflar sizi çok önemsedikleri için değil, çekirdek çitlerken konu bulamadıklarından.

Öncelikle bir iş bulun. Okudunuz mu? Mesleğinizi,paranızı elinize alın. Büyük ihtimal özgüven gelecektir. Ki çalışmasanız bile özgüveniniz yerine gelsin. Çok ağır psikolojik siddete maruz kalıyorsunuz sizi sindirmesine izin vermeyin. Şimdi boşanmaktan korkuyorsunuz fakat en geç 1-2 sene sonra psikolojik hastalık olarak bunlar size dönecek. Aileniz de arkanızdaymıs bu kötülüğü kendinize yapmayın

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Eşine hakaret edip seni daha fazla çaresiz bırakmak istemiyorum. Erkeklerin kadınları yetersiz hissettirme çabalarından sadece biri bu.
Acaba kendi işvesi cilvesi var mı? Veya ne tarz fanteziler bekliyor? Ondan önce cinsel yaşamın aktif olmadığından bilmiyor olabilir misin? Madem öyle kır kalbini ve cinsellik için evlendiyse ve bunun için boşanıyorsa yanlış kapıdan girdiğini söyle eşine. Bu konuda alttan alma lütfen.

Öncelikle bir iş bulun. Okudunuz mu? Mesleğinizi,paranızı elinize alın. Büyük ihtimal özgüven gelecektir. Ki çalışmasanız bile özgüveniniz yerine gelsin. Çok ağır psikolojik siddete maruz kalıyorsunuz sizi sindirmesine izin vermeyin. Şimdi boşanmaktan korkuyorsunuz fakat en geç 1-2 sene sonra psikolojik hastalık olarak bunlar size dönecek. Aileniz de arkanızdaymıs bu kötülüğü kendinize yapmayın
Okudum ama bolumumden calisabilcegim bi yer yok ailemin yasadigi il kucuk bi yer is imkani kisitli.Ailem calismama bisey demiyo ama burda hic is imkani yok resmen.

Yanlış anlamayın ama kocanızın size söyledikleri de bir şiddettir bence. Bende boşanma noktasına geldim psikolojik olarak sizi çok iyi anlayabiliyorum. Size tavsiye edebileceğim bir insanın değişmeyeceği. Çocuk demişsiniz ama böyle bir ortama dpğan çocuklar ilerde sorunlu olabiliyor eşiniz bebek doğduktan sonra da size aynı şeyleri söyleyecek işiniz daha da zor olacak. Evet hayat sizin hayatınız ama bence çocuk yapmadan önce oturup iyice bir düşünün.
Oda benden degismemi bekliyor ama kendi degismiyor.

Tamam işte eşinizin neden böyle olduğu gayet açık ortada. Erkekler maalesef ki anneleri onları çok üst düzey yetiştirdikleri için anneleri gibi olsun isterler. Bu genel bir problem yani benim eşimin annesi de çok pis bir insan mesela yemek yapmayı bilmez. Ben toplarım güzel yemek yaparım eşim buna bile mutlu olur. Sizin işiniz zor maalesef

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Eşiniz muhtemelen “dul” kalma korkunuzu bildiğinden psikolojik baskı kuruyor üzerinizde. Ve kadını sadece obje olarak gören adamlardan. Ya bir kere bana eşim işveli cilveli değilsin şöyle olmalısın diye direktif verse hiç yapasım gelmez ki. Ayrıca bunlar karşılıklı. Ne sizin dediğiniz gibi erkek yanaşmalı sadece, ne de eşinizin istediği gibi kadın sürekli cilveli cilveli adamın gönlünü eylemeli. Karşılıklı.

Hayatin soyle gececek sana soyleyim: o seni hep asagilayacak. Arada sirada sevgi kirintilari da gosterecek. Boylece senin ruh dengen bozulacak. Bu adam beni seviyor mu sevmiyor mu kafan karisacak. Emin olmadigin icin bosanma cesareti gosteremeyip, sevgi kirintilariyla yetinmeye razi kalacaksin. Ve surekli aslinda beni seviyor sanirim diye kendinde hata arayip onun istedigi gibi olmaya calisacaksin. Onun istedigi gibi olursan herseyin cok guzel olacagini duduneceksin. Ama onun asagilamalari bahaneleri hic bitmeyecek. Sen arada sirada gordugun sevgi kirintilarini aslinda surekli yasayabilmek umuduyla, onun istedigi gibi olursam bana hep oyle davranir umuduyla kendini paralayacaksin. Ama sacini supurge de etsen yaranamayacaksin. Esin ruh hastasi. Seni sevmesi temizlige bagli degil. Cilveye de. Herkes esine cilve yapmiyor. 8 aylik evlilikte bunlari yasiyorsan ileride daha da aci seyler yasarsin. Esinin sana saygisi yok. Saygi olmazsa sevgi de olmaz. Bu adam bencil. Kimseyi de sevemez.

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu c

arkadaşım eşin bence seni aldatıyor sakın çocuk yapma birde boşanmaktan korkma güçlü dur ve daha gençsin hayatın tadını çıkar birde eşin seni mutlu ediyormu sordun mu

sadece 8 aydır evlisin ve 28 yaşında gencecik bir kadınsın. 8 aydan önce bu adamla beraber yaşamıyordun. Hayatın korkunç muydu?
Dul değil bekar olacaksın boşandığında. Tekrar evlenmek ve çocuk sahibi olabilmek için de önünde yıllar var. Ayrıca çalışmana engel de bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Gir çalış kafan dağılır eline 3-5 bir şeyler geçer.

bu adam hödüğün teki iğrenç bir herif. Bununla yaşadıkça özgüvensiz ezik büzük bir şey olacaksın. Çocuklarının önünde sürekli seni aşağılayacak. Bu kabul edilebilir bir şey mi?

Kendine eziyet çektirme boşa gitsin genceciksin daha

Agzinla kus tutsan da bu adam degismeyecek. Temizlik, cilve o bu, bu adamin bahaneleri..
Oynayamam yerim dar diye bir laf var ya bu adaminki de oyle. Soyledikleri sadece bahane. Sevmeye gonlu yok. Bir insan birseyi isterse bahane yaratmaz. Birseyi istemezse de bahane uretir. Adam seni hizmetcisi olarak kullaniyor, arada bir de kendi gonlunu eglensirmek icin yanina geliyor o kadar. Senin ne istedigin onun umurunda degil.

Dul olmak ..
Kötü bakılmak.
Boşanan arkadaşlarımızdan hemen özür dileyin bence..

sadece 8 aydır evlisin ve 28 yaşında gencecik bir kadınsın. 8 aydan önce bu adamla beraber yaşamıyordun. Hayatın korkunç muydu?
Dul değil bekar olacaksın boşandığında. Tekrar evlenmek ve çocuk sahibi olabilmek için de önünde yıllar var. Ayrıca çalışmana engel de bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Gir çalış kafan dağılır eline 3-5 bir şeyler geçer.

bu adam hödüğün teki iğrenç bir herif. Bununla yaşadıkça özgüvensiz ezik büzük bir şey olacaksın. Çocuklarının önünde sürekli seni aşağılayacak. Bu kabul edilebilir bir şey mi?

Kendine eziyet çektirme boşa gitsin genceciksin daha
Bende ondan korkuyorum acikcasi tanidigimi sandigim bir adam var ve icinden sanki baska biri cikti.Yarin bi gun ben yine kilo alicam ve o zaman ya ayrilirsa diyorum.Bosanmayi dusunuyorum ama dedigim gibi korkularim vardi.

Bu adamla yasamaktan korkmuyor mu gözünüz ? Ailenizin destek olduğu yerde nasıl hala sorguluyorsunuz ben anlamıyorum aileniz otur oturduğun yerde dese hak veririm su tavrınıza belki ama yapmayın lütfen böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak istiyor musunuz ? Ayrıca insanlar 40 yaşında bile anne oluyor yasınız daha çok genç

Ha ayrilmasaniz bu kalastan çocuk sahibi olacaksınız yani? Böyle sizi yiyip bitiren bi adam ilerde çocuğunuzu da yiyip bitirsin diye çocuk yapacaksınız? Eğer bu kadar bencilseniz yalvarın yakarın dönün zaten kocaniza. Ne yasasaniz mustehak. Ama azıcık mantığınız varsa bekar kalmak, anne olmamak dünyanın sonu değil, ama sindirilmiş, tutsak, sürekli aşağılanan bi kadın olmak dünyanın sonu gibi bişey. Haberiniz olsun. Kaldı ki insanlar 35inde evlenip 36sinda bile çocuk sahibi olabiliyo. Siz bence bosanmazsiniz da, adamın her dediğini yaparsanız evliliginizin de iyiye gideceği gibi bi deluzyona kapılmayın.

Yapmıyorsa zorla yaptırsmıyorsunuz. Bu tip insanlar sadece almak istiyor vermeyi pek bilmiyor. Sevgi nedir bilmiyor, hiç sevilmemişler ki..
O nedenle bu adamdan değil kendinizden önce sevgi bekleyin ve sonrasında önünüze bakın belki tam da bu söyledikleriniz gbi sevecek kıymet bilecek birileri çıkacaktır karsınıza... Salıverin gitsin bu adamı..
Bugün sizin mahkemeniz olacaktı yanlış hatırlamıyorsam ne yaptınız iyi misiniz

X