Boşanma durumunu yeni kişiye açıklama sorunu:/

Adam gayet rahat utanip siklacak bir konu olmadığı icin soylemis siz neden yok basbasa yok nasil soylerim diyorsunuz ki hala.orada bende bir evlilil yasadim benim icin normal sorun yok deseydiniz.
Elbette cocugu varsa annede kalacak sizin olsa birakirmiydiniz.yilda kac defada gormeye gidiyormus maddi destek nafakada veriyordur muhtemelen.
Adam cok acik olmus siz fazla sakiliyorsunuz.

Ne kadar güzel yazmışsınız öylee evet sanırım güven verdi bana onu hissettirdi. Tekrar konusmak istiyorum en azından. O zaman daha netleşir herşey. Çocugunun olmasını eksiklik olarak görmüyorum ben dediğiniz gibi benimde olablrdi ama ilerde hangi durumlar yaşanablr bilmiyorum.

Evet o çok rahattı. Ama bana anlatmadı o ara arkadaşımla konusuyodu tesadüf konusu açıldıgı için söyledi. Yani anlatmak istediği için değil. Bende araya girip aa bende evlendim ayrıldım desem çok saçma olcaktı. Ve başbaşa söylemek istedim ben. Evet ben ona göre daha fazla kasıyorum kendimi.

Ya öyle ayrıntılı anlatmanin anlamı yok ince detaylı.
Bana bunları bunları yaptı değilde hak etmediğim şeyler yaşadım yürümedi olmadı dersin.
Çok ayrıntılı soru sorcagini sanmıyorum ama sorarsa da anlatma bence.
Bunları konuşmak istemiyorum de
Canim sıkılıyor de.
Niye biliyo musun ?
Belki adamla olmayacak yani boşa herseyini dökme.
Ayrıntıları ancak evlenecek düzeye gelirsen rahat rahat anlat canım.
Tabi yine sen bilirsin.
Bu arada bak çocuğu var zor olur dedim hala arkasındayım bu fikrin.
Ama eger bi kıpırtı varsa tanı.
Çok samimi olmadan ağır ol yani öyle çok kendini aşık ettirme adama :)
Bi bak sor merak ettiklerini kapıyı tamamen kapama .
Belki de çok mutlu olacaksınız Allah bilir
. Bizim de karşıimza çıkabilir yani bugün sana yarın bize
Hayirlisi olsun gelişmelerden haber et

Bi arkadaşım var eşinin eski eşinden olan çocuğuyla birlikte görüşüyorlar bayramda seyranda arkadaşımın çocuğu da ona abi diyor falan böyle durumlar yaşanabilir kaldırabilecekseniz sorun olmaz
Eski eş de bir miktar hayatlarının içinde tabi ortak çocuk olunca bunları gözönünde bulundurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…