Boşanma kararı da benden

Güzel kalbini gördüm sanki. Çok teşekkür ederim.

Tabii ki geçecek.
Allah’ımın izniyle her şey çok güzel olacak inşallah.
Allahım yolunu açık etsin inşallah arkadaşım.

Sizi kaybetme korkusu yaşamadan geri kazanmış. Bu konforu ona vermişsiniz. Olgun akıllı bir kadınsınız ama malesef iyi bir insan olmak yetmiyor. Birkaç gün bence gidin veya o gelmesin eve. Küçük çaplı sizin masum kimliğinizi zedelemeyecek bir hır çıkarın. Gitmeseniz bile gideceğinizi hissetsin.
Sizi çok iyi anlıyorum kolaylıklar diliyorum

Lütfen, lütfen bir an evvel kurtulmak için haklarınızdan vazgeçmeyin. Öyle eli kolu uzun çevresi geniş diye kafasına göre at oynatamaz o kadar kolay değil. Hukuk var hukuk yanınızda. Zaman kaybetmeden bir avukatla görüşün, çok rica ediyorum. Bunca yılınızı vermişsiniz öyle elini yıkayıp çıkamaz. Haklarınızı korumanın yolları var. Lütfen hemen bir avukatla görüşün.

Keşke eşiniz sizi 2 yıl önce aldattıktan sonra ne olur ne olmaz diye birikim yapsaydınız biraz. ben olsam direkt boşanmak yerine önce biraz düzen oturtmaya çalışırım ki çocukla bocalamayalım. hiç ev geçindirmemişsiniz, çalışmamışsınız. düzen kurmak biraz zaman alacaktır. planlı hareket etmekte fayda var. hepsi geçiyor. benim annem de ben 10, ablam 13 yaşında kendisi de 38 yaşında hiç çalışmamışken boşandı babamdan. bizde ev, para hiçbir şey yoktu. resmen sokakta kalmıştık. o yüzden iyi plan yapın, yola öyle çıkın. önerim bu. babam anneme hiç nafakasını ödemedi, erkeklerin çoğu pislik bu konuda. ben asla güvenmiyorum bu yüzden.

yorumlarınızı okudum, sizi çok takdir ettim. Ne kadar olgun, aklı başındasınız. Sizin ve kızınız için hakkınızda en hayırlısını diliyorum

Her kadının kocasından gizli bir birikimi olmalı.Çalışır,biriktirir veya eşinden gelen paranın tümünü harcamaz biriktirir.Kendimizden başka hiç bir şeye güvenmemeliyiz.Okuyanlara kötü niyetli gibi gelebilir ama ben kimseye sonsuz güvenilmeyeceğini düşünüyorum.Kirli çıkı olmanın kime zararı var.

Sorunu kendinizde aramayin esiniz s..refsiz sadece..bisanin yoksa ozsayginizı yitireceksiniz. Istediginizi alin anlasmali bosanin defolsun gitsik pislik. Hala aldatmaya decam ediyor baya kumaniz var. esiniz nasıl cocugunuzun sizin yuzunuze bakiyor. Kiyafetlerini yikayip yemegini yapıyirsunuz nasıl utanmiyor pislik

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak net bosanin.Hayatim hafiyelikle geçti hâlâ karısını aldatan başka erkekleri bile fark ederim.Ruyalarimda telefon karıştırırim cüzdan ceket evrak karıştırıp bulmaya çalışırım.Beni sürekli boynuzlaya boynuzlaya paronayak etti cunku

Hayatımın en doğru kararı da onu bosamakti şu an cok huzurlu ve mutluyum onunlayken her gün cehennemdi

katlanmak zorunda değilsin, boşan kurtul..

Ben hiç tek tek araştırmadım. Ofise ses kayıt cihazı koydum, telefonunu dinlettim polis bir arkadaşa. Başka bir arkadaşa otel kayıtlarını sorgulattım şaaakkkkk hepsi çıktı ortaya insanın kişiliksiz davranış konusunda profesyonelleşmesi komik geliyor artık bana. Gülüyorum.

Saçmalama, ne koparabiliyorsan kopar. Senden sonra yosması ile yiyecek çocuğunun rızkını senin gözüne baka baka, kanser olursun. Elinde olsa üstüne kuma getirecekmiş öyle bi vazgeçememiş oynaşından, at kestanesi. Soy soğana çevir öyle ver yosmasına.

Şerefsiz resmen, hem boşanmıyor hem aldatıyor. Delil toplayın, bekleyin. Gerçi böyle diyorum da benim yapım çok sabırsız inş siz sabırlısınızdır ki öyle anladım..
bence kadını bulun ortaya çıkarın bu sayede nafaka tazminat alırsınız.

Bu arada geçecek tabi ki yine
sevip sevileceksiniz gençsiniz hiçte 40’a yaklaştım demeyin artık o yaşlarda hayat başlıyor bu devirde neredeyse kızınızla kendinize güzel bir hayat kurarsınız eski eşinizle de çocuğunuzun babası olduğu için resmî iletişiminiz olur.
Aşk için de hiç geç değil muhtemelen 1 yıl sonra bugün hayat sizin için çok farklı olacaktır

Bunlar da dışarıya iyi görünen ama sevdiğine eziyet ettirmekten hoşlanan ruh hastaları. Benim eski nişanlım da böyleydi dışardan efendi sakin kültürlü güzel konuşan biri dersin, ama bana neler çektirdiğini ben bilirim…

Geçmiş olsun. Aldatılmanın acısı yan yanayken geçmiyor maalesef. Ben de aldatıldım çok acıydı ama bendeki şerefsiz bir kere şifrelememişti telefonunu. Demek ki bu durmuyor sürekli aldatıyor.
Ayrılacaksın mecbur. Yani iki açıdan birini tercih edeceksin ya ayrılıp gururlu ama hem anne hem baba(ben bunu tercih ettim) ya da aynı evde görmezden geleceksin. O utanmaz yani onu bekleme.
Ha bir de çocuk için çalışmamak bazen tercih olmamalı. Çünkü hayat koşulları tercihe değil yaşadığın duruma göre hareket etmeni gerektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…