- 12 Mart 2021
- 2.157
- 4.060
- 83
- Konu Sahibi Spagettisever
-
Aç gözlü bu erkekler aççççç. Güzelim evliliğin değerini kıymetini bilemeyecek kadar nankörler. Siz hayatınıza kaldığınız yerden devam edin elbet başlarda zor gelir ama alışırsınız kızınızı, kendinizi düşünün sadece. Kimse için acı çekmeye değmiyor gerçekten.Merhaba kızlar. Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. 7 yıllık evliyim eşim iki yıl önce ihanet etti. Ağladı zırladı affettim. Aslında affetmekte değil üzerini kapattım. Ara ara o kızla konuştuğunu da buldum çıkardım. Hep inkar etti. Önüne koydum, kabul etti. Zorla peşimde, bırakmadı vs. Bundan iki ay önce ben kendisinden ayrılma kararımı açıkladım. Çünkü yaşadıklarımı unutamadım, içim içimi yiyeceğine bitsin ne olacaksa olsun dedim. Kendim anaokulu öğretmeniyim, bir kızım var, çalışmıyorum. Çünkü okul saatlerine uymuyor kızıma bakacak kimsem yok. Eşim hatasını hiç bir zaman kabul etmedi. Küsünce ben hata yaptım dedi ama sonra burnu dimdik yine. Ben utanma görmek istedim sadece, utandığını yüzünün kızardığını görmek istedim.
İyi çok iyi bir baba. Mükemmel bir baba. Benimde bir dediğimi iki etmez. Elimde kartım, hesabımda param, iyi bir evimiz, iyi bir arabamız var. Ama telefonu hala şifreli. En son olayda telefonu istedim vermedi. Bin türlü bahane buldu vermedi. Sen senden bişeyler saklıyorsun dedim. Hayır dedi. Konuyu saptırmaya çalıştı. Beni aldattığı için ailemle arası mesafeli. Benim ailemden kimseyle görüşmüyor çünkü yüzü yok. Ailemin de hiç umrunda değil çünkü kendisi bu hale getirdi.
Buraya şimdi böyle yarım yamalak yazıyorum ama çok doldum, konuşacak paylaşacak kimsem yok. Sadece ben içimi dökmek istedim.
Hani sanki en sevdiğiniz dostunuza sarılır gibi geçecek iyi olacaksın sözlerini duymaya ihtiyacım var.
Bana söylediği hep şu, sen iyi bir insansın. İyi bir insanımda yemediğim kazık kalmadı hem kendinden, hem ailesinden. İşte en son telefonu vermeyince hiç bir şeyimi helal etmiyorum dedim. Emeğimi, iyi niyetimi helal etmiyorum dedim. Yazıklar olsun diye söyledim, bin kere yazıklar olsun dedim. Artık tükendim boşanmak istiyorum dedim. Ne istiyorsan getir imzalayacağım dedim.
Bakımlı, güzel de biriyim, evimi tertemiz tutarım, kızımla ilgilenirim.
Ne yazıyım bilmiyorum. Sanki bir deftere yazar gibi kafam dağınık içimi döküyorum.
İyi şeyler duymak istiyorum kızlar. Bana geçecek deyin.
Yazdıklarınızı okurken kızkardeşimi dinler gibi hissettim, çok üzüldüm. Çok güzel bir mesleğiniz var boşanıp kızınızla sıfırdan bir hayata başlasanız, hem belki karşınıza düzgün biri çıkar yeniden sever sevilirsiniz, herşey geçiyor insan nelere alışıyor, en büyük acı ölüm acısı ona bile alışılıyor.Merhaba kızlar. Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. 7 yıllık evliyim eşim iki yıl önce ihanet etti. Ağladı zırladı affettim. Aslında affetmekte değil üzerini kapattım. Ara ara o kızla konuştuğunu da buldum çıkardım. Hep inkar etti. Önüne koydum, kabul etti. Zorla peşimde, bırakmadı vs. Bundan iki ay önce ben kendisinden ayrılma kararımı açıkladım. Çünkü yaşadıklarımı unutamadım, içim içimi yiyeceğine bitsin ne olacaksa olsun dedim. Kendim anaokulu öğretmeniyim, bir kızım var, çalışmıyorum. Çünkü okul saatlerine uymuyor kızıma bakacak kimsem yok. Eşim hatasını hiç bir zaman kabul etmedi. Küsünce ben hata yaptım dedi ama sonra burnu dimdik yine. Ben utanma görmek istedim sadece, utandığını yüzünün kızardığını görmek istedim.
İyi çok iyi bir baba. Mükemmel bir baba. Benimde bir dediğimi iki etmez. Elimde kartım, hesabımda param, iyi bir evimiz, iyi bir arabamız var. Ama telefonu hala şifreli. En son olayda telefonu istedim vermedi. Bin türlü bahane buldu vermedi. Sen senden bişeyler saklıyorsun dedim. Hayır dedi. Konuyu saptırmaya çalıştı. Beni aldattığı için ailemle arası mesafeli. Benim ailemden kimseyle görüşmüyor çünkü yüzü yok. Ailemin de hiç umrunda değil çünkü kendisi bu hale getirdi.
Buraya şimdi böyle yarım yamalak yazıyorum ama çok doldum, konuşacak paylaşacak kimsem yok. Sadece ben içimi dökmek istedim.
Hani sanki en sevdiğiniz dostunuza sarılır gibi geçecek iyi olacaksın sözlerini duymaya ihtiyacım var.
Bana söylediği hep şu, sen iyi bir insansın. İyi bir insanımda yemediğim kazık kalmadı hem kendinden, hem ailesinden. İşte en son telefonu vermeyince hiç bir şeyimi helal etmiyorum dedim. Emeğimi, iyi niyetimi helal etmiyorum dedim. Yazıklar olsun diye söyledim, bin kere yazıklar olsun dedim. Artık tükendim boşanmak istiyorum dedim. Ne istiyorsan getir imzalayacağım dedim.
Ne yazıyım bilmiyorum. Sanki bir deftere yazar gibi kafam dağınık içimi döküyorum.
Sizin evliliginiz eşinizin gözünde boyut degistirmis. Evde bir duzen var, evi cekip ceviren bir kadin var, cocugu yaninda eve para bırakmak yeter sanıyor. Telefonu hala saklıyor bu da demek oluyor ki yuzyuze kimseyle bulusmasa bile birileri ile yazismaya devam ediyor, burnu dik yani yaptigi seyin yanlis oldugunu kabul etmiyor. Eve para verip, babalik gorevini ifa etmek bir evliligi yurutmek icin yeterli değil.Tabi o.... çocuğu kısmına katılıyorum. Ben onun için üzülmüyorum ki. Kendisine de söyledim başkasını tercih ediyorsan mutlu ol çünkü ben seni unuturum dedim. Benim için kızımın babası olarak kalırsın dedim. Yok beni seviyormuş, evini seviyormuş, yuvasını seviyormuş. Ama ben ikna olmuyorum. Tükendim artık. Gerçekten tükendim. Takatim yok. İstemiyorum bu evliliği kesinlikle istemiyorum. Aslında iki aydan biraz fazla bir süre aldım bu kararı. Kendince geciktirdi. Ama in boşandıktan sonrasını düşünüyorum. Yaşım 40 işe girer çalışırım. Kreşler asgari ücret yarısını veriyor başka bir iş bulurum. Bir şekilde ayağa kalkarım. Ben kızım için üzülüyorum. Herkes ne yapıyorsa yapsın. Bu şekilde yaşanmıyor. Güvensizlik, sürekli tetikte olmak.
Anaokulu derken okul öncesi öğretmeni mi tam olarak? Eğer öyleyse atanabilirsiniz bu aralar okul öncesi alımı inanılmaz yüksek, puanlar da düşük.Tabi o.... çocuğu kısmına katılıyorum. Ben onun için üzülmüyorum ki. Kendisine de söyledim başkasını tercih ediyorsan mutlu ol çünkü ben seni unuturum dedim. Benim için kızımın babası olarak kalırsın dedim. Yok beni seviyormuş, evini seviyormuş, yuvasını seviyormuş. Ama ben ikna olmuyorum. Tükendim artık. Gerçekten tükendim. Takatim yok. İstemiyorum bu evliliği kesinlikle istemiyorum. Aslında iki aydan biraz fazla bir süre aldım bu kararı. Kendince geciktirdi. Ama in boşandıktan sonrasını düşünüyorum. Yaşım 40 işe girer çalışırım. Kreşler asgari ücret yarısını veriyor başka bir iş bulurum. Bir şekilde ayağa kalkarım. Ben kızım için üzülüyorum. Herkes ne yapıyorsa yapsın. Bu şekilde yaşanmıyor. Güvensizlik, sürekli tetikte olmak.
Anaokuluna gidiyor zaten. Özel bir okula gidiyor. Benim yaşım 40 neredeyse, anaokulları almıyor artık bizi. Çünkü yarı ücrete yeni mezun çalıştırmayı tercih ediyorlar. İş için hiç problem etmiyorum bulaşıkçılık bile yaparım ben. Ben ayağa kalkarım hiç korkum yok çok şükür.Kızınız kaç yaşinda?Mesela siz bir anaokulunda çalışsanız,o da anaokuluna başlasa?Küçükse kreş bölümüne.Sizinle gider gelir.
Merhaba kızlar. Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. 7 yıllık evliyim eşim iki yıl önce ihanet etti. Ağladı zırladı affettim. Aslında affetmekte değil üzerini kapattım. Ara ara o kızla konuştuğunu da buldum çıkardım. Hep inkar etti. Önüne koydum, kabul etti. Zorla peşimde, bırakmadı vs. Bundan iki ay önce ben kendisinden ayrılma kararımı açıkladım. Çünkü yaşadıklarımı unutamadım, içim içimi yiyeceğine bitsin ne olacaksa olsun dedim. Kendim anaokulu öğretmeniyim, bir kızım var, çalışmıyorum. Çünkü okul saatlerine uymuyor kızıma bakacak kimsem yok. Eşim hatasını hiç bir zaman kabul etmedi. Küsünce ben hata yaptım dedi ama sonra burnu dimdik yine. Ben utanma görmek istedim sadece, utandığını yüzünün kızardığını görmek istedim.
Kız biliyordur eminim. Kızın suçu yok ki evliliğe sadakat yükümlülüğü olan benim eşim. Kız zaten ettiğini bulacak, hiç şüphem yok. Herkes yürüdüğü yolların taşını kendi dizer. Benim derdim kız değil. Ben kendimi ve kendi kızımı düşünüyorum. Gerisi umrumda değil.İyi bir baba olsa kızını düşünür, böyle bir rezalete kalkışmazdı. Yarınöbürgün kızı için "babası annesini şu kadınla aldattı" diye laf çıkınca kızı utanacak.
Hadi bir kere olsa, tekrarlanmasa kabul etseniz durumu tamam ama adama bak saygısız. 2 yıldır galiba aynı kişiyle görüşür. Kız biliyor mu kocanızın evli olduğunu? Yerinizde başkası olsa o telefonu parçalardı çekiçle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?