Boşanma durumunu yeni kişiye açıklama sorunu:/

Bencede soylemelisiniz ilk firsatta.ona göre ilerler ilişki.aslinda boyle seyler aracilar tarafindan söylense daha gzl olur.akrabaniz evlenip ayrildiginizi daha öncesinde söyleseydi onlarda buna göre adım atarlardi.eğer fırsat bulursaniz akrabanizada soyleyebilirsiniz iletmesi icin yada muhabbetin durumunu belirlemesi icin.çünkü gzl bi muhabbetin ardından boyle bir neden icin biterse daha cok caniniz sıkılır.hayırlısı hakkinizda

Hayırlısı olsun. Niye kendinizin eksik hissediyorsunuz. Birine güvenmek ona güvenip aile birliği kurmak bunu evlendirerek devam ettirmek mi eksiklik. Karşınızdaki farklı biri çıktıysa ya da anlaşamayıp medenice ayrılmaniz mı eksiklik. Insaniz bir hayat yasiyoruz iyi veya kötü. Siz kendinizi ne hissederseniz karsinizdakinede onu hissettirirsiniz. Bir evlilik geçirdim olmadi dersin yarın mı dersin sonra mı dersin ortama göre bakarsın ne düşünüyorsun boşver karşındaki seni etkilemeyi düşünsün

Ya niye bu kadar kötü hissediyorsunuz bu konuda? Cocugunuz yoksa evlenip bosanmis olmanin sevgili olup ayrilmak arasinda ne fark var? Cocuk olmasi durumu da karsinizdaki icin sorumluluk olacağı icin sorun olabilir. Siz boyle kendinizi ezik buzuk hissederseniz, karsinizdaki de oyle görür.
Hele hele sorun olur mu diye bir ifade asla kullanmayın, sanki o zaman karşınızdakinde sorun yapabilme hakkini görüyormuşsunuz gibi olur. Bu arada ben daha once evlenip boşandım diye siradan bir sey olarak söylemeniz yeterli. Zaten istemiyorsa 2. Gorusme olmaz. Ilk gorusmede soylemeyin ayrica bence. Belki hic de hoslanmayacaginiz biri olacak. Ya da o sizden hoslanmayacak ve zaten kendiliginden 2. Gorusme olmayacak? Eger iyi giderse ve 2. Gorusmeyi talep ederseniz karsilikli olarak, o zaman soylersiniz. Zaten 2 kere gorustunuz diye ikiniz de askinizdan olecek yaşları gecmissiniz.

Ben senin gibi aracı olarak tanistirilmadim ama karşıma 1 -2 kişi çıktı.
Onlara hemen söyledim .
Noldu biliyo musun.
Hemen cinsellik konuşmak istediler niyetleri değişti.
Şimdi ise aklım başıma geldi kimseyi tanımadan söylemiyorum..
Adamın niyetini görünce iyi ki demedim diyorum.
İlk konuşmada sadece tanıyın.
Mesafeli olun.
Eğer adamdan hoslanirsaniz 2. Konusmada söyleyin.

Sadece işini ve mesleğini biliyorum. Yani yaşı 33-34 önceden bi evlilij yapmışmıdır bilemiyorum. Ama aracı olan kişide bilmiyo benim evlilik yaptıgımı.

O sadece dışardan beğenme sonucu tanışmak istedi. Aslında hiç tanımıyo beni. Ve bende tanımıyorum dediginiz gibi belki bende hoşlanmıycam bişey hissetmiycem. Ama bu durumu söyledikten sonra olumsuz bişey hissedersem yada duyarsam çok üzülürüm yani kendimi eksik hissederim gibi geliyo. 2 kere görüştk diye aşk olmaz zaten ama sırf eski evliliğim yüzünden bişeylerin olmaması çok üzücü

Bundan çok korkuyorum işte. Ama arada aracı var söylesem bile kötü bişey düşünmez sanırım. Yada fazla iyimser düşünüyorum.

Detaya girme hiç o konuda konuşmaktan hoşlanmıyo izlenimi ver
Ezik büzük söylersen eski evliliğinden yaralarının iyleşmediğini düşünür
Rahat ol yani geldi geçti olabilir modunda.
Dediğiniz çok doğru aynen böyle yapıcam. Sanki unutmuşum herşeyi önemsemiyomuşm gibi

Dur acele etme bi görüşün , belki 2. Ye görüşmeyeceksiniz bile. Baktın görüşmeye devam edecek gibisiniz 2., 3. Görüşmede adamdan emin olunca söylersin. Bu senin için bir eksi değil unutma, sen öyle hissedersen toplum daha çok üstüne gelir, kendini hiç değersiz hissetme , boşandın diye görüşmek istemezse de kendi bilir

evet bu kullandıgım cunle kendını ezik gibi hissettiğini belli ediyor zaten ,

belki biliyorsundur ben 1 evlilik yaşadım anlaşamadıgımız için ayrıldık , de

Bikaç saat sonragörüşmeye gidicem nasıl geçicek bilmiyorum ama inşallah üzülecegm bi durum yaşamam.
Bende görüşmeye gitmediniz mi diyecektim
Umarım istediğiniz gibi geçer görüşmeniz

Kafanıza öylemi düşünür, böylemi düşünür gibi cümlelerle doldurmayı

Kendiniz gibi olun

Gerisini zamana ve tanımaya bırakın

Kızlar yazamadım bir türlü. Akşam görüşme oldu tanıştık. Dışardan bikaç kere gördüğüm biriydi ama oturup konusunca önyargılı oldgmu düşündüm. Kendini geliştirmiş yetiştirmiş iş güç sahibi her anlamda donanımlı. Çok saçma gelebilir ama güven veren bi tarafı var. Güçlüymüş gibi hissettirdi. İlk konusmada yanlışda hissetmiş olablrm ama böyle düşündürdü bana.
Benin arkadaşım vardı bide aracı olan amca vardı. Benim durumumun konusu açılmadı. Ben o ortamda söylemek istemedim. Ama kendisi başja bi konudan tesadüfen konusurken kendi konusunu anlattı. Yurtdışında evlenmiş 6 yaşında çocugu varmış. Ama annesinde kalıyomuş cocuk yılda bikaç kere görmeye gidiyomuş.
Ben bunu ilk duyunca şaşırdım. Görüşme sonrasında aracı olan amca sordu ben en çok bundan korkuyodum sen sorun yaparmısın diye dedi. Ama onada hala söylemedim, sadece başbaşa konuşunca o kişiye söylerim diye düşündüm. Çocuk olayı süpriz oldu aslında. Ben evlenmiş ayrılmış oldgnu tahmn ediyodum zaten.
Hiç türkiyeye gelmemiş çocuk anneside öyle. Anladıgım kadarıyla çok yakın ilişkileride yok çocuguyla. Bunların nedenide önemli tabi. Yaşadıgım şehirde ailesi kendisi tanınan biri. Benim çocuk olayını sorun yapabileceğimi düşünmüş. Çok beğenmiş beni çok istiyomuş devamında bişeylerin olmasını. Ama ben hala kararsızım. Çok samimi içten biri. Kesinlikle egosu yok. Onun yerinde başkası olsa fazlasıyla ego sahibi biri olabilirdi.
Akşam dönmemizi istemedi kendisi bıraktı arkadaşımla beni. Sakin bi havası var ama bence sert biri. Ağır fazlasıyla. Sahiplenici bi tavrıda var ayrıca. Gözlemlerim bu kadar. Arkadasım çok beğendi iyi biri oldgnu düşünüyo bende öyle düşünüyoeum aslında ama çocuk olayı kafamı karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…