Boşanma Kararım, KK üyeleri, Av. Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin.

Oncelikle gecmis olsun. Esinizin bu problemi icin tedavi olma gibi bir sansi var mi ? yani bunu istiyor mu ?Baska sorunumuz yok dediginiz icin bunu soruyorum.
Ha mesele eger bosanmaya geliyorsa menfaatler bitince herkes canavarlasiyor. Kesinlikle vazgecmeyin , her seyinizi yari yariya almak zorundasiniz , kendiniz icin degil bebeginiz icin bunu yapin.

Artık eskisi gibi olamıyoruz... 2 ay oldu nerdeyse çaba göstermiyor gibime geliyor... Eşimle kararımı konuşunca ne diyecek boşanmayalım mı diyecek bilmiyorum...

Önce sorun ne verecek

Bence arabayı da versin ev kirası vermeseniz de geçim zor

Çocuğa da 5000 maaşı varsa en az 1000 verse o da bakıcıya bile yetmez ki yiyecek içecek

200 gr altının lafı bile olmaz 40000 gibi bir miktar o iş buluncaya kadar vs harcanır bir kısmı zaten

Eşinizin işi garanti mi iş mahkemeye düşünce işten çıkıverir mi

Cok zor bir durum allah sabirlar versin kimse bu durumu kaldiramaz ama guclu olun lutfen hayat devam ediyor siz bariz bir sekilde kandirilmissiniz yalan soylenmis. Bence iyi bir avukat arastirin ve kandirilmaniz uzerinden biseksuel oldugunu da dile getirerek maddi manevi tazminat davasi acin bilmiyorum ama dava gizli olabiliyorsa gizli olsun kimse de bilmez belki ortak bir yalan soylersiniz aldatti vs diye. Peki durup dururken mi soyledi bunu? 5 yil beklemis de ne olmus buna onu iten ne?

Eski konunuza baktim da bence esiniz biseksuel degil de gay olabilir gibi geldi bana... Iki cinsten de hoslaniyorsa sizi de hala arzulardi 5 yildan sonra soylemezdi diye dusunuyorum ama hemcinsini gorup de arzuluyorsa vicdan yapmis ve size aciklamis ne kadar iyi bir insan olirsa olsun sizi kandirmis bunun hesabini sorun.

Bunların hepsinin cevabı eşinde.. Tazminat deniyor ama mahkemeye gerekçe ne sunulacak "eşimin cinsel tercihi bu yöndeymiş bunu saklamış"
Peki ileride çocuğun itibarını düşünerek bunu yapmak ne derece doğru? Şahsen ben önce çocuğumu ve babasıyla ilişkisini düşünür ona göre karar verirdim.

Altınlar zaten senin onu hesaba bile katma bence.. Mahkeme altın veya mehiri kadından alıp bölüştürmez.. Onun yerine arabayı iste..

Evi 18 yaşında çocuğunun adına tabuya geçecek şekilde seni vekil atayabilirler. Bu şekilde ev sana değil çocuğuna kalmış olur..

Ayrıca bakıcı ve kreş masraflarını da ekle derim..

Artık eskisi gibi olamıyoruz... 2 ay oldu nerdeyse çaba göstermiyor gibime geliyor... Eşimle kararımı konuşunca ne diyecek boşanmayalım mı diyecek bilmiyorum...
siz anladigim kadariyla oto kontrolu olan bir kadinsiniz.Bir anda tepki vermek yerine ilk once alin karsiniza ve konusun. Cirkinlesmek istemediginizi soyleyin bakalim uzlasmaya varacak mi ? Ama varmiyorsa siz de kesinlikle haklarinizi birakmayin

Adam biseksüel diye boşasanız da tazminat alabileceksiniz diye bir durum yok ki zaten. Şöyle düşünün, eşiniz sizi kendinden başka bir erkeği arzuluyorsunuz diye boşamaya kalksa tazminat alabilme ihtimali kaç? Adam sizi başka kadınlarla aldatmamış, diğer erkeklerle cinsel ilişkiye girmemiş. Sadece başka erkeklere arzusu var diye tazminat alabileceksiniz diye bir şey yok. Bunları fiiliyata dökmesi önemli olan. Alsanız da çok bir şey alamazsınız, bence adam o yüzden razı gelmez bunlara, gider bir avukatla konuşur ne kadar tazminat alabileceğinizi öğrenir, ona göre rota belirler. Altın sizde kalır. Arsa adama aitmiş onda söz hakkınız yok, ev ve araba da yarı yarıya paylaşılır. Nafaka da mahkemenin takdiri artık.

Son düzenleme:
X