Boşanma Fikri ..

En azından boşanmaya karar verirsek bile kesinlikle terapistin daha iyileştirici olucagini dusunuyorum ..
Hiç olmicak düşük miktarda bir iş bile olsa acilen iş bulup birikim yapma kararı aldım .
Kesinlikle doğru 2 karar...elf gözlerim bu adamın çocuktan sonra asgarî düzeyde öküz moduna geçtiğini ama seni kaybetme korkusuyla yola gelebileceğini öngörüyor...önce bir iş bulup, terapi konusunda da dik durursan kararli olduğunu anlayacaktır. Sonrasını kendi bilir zaten

İlk çocuğumda bizde tam tersiydik. Eşim daha çok pimpirikliydi. Çocuğum burnuna biseyler sokuyordu haftanın 5 günü acillik oluyorduk cikartamadigim durumlar oluyordu adli vaka olarak giriş açılıyordu. Polisle falan uğraşıyorduk. Eşimde oksurse hapsursa senin yüzünden derdi. Herseyine yemesine uykusuna giyinmesine karıştırdı falan snra snra karismamaya başladı. Boşanma falan düşünmedik bu sebepten

Hadi bir kere kazayla soktu, sonra niye evde önlem almadınız? Niye o kadar gözetimsiz bıraktınız yavruyu ? Bizim ülkemizde polisin dahil olabileceği vakaları biliyorum , kolay kolay adli kayıt açmazlar maalesef, eşiniz az bile müdahale etmiş sanki, bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…