- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 36
- Konu Sahibi lalegl8080
Daha önce bilenler bilir ..kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyordu bosanmak içim ve çok şükür ben başardım..kendime ait küçük bir dükkan açtım 2 ay olacak ..aylık gelirim 15 bini buluyor ..Kiram 3 bin..elektrik su az geliyor..dükkanın fazla masrafı yok ...şimdi biliyorsunuz eşim benden kesinlikle bosanmak istemiyor ..kendisinin psikolojik sorunları var ve takıntılı bir insan ..ailemde bu süreç te yanımda dehil ..iki çocuğum var ...ben şimdi ani bir karar verip evden gidemiyorum cesaret edip ..evden benim gitmem lazım çünkü şahıs evden gitmiyor kendi Evi ..herneysr evi çocuklara bağışlıyorum yeterki bosanip mutlu olayım kafasindandyim..şuan en azından ev gecindirme derdim yok ...bu süreçte ben eski düşük kıralı bir ev tutup yavaş yavaş kimseye belli etmeden içini düzüp çocuklarıma ve kendime yaşam alanı yapsam diyorum ..çünkü ani bir kavga da evden gidecek raddedeyim..en azından boyle bir şey olduğunda ortada kalmam ve çocuklarımı da alıp gidebilirim birakmadan diyorum ...sizce mantıklı mı bu fikir ...sonrasi geçim elbette korkutuyor ..ama çocukların masraflarını bosansak da beraber karşılarız diye düşünüyorum çünkü onlara iyi bir baba bana iyi bir eş değil....dükkan açma sürecinde 5 kuruş para vermedi bana ...zor da kaldım oturdu seyretti ...ben şimdi ne yapmalıyım..biraz daha mı sabır...