- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Canım yazdım görüşme nasıl geçti. Sizin fikirlerinizi bekliyorum artk :)Sonuç ne canım meraktayizzzz :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yazdım görüşme nasıl geçti. Sizin fikirlerinizi bekliyorum artk :)Sonuç ne canım meraktayizzzz :))))
Çok haklısınız. İlk aklıma gelen bu oldu. Neden yakın değiller. Annesiyle alakalı bi durum olsa sonucta kendi canı kanı. Daha hala tam olarak birbirimize alışamadık dedi. Olayın ayrıntısını bilmiyorm ama 2.5 yaşındayken görmüş ilk defa çocugunu.Çocuguyla çok yakın ilişkisi olmayan erkegi açıkçası ben istemezdim pek.
Sonuçta kendi canından kanından olan bir canlıya karşı soguk duran bir adam ne bileyim beni evlendigimde çocugu gibi hiç hayatında yokmuşum gibi davranabilir diye düşünürdüm.
Ben esime bikac bulusma sonrasi evlenme konusunu actiginda soyledim.hiz ezilmedim normal bisey sonucta.senin amacin evlilik anliyorum fakat ben bir evlilik yasadim dedim ...oda iyide banane bundan dedi.sonrada evlendik.hatta soyle soyledi cocugumuz varmi beni bu ilgilendirir dedi yok dedim olsun yapariz dedi yaptik 2 taneİkinci görüşmede söylerim ama nasıl bir ifadeyle? Son yaşadıklarımdan sonra iyice kendime güvenimi kaybettim. Sanki yarım hissediyorum kendimi eksikmişim gibi. Ben önceden evlendim ayrıldım ve bunu sorun etmeyecek biriyle hayatımı devam ettirmek istiyorum gibi bi cümle nasıl? Kendimi sanki küçükmüşüm ezikmişim gibi göstermek kesinlkle istemiyorum. Ona göre bi ifade kullanmaluyım
Kızlar yazamadım bir türlü. Akşam görüşme oldu tanıştık. Dışardan bikaç kere gördüğüm biriydi ama oturup konusunca önyargılı oldgmu düşündüm. Kendini geliştirmiş yetiştirmiş iş güç sahibi her anlamda donanımlı. Çok saçma gelebilir ama güven veren bi tarafı var. Güçlüymüş gibi hissettirdi. İlk konusmada yanlışda hissetmiş olablrm ama böyle düşündürdü bana.
Benin arkadaşım vardı bide aracı olan amca vardı. Benim durumumun konusu açılmadı. Ben o ortamda söylemek istemedim. Ama kendisi başja bi konudan tesadüfen konusurken kendi konusunu anlattı. Yurtdışında evlenmiş 6 yaşında çocugu varmış. Ama annesinde kalıyomuş cocuk yılda bikaç kere görmeye gidiyomuş.
Ben bunu ilk duyunca şaşırdım. Görüşme sonrasında aracı olan amca sordu ben en çok bundan korkuyodum sen sorun yaparmısın diye dedi. Ama onada hala söylemedim, sadece başbaşa konuşunca o kişiye söylerim diye düşündüm. Çocuk olayı süpriz oldu aslında. Ben evlenmiş ayrılmış oldgnu tahmn ediyodum zaten.
Hiç türkiyeye gelmemiş çocuk anneside öyle. Anladıgım kadarıyla çok yakın ilişkileride yok çocuguyla. Bunların nedenide önemli tabi. Yaşadıgım şehirde ailesi kendisi tanınan biri. Benim çocuk olayını sorun yapabileceğimi düşünmüş. Çok beğenmiş beni çok istiyomuş devamında bişeylerin olmasını. Ama ben hala kararsızım. Çok samimi içten biri. Kesinlikle egosu yok. Onun yerinde başkası olsa fazlasıyla ego sahibi biri olabilirdi.
Akşam dönmemizi istemedi kendisi bıraktı arkadaşımla beni. Sakin bi havası var ama bence sert biri. Ağır fazlasıyla. Sahiplenici bi tavrıda var ayrıca. Gözlemlerim bu kadar. Arkadasım çok beğendi iyi biri oldgnu düşünüyo bende öyle düşünüyoeum aslında ama çocuk olayı kafamı karıştırıyor.
1 yıl oldu zaten ayrılalı. Ve son yaşadıklarımdan sonra kendime şans vermek istedim. Yeteri kadae yıprandım üzüldüm. Bundan sonra sadece mutlu olmak istiyorumBence görüşme talebini kabul etmemeliydin. Sorsalarda akrabanız ulaştırırdı" yeni ayrılmış kafasını toparlayamıyor" falan diye.
Kac yillik evliliyiniz bitti, ne zaman bitti bilmiyorum ama. En az 1 sene beklenmeli bence yeni bir ilişki icin
Neden ayrıldı sebep neydi çocukla neden bu kadar uzun aralıklarla görüşülüyo hepsinin konuşulması gerekiyo kesinlkle. Ama bende kararsızım halaYani bilemedim
Spermini saçıp kaçan erkeklerden ben pek hazzetmiyorum açıkçası
Yine de karar sizin tabi
Ne güzellll çok mutlu olun inşallah bir ömür boyu.. evlenmiş ayrılmış olması kesinlkle problem değil bende ayrıldım sonucta ama çocuk işi kafa karıştırıyor işte. Uzakta olsa sonucta bi cocuk var ortada.Ben esime bikac bulusma sonrasi evlenme konusunu actiginda soyledim.hiz ezilmedim normal bisey sonucta.senin amacin evlilik anliyorum fakat ben bir evlilik yasadim dedim ...oda iyide banane bundan dedi.sonrada evlendik.hatta soyle soyledi cocugumuz varmi beni bu ilgilendirir dedi yok dedim olsun yapariz dedi yaptik 2 tane![]()
Görüşmüyorum demedi aslında canım görüşüyolarmış yurtdışına gittiklerinde ama 2.5 yaşına kadar hiç görüşmemişler orayı anlayamadım arkadaşıma anlatırken dinledigim için. Ama merakta ediyorum neden ayrılmışlar nolmuş. Bikaç aylık evliyken ayrılmışlar çünkü.Kuzu yaa. .
Evlenip ayrılDigi konusunu konuşurken sende deseydin benimde başımdan evlilik geçti diye.
Aracı olanda orda duysaydi yani bişey olmazdı çünkü hazır açılmış konu.
Neyse bu sıkıntı değil gayet kolay söyle en kisa zamanda zaten..
Canım çocuğun yok senin.
Zaten zor günler atlattin yani olmaz bence. ..
Çocuğu görmüyorum demesi hoş değil.
Nasıl babalık Bu ...
Yarın bi gün senden çocuğu olsa ayrılsaniz senin çocuğuna da böyle davranır.
Çocuk konusu şüpheli .
Eğer hoslandiysan otur konuş bunları sor .
Bana sorarsa neden ayrıldın sonrasında noldu diye hepsini anlatsammı acaba? Son yaşadıklarımı. Yani bundan sonra üzülmek istemiyorum malum onuda daha tanımıyorum korkuyorum sanki herkes bi yanlış yaparmış gibiAma net cevabım olmaz ..
Zor olur kaldiramazsin
ayrıldığını ı ve ayrılma nedenlerini açıklayalabilirsindeBana sorarsa neden ayrıldın sonrasında noldu diye hepsini anlatsammı acaba? Son yaşadıklarımı. Yani bundan sonra üzülmek istemiyorum malum onuda daha tanımıyorum korkuyorum sanki herkes bi yanlış yaparmış gibi
Çok haklısınız. İlk aklıma gelen bu oldu. Neden yakın değiller. Annesiyle alakalı bi durum olsa sonucta kendi canı kanı. Daha hala tam olarak birbirimize alışamadık dedi. Olayın ayrıntısını bilmiyorm ama 2.5 yaşındayken görmüş ilk defa çocugunu.
Çünkü annesi orda doğmuş büyümüş. Ve zaten hiç türkiyeye gelmemiş. Çocuk doğdugundan beri hep ordaymış. Yanına alacak olsa şimdiye kadar alırdı sanırım baya olmuş çünkü ayrılalı. Bilemiyorum işte en başta zaten dışardan gördüğümle yargılıyodum konuşunca hiç öyle olmadıgını farkettim. Hikayesini merak ediyorumYakın olmamasının sebebi çocuğun yurt dışında olmasından kaynaklanıyor. Yanına alsa bu sefer de size zorluk olur. Bence tanımadan yargılamayın derim. Siz de kendinizi anlatın durumunuzu neden boşandığınızı herşeyi açık açık konuşun. Çocuğun neden yurt dışında yaşadığını da öğrenin. Yani yargılamamak en doğrusu bilemiyorsunuz. Tanıyın bence..
Kendi durumumu anlattıktan sonraki düşüncesinide merak ediyorum, o akşam boşanma konusu konuşulurken çok ılımlıydı yani artık böyle şeylerin normal oldugunu karşılıklı sevgi saygı bitince evliliğinde anlamı kalmadıgını fln söyledi. Bende merak ediyorum onun neden ayrıldıgını. Ama bana mesajda hiç uzun ilişkin oldumu diye sordu bende bu tarz şeyleri yüzyüze konuşmalıyız bence dedim. Yani benim evlenmiş ayrılmış olmam aklına bike gelmiyodur kesin.Çocuk yurtdışında olduğu için ilişkilerinin biraz kopuk olduğunu düşünüyorum ve çocuğun annesi ile de arası bozuk demekki. Bence tanıyın, inşallah ilk görüşteki düşünceleriniz değişmez. Sizin boşanmış olmanızı da sorun edeceğini hiç sanmıyorum, kendisi de aynı durumda üstelik çocuklu.
Çünkü annesi orda doğmuş büyümüş. Ve zaten hiç türkiyeye gelmemiş. Çocuk doğdugundan beri hep ordaymış. Yanına alacak olsa şimdiye kadar alırdı sanırım baya olmuş çünkü ayrılalı. Bilemiyorum işte en başta zaten dışardan gördüğümle yargılıyodum konuşunca hiç öyle olmadıgını farkettim. Hikayesini merak ediyorum