• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma durumunu yeni kişiye açıklama sorunu:/

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Selam herkesee,
Son konumu hatırlayanlar olur belki. Öncelikle o kadar uğraşıp yorum yazanlara çook tşk ederim. Cvp yazamadıklarım olabilir, gerçekten hepinizin yazdıkları ayrı ayrı değerliydi. İyi hissettirdiniz bana. Destek olanlar, benimle birlkte aynı şeyi hissetmiş kadar olanlar çok saolun.
O günlerden sonra artık daha iyim. O iki karaktersiz insan ayrılmış bunu öğrendim. Ama gerçekten artık hiç umrumda değiller.
o zamandan sonra çok düşündüm. İyi yada kötü bi tecrübe oldu bana. Bu şekilde bakıyorum.
Buraya yazmamın nedeni başka. Çok uzatmadan anlatıyım. Yakın bi arkadaşımla sürekli gittiğimiz bi kafe var. Nerdeyse haftada üç dört kere gideriz. Oranın sahibi ama asıl mesleği mühendis olan biri vardı. Uzaktan görüyoduk arkadaşmla ama dikkatimizi çekmemişti sadece küçük yiğeni bizim yanımıza geliyodu bizde onu seviyoduk ordan biliyorum adamın kim oldugunu. Herhangi bir beğeni yada hoşlanma durumu yok zaten tanışmadık bile.
Uzaktan akraba ama yıllar sonra karşılaştığım biri var. Kendi yiğeni gibi çok sever beni saolsun. Onunla bu bahsettiğim adam tanışıyorlarmış önceden ve o amcamdan rica etmiş bizi tanıştırırmısın diye. Amcada bana söyledi.
Ama kimse benim önceden evlenip ayrıldıgımu bilmiyo. Buarada adamın annesi kafeye gelip gittikce görüyomuş beni o da baya ısrarcu olmuş bizim akrabaya tanışmamız için.
Yarın benim arkadaşımında olacagı bi görüşme olcak. Ben benim arkadaşım o adam ve akrabamız.
Ama ben ne konusacagımı bu durumu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Önceden böyle bi durum yaşadım ama karşımdaki yabancıydı hatta burda herkes söylemişti önemsemez ayrıldıgını diye. Gerçektende hiç önemsememişti.
Ama bubadam için aynısını söyleyemiyorum. Belki ondada benzer bi durum olabilir. Çünkü en az 33 34 yaşında. Bu zamana kadar belki bi evlilik olmuştr.
Yarın için düşünüyorum. Böyle bi durum ne zaman söylenmeki? Yani yarın hep birlkte olacagımız bi ortam var. Herkesin içinde bunu zaten söyleyemem. Söylesem ne tepki verir onuda bilmiyorum. Belki ben bişey hissedemiycem o da var bilemiyorum.
Sadece kafamı karıştıran bu durumu nasıl söyleyecegim. İlk görüşmede olması şartmı? Benzer şeyler yaşayanlar fikir verebilirmi?

Güncel hali kızlar:
Kızlar yazamadım bir türlü. Akşam görüşme oldu tanıştık. Dışardan bikaç kere gördüğüm biriydi ama oturup konusunca önyargılı oldgmu düşündüm. Kendini geliştirmiş yetiştirmiş iş güç sahibi her anlamda donanımlı. Çok saçma gelebilir ama güven veren bi tarafı var. Güçlüymüş gibi hissettirdi. İlk konusmada yanlışda hissetmiş olablrm ama böyle düşündürdü bana.
Benin arkadaşım vardı bide aracı olan amca vardı. Benim durumumun konusu açılmadı. Ben o ortamda söylemek istemedim. Ama kendisi başja bi konudan tesadüfen konusurken kendi konusunu anlattı. Yurtdışında evlenmiş 6 yaşında çocugu varmış. Ama annesinde kalıyomuş cocuk yılda bikaç kere görmeye gidiyomuş.
Ben bunu ilk duyunca şaşırdım. Görüşme sonrasında aracı olan amca sordu ben en çok bundan korkuyodum sen sorun yaparmısın diye dedi. Ama onada hala söylemedim, sadece başbaşa konuşunca o kişiye söylerim diye düşündüm. Çocuk olayı süpriz oldu aslında. Ben evlenmiş ayrılmış oldgnu tahmn ediyodum zaten.
Hiç türkiyeye gelmemiş çocuk anneside öyle. Anladıgım kadarıyla çok yakın ilişkileride yok çocuguyla. Bunların nedenide önemli tabi. Yaşadıgım şehirde ailesi kendisi tanınan biri. Benim çocuk olayını sorun yapabileceğimi düşünmüş. Çok beğenmiş beni çok istiyomuş devamında bişeylerin olmasını. Ama ben hala kararsızım. Çok samimi içten biri. Kesinlikle egosu yok. Onun yerinde başkası olsa fazlasıyla ego sahibi biri olabilirdi.
Akşam dönmemizi istemedi kendisi bıraktı arkadaşımla beni. Sakin bi havası var ama bence sert biri. Ağır fazlasıyla. Sahiplenici bi tavrıda var ayrıca. Gözlemlerim bu kadar. Arkadasım çok beğendi iyi biri oldgnu düşünüyo bende öyle düşünüyoeum aslında ama çocuk olayı kafamı karıştırıyor.

Son düzenleme:
Selam herkesee,
Son konumu hatırlayanlar olur belki. Öncelikle o kadar uğraşıp yorum yazanlara çook tşk ederim. Cvp yazamadıklarım olabilir, gerçekten hepinizin yazdıkları ayrı ayrı değerliydi. İyi hissettirdiniz bana. Destek olanlar, benimle birlkte aynı şeyi hissetmiş kadar olanlar çok saolun.
O günlerden sonra artık daha iyim. O iki karaktersiz insan ayrılmış bunu öğrendim. Ama gerçekten artık hiç umrumda değiller.
o zamandan sonra çok düşündüm. İyi yada kötü bi tecrübe oldu bana. Bu şekilde bakıyorum.
Buraya yazmamın nedeni başka. Çok uzatmadan anlatıyım. Yakın bi arkadaşımla sürekli gittiğimiz bi kafe var. Nerdeyse haftada üç dört kere gideriz. Oranın sahibi ama asıl mesleği mühendis olan biri vardı. Uzaktan görüyoduk arkadaşmla ama dikkatimizi çekmemişti sadece küçük yiğeni bizim yanımıza geliyodu bizde onu seviyoduk ordan biliyorum adamın kim oldugunu. Herhangi bir beğeni yada hoşlanma durumu yok zaten tanışmadık bile.
Uzaktan akraba ama yıllar sonra karşılaştığım biri var. Kendi yiğeni gibi çok sever beni saolsun. Onunla bu bahsettiğim adam tanışıyorlarmış önceden ve o amcamdan rica etmiş bizi tanıştırırmısın diye. Amcada bana söyledi.
Ama kimse benim önceden evlenip ayrıldıgımu bilmiyo. Buarada adamın annesi kafeye gelip gittikce görüyomuş beni o da baya ısrarcu olmuş bizim akrabaya tanışmamız için.
Yarın benim arkadaşımında olacagı bi görüşme olcak. Ben benim arkadaşım o adam ve akrabamız.
Ama ben ne konusacagımı bu durumu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Önceden böyle bi durum yaşadım ama karşımdaki yabancıydı hatta burda herkes söylemişti önemsemez ayrıldıgını diye. Gerçektende hiç önemsememişti.
Ama bubadam için aynısını söyleyemiyorum. Belki ondada benzer bi durum olabilir. Çünkü en az 33 34 yaşında. Bu zamana kadar belki bi evlilik olmuştr.
Yarın için düşünüyorum. Böyle bi durum ne zaman söylenmeki? Yani yarın hep birlkte olacagımız bi ortam var. Herkesin içinde bunu zaten söyleyemem. Söylesem ne tepki verir onuda bilmiyorum. Belki ben bişey hissedemiycem o da var bilemiyorum.
Sadece kafamı karıştıran bu durumu nasıl söyleyecegim. İlk görüşmede olması şartmı? Benzer şeyler yaşayanlar fikir verebilirmi?
hayırlısı olsun , ilkinde söyleme gerek yok bence ama ikincisinde söyle .
sonrasında bağlanirsaniz birbirinize ve adamın bu konuda kati kuralları varsa ayrılmak daha zor olur .

İlk görüşmede değil ama baş başa ilk görüşmenizde paylaş bence.
Bilsin ona göre ilerlesin ilişki bağlanmadan..
İkinci görüşmede söylerim ama nasıl bir ifadeyle? Son yaşadıklarımdan sonra iyice kendime güvenimi kaybettim. Sanki yarım hissediyorum kendimi eksikmişim gibi. Ben önceden evlendim ayrıldım ve bunu sorun etmeyecek biriyle hayatımı devam ettirmek istiyorum gibi bi cümle nasıl? Kendimi sanki küçükmüşüm ezikmişim gibi göstermek kesinlkle istemiyorum. Ona göre bi ifade kullanmaluyım

hayırlısı olsun , ilkinde söyleme gerek yok bence ama ikincisinde söyle .
sonrasında bağlanirsaniz birbirinize ve adamın bu konuda kati kuralları varsa ayrılmak daha zor olur .
İkincisinde mutlaka söylerim ama nasıl söyleyecgmi bilemiyorum. Bu direk evlilik amacıyla yapılacak bi görüşme olcak sonucta.

İkinci görüşmede söylerim ama nasıl bir ifadeyle? Son yaşadıklarımdan sonra iyice kendime güvenimi kaybettim. Sanki yarım hissediyorum kendimi eksikmişim gibi. Ben önceden evlendim ayrıldım ve bunu sorun etmeyecek biriyle hayatımı devam ettirmek istiyorum gibi bi cümle nasıl? Kendimi sanki küçükmüşüm ezikmişim gibi göstermek kesinlkle istemiyorum. Ona göre bi ifade kullanmaluyım

Bu cümle gayet iyi bence.
Baştan açık olsun kartlar sonra vayy bilmediydim olmasın.

Sadece bu kadarmı? Mesela bu senin için sorun olurmu dedinizmi? Yoksa sadeceben daha önce evlendim bu kadar.
Sorun olur mu diye sakin sorma sorun olacaksa bir daha gorusmez zaten.ama sorarsan sanki egikmissin gibi karsisinda.
Ben sadece ben daha once bir evlilik yasadim ve bir cocugum var dedim o da benimda daha once sevgililerim oldu.bence bir fark yok arasinda iliski iliskidir dedi.

Sorun olur mu diye sakin sorma sorun olacaksa bir daha gorusmez zaten.ama sorarsan sanki egikmissin gibi karsisinda.
Ben sadece ben daha once bir evlilik yasadim ve bir cocugum var dedim o da benimda daha once sevgililerim oldu.bence bir fark yok arasinda iliski iliskidir dedi.
Çok güzel bi bakış açısı. Umarım bundan sonra karşıma böyle düşünen insanlar çıkar hep. Çünkü bunu söylemek bana o kadar zor geliyorki.

Çok güzel bi bakış açısı. Umarım bundan sonra karşıma böyle düşünen insanlar çıkar hep. Çünkü bunu söylemek bana o kadar zor geliyorki.
Ins.allah kalbi guzel insanlarla karsilastirsin.
Gercekten zor gelmesin. Bak benim erkek arkadasimin dedigi gibi iliski iste bitebiliyor.
Hem belki sizi tanistiran amca soylemistir.
Sen hic kasma kabahtli birsey yapmadin ya.
Belki bilmiyorsundur diye soyleyeyim ben bir evlilik yasadim daha once.demen yeterli
Bol sanslar umarim gonlune gore olur

Başbaşa olacaginiz ilk goruşmede soyle...
Peki ya kendi sorarsa herkesin icinde?
Büyük ihtimal beni bekar zannediyordur. Yaşımdan çok küçük gösteriyorum hep öyle derler,yani durduk yere birinin aklına acaba evlenip ayrılmışmıdır diye gelmez. Bence benim dezavantajımda bu.

Ins.allah kalbi guzel insanlarla karsilastirsin.
Gercekten zor gelmesin. Bak benim erkek arkadasimin dedigi gibi iliski iste bitebiliyor.
Hem belki sizi tanistiran amca soylemistir.
Sen hic kasma kabahtli birsey yapmadin ya.
Belki bilmiyorsundur diye soyleyeyim ben bir evlilik yasadim daha once.demen yeterli
Bol sanslar umarim gonlune gore olur
O amcada bilmiyor. Çok tşk ederim iyi dilekleriniz için. Umarım güzel geçer

ilk görüşmede söylenmeli kesinlikle. ama kalabalık olacagınız için es geçip mutlaka 2. görüşmede söylemelisin..
sonrasınd büyük sıkıntı yaratabilir saklamak

O amcada bilmiyor. Çok tşk ederim iyi dilekleriniz için. Umarım güzel geçer

: )) bilgin var mi bilmiyorumda daha once bir evlilik yasadim haberin yoksa diye soylemek istedim.
Iste bu kadar.cevabi ondan bekle.arkasindan birsey demene gerek yok

Back