Boşanma kararı da benden

Geçmiş olsun akıllı telefonun sosyal medyanın aile yapımızı yoracağını az çok bilirdikte bu kadar açmıydı bunlar böyle fhotoshoplu fotoğraflara salya akıta akıta evde eşinin gözünün içine baka baka
insandan tiksindim artık sağım solum aldatma İyi baba aile birliğini zevki uğruna sarsmaz , iyi baba başta uçkuru için çocuğunun annesinin depresyonuna sebep olmaz
maalesef iyi baba falan değil

Aynen gerçekten başkası yiyiyor,hemen de evleniyorlar,yıllardır verdiğin emek hepsi boşa gidiyor..insan gururlu davranmak ,ayrılmak istiyor ama gururlu olayım derken başkasını ödüllendiriyorsun..maddi gücü de zayıfsa cocukla hayatın yükünü tek başına taşıyorsun..zor işler gerçekten.. ayrılmak da çözüm değil ki..

Ben sizin boşalacağınız düşünmüyorum , öyle bir izlenim verdiniz. Eşinizden değil ama imkanlarından vazgeçmek istemiyorsunuz gibi. Yoksa ilk aldattığında kapının önüne koyardınız.

Nafakanı alırsın mesleğin de varmış eşinin şartları da iyi sanırım maddi olarak sıkıntın olmaz manevi boyutu zor tabi ama insan nelere alışıyor hakkında hayırlısı olsun en güzeli seni bulsun en doğrusu neyse o olsun

Daha ne yapacaksın bacım sen işkence ile konustursaydin bir devalla aynı evde yaşadığı karisni, kocasını yakalayamiyorlar ya ben çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…