• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma konusunda tavsiye

birboslukta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
48
-9
1
28
Arkadaşlar eski konularımdan sonra bi anda bebek konusundan sonra şimdi ise boşanmayla ilgili tavsiye istiyorum sizlerden çocuk yok , eşim sürekli maça gidiyor yada ps oynuyor haftasonu da olsa ilk işi canım cicim bi yanaşma şu bu yok direkt ps açar oynar saatlrce ben ise ilgi istiyorum sevgi dilenmekten bıktım… kaliteli vakit geçiremiyoruz şimdi biz annesinin çoğunluklu parasıyla ev almıştık beş yıl kredi ödeyeceğiz eşimle birlikte girdiğimiz ortak bi hissemiz de var onun üstüne kayıtlı benim ismim geçmiyor, bu düşüncelere boğuldum mahvoluyorum sizce benmi haksızım secgi sohbet ilgi istemekte yoksa o mu haklı genel anlamda? Her hafta mutlaka bi konudan kavga çıkıyor az önce eşya değiştirirken yanlışlıkla tv kablosunu çıkardım kopmuş servis gelecek beni çocuk azarlar gibi azarladı hangi parayla ödeyeceğiz çalış öde diye…bu da yapılmaz sanki bilerekmi kopardım insan canın sağolsun bi ara yaptırırız demez miydi

Çocuk olmadan boşanmak daha kolaydır diye düşünü ev ve eşyalar nasıl paylaşım yapılıyor bu konularda yaşayan tecbrübesi olam varmı

Arkadaşlar eski konularımdan sonra bi anda bebek konusundan sonra şimdi ise boşanmayla ilgili tavsiye istiyorum sizlerden çocuk yok , eşim sürekli maça gidiyor yada ps oynuyor haftasonu da olsa ilk işi canım cicim bi yanaşma şu bu yok direkt ps açar oynar saatlrce ben ise ilgi istiyorum sevgi dilenmekten bıktım… kaliteli vakit geçiremiyoruz şimdi biz annesinin çoğunluklu parasıyla ev almıştık beş yıl kredi ödeyeceğiz eşimle birlikte girdiğimiz ortak bi hissemiz de var onun üstüne kayıtlı benim ismim geçmiyor, bu düşüncelere boğuldum mahvoluyorum sizce benmi haksızım secgi sohbet ilgi istemekte yoksa o mu haklı genel anlamda? Her hafta mutlaka bi konudan kavga çıkıyor az önce eşya değiştirirken yanlışlıkla tv kablosunu çıkardım kopmuş servis gelecek beni çocuk azarlar gibi azarladı hangi parayla ödeyeceğiz çalış öde diye…bu da yapılmaz sanki bilerekmi kopardım insan canın sağolsun bi ara yaptırırız demez miydi
Eşiniz sanırım oyun bağımlısı. İlgi istemek, sevilmek en doğal hakkınız tabiki. Kaç yıllık evlisiniz? Sakın çocuk yapmayın mutlaka korunun. Siz çalışıyor musunuz?

merhaba. insanlar değişmez. gelişir ama değişmez. yol yakınken dönmek iyidir. inanın iyidir. mantık duygudan önemlidir hayatta. adımlarımı hep mantıkla atarım. size de tavsiye ederim. onur ve huzur gibisi yok. mutsuz olduğunuz yerde inatla durmanız da sizi erken yaşlandıracak. pişman olacaksınız.

Ben evlenmeden önce altı yıl çalıştım sonra ayrıldım dinlenmek için eşimde sen nasış istersen demişti, sonra ev aldık falan 2 yıl olacal evleneli daha aşırı spor ve oyun bağımlısı malesef, önceden böyle değildi bu kadar çok iyi tanıdığımı düşünmüştüm kesinlikle öyle olmadı . Şuan haftada 2 bin 500 kadar kazanıyorum dükkana arada giderek calısıyorum

ona göre ben haksızım ına göre ben hiç mutlu olmayan biriyim halbuki tek isteğim sevgisi,borçlardan çok bunaldı evet ama hep yanında oldum hep sinirli anlatamam ne yapsam yaranamıyorum, temizim tertipliyim evi bir gün dağınık görse sanki hergün öyşeymişim gibi davranıyor insanlarla konuşurken hep çok temizsin maşallah derler

asla ama asla çocuk yapma. abla tavsiyesi. asla yapma. şimdi boşanmak çok kolay. en az 5 sene yapma. bence eşin değişmez. çocuk yaparsan çocukla ortada kalmak çok daha zor.

Nasıl boşanacağım nasıl olacak çok düşünüyorum
Öncelikle mutlaka bir avukatla görüşün , avukatla görüşmeden hareket etmeyin . Altınlarınız varsa onları evden çıkarın, bir kısım eşyalarınız bazen bulup annenize taşıyın

Boşanma fobisi yaşıyorum resmen hiç böyle hayal etmedim arkadaşlar nolur bi tavsiye cesaret falan verin evimiz büyük bi ton eşya var altın bir iki başka yok

Annesiyle altlı üstlü yaşıyoruz binbir hayalle aldığımız ev şuan en büyük mutsuzluk sebebimiz oldu eşim borçlardan bunaldı sıkıldı arkadaşına falan bi miktar borcumuz var eşya ve ev ne olur bilemiyorum

Eşiniz evlendi diye hayatını değiştirenlerden değil bence. Bekar gibi yaşamaya devam etmek istiyor. Sonradan böyle olduysa dediğiniz gibi borçlardan dolayı da stres altında olabilir.

tv kablosunu çıkardım kopmuş servis gelecek beni çocuk azarlar gibi azarladı hangi parayla ödeyeceğiz çalış öde diye…bu da yapılmaz sanki bilerekmi kopardım insan canın sağolsun bi ara yaptırırız demez miydi
Demeliydi; bu kadar basit, kazara olan şeylerde "Bir yerine bir şey olmadı ya?" diye canınızı sormalıydı önce, mal için veryansın edeceğine. Park ederken sakarlığım tuttu motoru deviriverdim, aynasını çizdirdim ve bacağımı ağrıttım. Eşim vay aynasını çizmişsin diye başlasa, aynaya tekmeyi koyup kopararak eline veresim gelirdi "Bacağımı ağrıtmışım, senin derdin ayna mı?" diyerek. İçinde sevgiyi hissetmediğiniz, ilgi görmediğiniz evliliği sürdürmenizin manası yok, niye çekesiniz böyle bir mutsuzluğu? Borçlarınız olabilir, bunalabilir de ama bu sizi azarlayabileceği bir hakkı tanımıyor eşinize, stres topu değilsiniz. Her bunalımımızda, canımızı sıkan her şeyde, öfkemizi sevdiklerimizden çıkarırsak ortada ne saygı koyarız ne huzur ne sağlık.

Malların paylaşımı noktasında, evlilik birliği içinde edinilmiş her şey ikiye bölünüyor, bir tek düğünde takılan altınlar gelinin sayılıyor sadece diye biliyorum ama emin olamadım bu bilgiden. Kararlıysanız, sürecin nasıl işleyeceği üzerine bir avukat danışmanlığına başvurun. En azından aklınızdaki soru işaretlerini emin bilgilerle giderirsiniz.

Back