Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle gecmis olsun. Esinizin bu problemi icin tedavi olma gibi bir sansi var mi ? yani bunu istiyor mu ?Baska sorunumuz yok dediginiz icin bunu soruyorum.
Ha mesele eger bosanmaya geliyorsa menfaatler bitince herkes canavarlasiyor. Kesinlikle vazgecmeyin , her seyinizi yari yariya almak zorundasiniz , kendiniz icin degil bebeginiz icin bunu yapin.
Güvenemediğiniz konu bir başkasının olduğu şüphesi mi,açık olalım....Eğer buysa çok daha fazlasını talep etmelisiniz.Ben böyle bir şey yapsaydım adam gibi çeker giderdim. Talebim de olmazdı ama eşime nedense güvenemiyorum
siz anladigim kadariyla oto kontrolu olan bir kadinsiniz.Bir anda tepki vermek yerine ilk once alin karsiniza ve konusun. Cirkinlesmek istemediginizi soyleyin bakalim uzlasmaya varacak mi ? Ama varmiyorsa siz de kesinlikle haklarinizi birakmayinArtık eskisi gibi olamıyoruz... 2 ay oldu nerdeyse çaba göstermiyor gibime geliyor... Eşimle kararımı konuşunca ne diyecek boşanmayalım mı diyecek bilmiyorum...