- 6 Temmuz 2023
- 521
- 2.978
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesine bakma konusu yoktu, ama maaştan ötürü çok çatıştıkBen de aynı sebepten boşandım. Kendi parasını biriktirip benim maaşımla da geçinmek istiyordu. Hatta ailesine de bakmak istiyordu.
Her şeyin farkındayım en çok da bu canımı sıkıyorİyi anılarınız var mıydı gerçekten? Açın konularınızı okuyun. Adam sizi sevmemiş ve sevmiyor. Canı cehenneme deyip hayatınıza bakmak yerine acı çeken de sizsiniz, sanki severek ayrılmış gibi.
Biraz sabır, emin olun doğru insan karşınıza çıkınca bu adama üzüldüğünüz için çok pişman olacaksanız.Her şeyin farkındayım en çok da bu canımı sıkıyor
Daha 20li yaşlardayım ve gelecekten korkuyorumBiraz sabır, emin olun doğru insan karşınıza çıkınca bu adama üzüldüğünüz için çok pişman olacaksanız.
Kira yoktu ama sürekli benim evim, sayemde oturuyorsun diyordu
kendinize nasıl baktığınız önemli olan, kimsenin size nasıl baktığına takılmayın . 3,5 senedir boşandım ama birgün bile kendime ''ay ben boşandım bana nasıl bakacaklar canımı sıkacaklar'' diye düşünmedim. ciddi ilişkiniz de olabilir evlenebilirsimiz de. bakış açınızı lütfen değiştirin. eski eşinizle neden konuşuyorsunuz?arada çocuk da yok mecburiyetiniz de yok. muhattap olmayın yolunuza bakın.Çok fena depresyondayım. Sürekli “iyi” anılarımız aklıma geliyor, onun boşanmaya dair her sözü yüreğime ok gibi çakılıyor. İlişkide şiddet, aldatma vs yoktu ama anlaşamadık işte. Henüz 1 yıl bile olmamıştı. Boşanmak istediğini söylediğinde kabul ettim, hala konuşuyoruz ama boş şeylerden bahsediyoruz. İş arkadaşı gibi. Belki konuşmayı da kesmek gerekiyor. Çok üzülüyorum kendimde değilim hiçbir şeye odaklanamıyorum aileme çok üzülüyorum onlar da böyle olsun istemezdi.Bundan sonraki hayatım nasıl olacak bilmiyorum yeniden sevebilir miyim bir yuvanın yıkılması çok zor çok canım yanıyor. Maalesef toplumda boşanmış kadına karşı korkunç bir algı var çok canımı sıkacaklar biliyorum. Boşanmayı bu kadar dramatize etmek doğru değildir belki de. Ama çok canım yanıyor canımın sıkkınlığından evde duramıyorum…
Çocuksuz bosansaydim büyük ihtimalle ben de böyle depresyonda fln olurdum, boşanma davasıni açmak zorunda bırakılmış biri olarak.Cocuk boşluğumu dolduruyor sizinkisi tamamen boşluktan.Kendinize yeni rutinler belirleyin.Zamanla boşluklar dolacak ve hafifleyeceksiniz.Çok fena depresyondayım. Sürekli “iyi” anılarımız aklıma geliyor, onun boşanmaya dair her sözü yüreğime ok gibi çakılıyor. İlişkide şiddet, aldatma vs yoktu ama anlaşamadık işte. Henüz 1 yıl bile olmamıştı. Boşanmak istediğini söylediğinde kabul ettim, hala konuşuyoruz ama boş şeylerden bahsediyoruz. İş arkadaşı gibi. Belki konuşmayı da kesmek gerekiyor. Çok üzülüyorum kendimde değilim hiçbir şeye odaklanamıyorum aileme çok üzülüyorum onlar da böyle olsun istemezdi.Bundan sonraki hayatım nasıl olacak bilmiyorum yeniden sevebilir miyim bir yuvanın yıkılması çok zor çok canım yanıyor. Maalesef toplumda boşanmış kadına karşı korkunç bir algı var çok canımı sıkacaklar biliyorum. Boşanmayı bu kadar dramatize etmek doğru değildir belki de. Ama çok canım yanıyor canımın sıkkınlığından evde duramıyorum…
Kumar oynamışsınız. Siz hoşlanmışsınız sanırım ama karşı taraf için mantık evliliği olmuş. Sizin yerinize başka bir memur kadın olsa da olurdu.Görücü usulu sayılırdı, sevgililik dönemini pek geçirmedik
Sizin maaşınızı mi istiyorduAilesine bakma konusu yoktu, ama maaştan ötürü çok çatıştık
Ben sizi hatırlıyorum sizi afedersiniz sağılacak inek gibi görüyorlardı. Bence kararınızın arkasında durun inanın en en kötü evlilikte bile boşanırken insanda bir durağanlık depresyon hali olur. Karşı tarafla ilgili değil aslında boşanmak başarısız olmakla ilişkilendirilir ama bu süreç geçici, sonrasında hayatımda iyi ki bu kararı vermişim dediğiniz bir olaya dönüşecek inanın..Çok fena depresyondayım. Sürekli “iyi” anılarımız aklıma geliyor, onun boşanmaya dair her sözü yüreğime ok gibi çakılıyor. İlişkide şiddet, aldatma vs yoktu ama anlaşamadık işte. Henüz 1 yıl bile olmamıştı. Boşanmak istediğini söylediğinde kabul ettim, hala konuşuyoruz ama boş şeylerden bahsediyoruz. İş arkadaşı gibi. Belki konuşmayı da kesmek gerekiyor. Çok üzülüyorum kendimde değilim hiçbir şeye odaklanamıyorum aileme çok üzülüyorum onlar da böyle olsun istemezdi.Bundan sonraki hayatım nasıl olacak bilmiyorum yeniden sevebilir miyim bir yuvanın yıkılması çok zor çok canım yanıyor. Maalesef toplumda boşanmış kadına karşı korkunç bir algı var çok canımı sıkacaklar biliyorum. Boşanmayı bu kadar dramatize etmek doğru değildir belki de. Ama çok canım yanıyor canımın sıkkınlığından evde duramıyorum…
Eski konularınızı hatırlıyorum üzülmenize şaşırdım. Sizi para olarak gören kullanmaya çalışan biriydi. Garajda boş boş yatan arabayı size kullandirtmiyordu. Benim benim benim arabam muhabbeti vardı. Yanlış hatırlamıyorsam ailen de sana araba alsın demişti.Çok fena depresyondayım. Sürekli “iyi” anılarımız aklıma geliyor, onun boşanmaya dair her sözü yüreğime ok gibi çakılıyor. İlişkide şiddet, aldatma vs yoktu ama anlaşamadık işte. Henüz 1 yıl bile olmamıştı. Boşanmak istediğini söylediğinde kabul ettim, hala konuşuyoruz ama boş şeylerden bahsediyoruz. İş arkadaşı gibi. Belki konuşmayı da kesmek gerekiyor. Çok üzülüyorum kendimde değilim hiçbir şeye odaklanamıyorum aileme çok üzülüyorum onlar da böyle olsun istemezdi.Bundan sonraki hayatım nasıl olacak bilmiyorum yeniden sevebilir miyim bir yuvanın yıkılması çok zor çok canım yanıyor. Maalesef toplumda boşanmış kadına karşı korkunç bir algı var çok canımı sıkacaklar biliyorum. Boşanmayı bu kadar dramatize etmek doğru değildir belki de. Ama çok canım yanıyor canımın sıkkınlığından evde duramıyorum…
Çok fena depresyondayım. Sürekli “iyi” anılarımız aklıma geliyor, onun boşanmaya dair her sözü yüreğime ok gibi çakılıyor. İlişkide şiddet, aldatma vs yoktu ama anlaşamadık işte. Henüz 1 yıl bile olmamıştı. Boşanmak istediğini söylediğinde kabul ettim, hala konuşuyoruz ama boş şeylerden bahsediyoruz. İş arkadaşı gibi. Belki konuşmayı da kesmek gerekiyor. Çok üzülüyorum kendimde değilim hiçbir şeye odaklanamıyorum aileme çok üzülüyorum onlar da böyle olsun istemezdi.Bundan sonraki hayatım nasıl olacak bilmiyorum yeniden sevebilir miyim bir yuvanın yıkılması çok zor çok canım yanıyor. Maalesef toplumda boşanmış kadına karşı korkunç bir algı var çok canımı sıkacaklar biliyorum. Boşanmayı bu kadar dramatize etmek doğru değildir belki de. Ama çok canım yanıyor canımın sıkkınlığından evde duramıyorum…