• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma hakkinda

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Kizlar oncelikle merhaba
Burda bir cok konu hakknda paylasimlarda bilgi sahibi olablyoruz netten arastrdm ama pekde anlayamadm nacizane sorularm var
Oncelikle konu annemle ilgili , annemi yillardir babam aldatyomus ben tabi son bi kac seneye sahidim cunku artik alenen yapiyor. Annem bi kac defa bosanmaya calisti ama abim engelledi. Yada bi sekilde annem vazgecti iste. Yani bir suru olay oldu annemi hic savunmadi babam falan neyse en son olay soyle oldu.
Annemlerle birlikte koyde abimde esiyle birlikte yasiyolar kendi evimiz. Yengem nasi desem saygisiz seviyesiz kolay yalan soyleyen hatta 6senelik gelin 1defa anneme anne dememstr. Bunlar gecenlerde tartisiyo bzm geln annemi dovmeye yuruyo. Neyse bz gttk falan gelin hiic orali deil yaparm ederm havasnda babam yalandan bzm yanmzda agiz yapti geline abim hic aramadi gelmedi. Annem antidepresan kullanyo yillardr vr tansyonu var takinitili ince fikirli bir kadin. Yani uzerinde oradaki eltilerinde tartismis babamda ben onlari uzemem seni takmam gbi birsy demis. Annemde sonuc olarak artk cekmek istemedgini soyluyo.
Sorum su bosanma icin nereye basvurmaliyiz napmalyz nelere dikkat etmeliyz illaki avukat tutmak sartmi?
Babamda alicagi bsey olamaz cunku koyde bir ev ve kucuk bi tarlasi var ama annem ev icin cok ugrastm bir miktarda olsa para almak istyrm diyo. Bz simdi ne deypde dava acicaz. Acikcasi ben coo fazla cirkinlessin istemyrz bicak gbi kesip atilsn ama annemin aylik nafaka almasi imkamsz babam calsmyo emekli olucak bidaki haziranda. Ha bide babamin gorustugu kadnlar normal surekli deil sacma bi hayat yasyo yazin gdip 3ay gelmedigi oldu iki yildr boyle yapti ulasamadik bile. Kizlar cok uzun karisiksa kusura bakmayn cok kizgn ve uzgunum ustten kisa kisa anlataym dedm simdi napmamz lazm atladgm bsy varsa siz sordukca soylerim simdiden saolun kizlar.

Önce o yengeyi tenhada sıkıştırıp bir güzel parçalayın.
Hamile olmadam yapicaktim ama emn olun ona bile deymez. Soyleki annem cok sicak bir kadn deildir yani pek belli etmez sevgisini. Onun iki kucuk cocugu var cocuklara bakar ilgilnr koynunda uyutr kahvaltisini hazrlayp sabah cagrir. Evi temizler eder ama ynede yaranamdi . Annemij tek kotu tarafi cok acilar cektigi icin kiznca cok soylenr yapmcam bakmicam der ama kiyamaz bu arda ya onun kocasi maalesef abime ne demeli?

Boşaninca anneniz sizinle mi yasayacak neyle gecinecek
Evet ben ve ablam var hangimizde kalmak isterse sikinti yok. Kendi babasindan maas kaliyomus sanrm oyle diyor anneannemin maasi bolunuyomuymus ne aman orasi sorun deil ben annemi basimin uzerinde tasrim yeterki artk uzulmesn hergun ayri bir kavga dusununki abim olucak salak annemi evden kovmus kac defa ekmeksiz kalms ki hap yutan bir kadin.

Boşanmasin alın annenizi yanınıza bakin dedenizden alcagi 300 400 neye yetecek hem ilerde babanızın emekli maaşı olcak sabretsin bence orda kalmasın sizde kalsın kafanız rahat olur

Abilerde suç.sdn saymazsan karın hiç saymaz. Cokda fedakarlık yapmican işte ,yapanlar böyle sayılmıyor

Oh misler gibi al anacigini yanına mutlu huzurlu yaşasın rahat etsin

Boşanmasin alın annenizi yanınıza bakin dedenizden alcagi 300 400 neye yetecek hem ilerde babanızın emekli maaşı olcak sabretsin bence orda kalmasın sizde kalsın kafanız rahat olur
Bende oyle diyorum ama annem onun soyadini bilr istemyrum diyor aslnda anlyorum cunku 31 senelik evli ve ben annemi hic mutlu gormedm :( gerek babannem grek babam gerek gelini abim hepsi yani kadini orda deli ettiler bir ara.
Bide soyleki cok kizgin hatta cani aciyo cok diye sacma sacma seyler kuruyor. Bide demezmi baban olmez ben cektigimle.kalirim.. aglanacak halimize guluyoruz

Abilerde suç.sdn saymazsan karın hiç saymaz. Cokda fedakarlık yapmican işte ,yapanlar böyle sayılmıyor

Oh misler gibi al anacigini yanına mutlu huzurlu yaşasın rahat etsin
Kesinlinkle geline laf soyledm bana dediki abinize sorun hani o neden gelmedi annenizi savunmaya demezmi. Hakli ama ona o cesareti veren bzm adam sandiklarmZ
Ama birde bosanmasa yne gder kandirirlar bu kadincagazi torunlarina hic kiyamyo

Resmen cani bir abin var!!! Çiğ süt emmiş diye bunlara deniyor herhalde içim titredi. İnşallah bir an önce huzurlu bir hayata geçer annen. Yıllardır ne acılar biriktirdi acaba. Psikiyatri yardımı da almalı bence allahım yardım etsin!!!

Kesinlinkle geline laf soyledm bana dediki abinize sorun hani o neden gelmedi annenizi savunmaya demezmi. Hakli ama ona o cesareti veren bzm adam sandiklarmZ
Ama birde bosanmasa yne gder kandirirlar bu kadincagazi torunlarina hic kiyamyo

Kolay olmayacak annen için yeni düzen ama ne kadr tak etti demek ki hiç kolay değil vallahi

31yil mutsuzluk ...intihar gibi hergun ama ölmuyorsun

Ablam da sende aman eşlerden dolayı en ufak.sikinti vermeyin de kadın rahat etsin kizlarindan yuzu gelecek belli ki, senin evladın da yaralarına merhem olur yapacak bisey yok.

Bende de var o Abiden

Resmen cani bir abin var!!! Çiğ süt emmiş diye bunlara deniyor herhalde içim titredi. İnşallah bir an önce huzurlu bir hayata geçer annen. Yıllardır ne acılar biriktirdi acaba. Psikiyatri yardımı da almalı bence allahım yardım etsin!!!
Zaten antidepresan kullaniyo yani yillardir cok cekms birikmisler cok
Cok saol canm yeterki mutlu olsun annem zaten baska bsey istemyrm

Kolay olmayacak annen için yeni düzen ama ne kadr tak etti demek ki hiç kolay değil vallahi

31yil mutsuzluk ...intihar gibi hergun ama ölmuyorsun

Ablam da sende aman eşlerden dolayı en ufak.sikinti vermeyin de kadın rahat etsin kizlarindan yuzu gelecek belli ki, senin evladın da yaralarına merhem olur yapacak bisey yok.

Bende de var o Abiden
Birde annem erkek evlada o kadr merakliymiski aldi meragini iste.
Ablamda hamile.birde kizi var. Yeterki torun bakmak istesin.
Ustelik ablamin esinin annesi erken yasta vefat etms oda anneme cok bosan ben bakarm dedi. Benm esim desen agzi var dili yok oyleki 2gundr annem bzde rahat etsn diye kapiyo calmadan iceri grmez ki esimnde babsi normal deil kendi annesini biliyo cok sukur ordan sansliyiz

Birde annem erkek evlada o kadr merakliymiski aldi meragini iste.
Ablamda hamile.birde kizi var. Yeterki torun bakmak istesin.
Ustelik ablamin esinin annesi erken yasta vefat etms oda anneme cok bosan ben bakarm dedi. Benm esim desen agzi var dili yok oyleki 2gundr annem bzde rahat etsn diye kapiyo calmadan iceri grmez ki esimnde babsi normal deil kendi annesini biliyo cok sukur ordan sansliyiz

Maşallah o zaman damatları oğlu yerine koyacak ne yapalım hayat bu elimizdekilerle mutlu olmaya calisicaz gönül isterdi oğlu böyle değer versin ama imtihan denen bisey var.

Bundan sonrası güzel olsun inşaallah

Eger babaniz anlasmali bosanmayi kabul ederse bir anlasna hazirlayin. Internette ornekleri var. Babanizla ikisi de imzalasin. Mahkemeye veriliyor anlasma ve gun veriliyor. O gun ikisi de gidip bossnmak istediklerini soyleyince 5 dakikada bitiyor amaanlasmayi iyi hazirlayin. Sartlari siz belirleyin. Anlasmali olmazsa diger turlu cekismali dava uzun surer.
Ben olsam annenizin yerinde bu kadar cekmis bir sene daha sabredip emekli maasindan sonra bosanirdim. Bir de nafaka isterdim. Hatta aldattigi icin tazminat isterdim.

Gece gece sinirim zıpladı.Yengeye,abiye,babaya yorum yok!

Bulundugunuz ilin barosuna gidip adli yardım icin basvurun.Adliyeye de gidebilirsiniz,ordan da yol gosterirler size.

Baro annenize ucretsiz avukat atar ve yapmaniz gerekenleri,nafaka,tazminat konularını avukat size anlatır.

Anneniz sizin gibi bi evladı oldugu icin cok sanslı.Her şey gönlünüzce olur insallah.

Gece gece sinirim zıpladı.Yengeye,abiye,babaya yorum yok!

Bulundugunuz ilin barosuna gidip adli yardım icin basvurun.Adliyeye de gidebilirsiniz,ordan da yol gosterirler size.

Baro annenize ucretsiz avukat atar ve yapmaniz gerekenleri,nafaka,tazminat konularını avukat size anlatır.

Anneniz sizin gibi bi evladı oldugu icin cok sanslı.Her şey gönlünüzce olur insallah.
Coook tesekkur ederm canm allah razi olsun inan sinirimi anlatmaya kelmeler yetmez bu yuzden bende bitsin istyorm umarm guzel olur bundan sonrasi

Back
X