Bosanma depresyonu

Ay guldurdunuz beni sagolun. Ah keske benim esim de hiyarin teki olsaydi da ben de kurtuldum gozuyle baksaydim.

Ben iki cocukla kaldım. On yılımı verdim kolay olmadi elbette ama ailen arkanda olursa çok daha kolay atlatırsın hem çocuk da yok sanırım. Ben acımı bile doya doya yaşayamadım ayakta kalmak zorundaydım. Tek söyleyebileceğim geçiyor. Bu hayatta ölümden baska herşeyin çaresi var. Kendini bırakma gerekli görüyorsan destek al.

Hakkinizda hayırlısı olsun.
Belki hayat size bundan sonrası için daha güzel günler saklamıştır :)
Iyi düşünün iyi olsun

Ay guldurdunuz beni sagolun. Ah keske benim esim de hiyarin teki olsaydi da ben de kurtuldum gozuyle baksaydim.
İyi huylu, kibar, fedakar, saygılı bir eş bu zamanda kolay bulunmuyor...

Eşiniz iyi bir insan ise kaybetmemek için elinizden geleni yapın..

Muhakkak açık bir kapı vardır..

Sebep ne bilmiyorum ama her insan hata yapabilir. Eş olmak bazen hatayıda affedebilmektir. Eğer eşiniz bu kadar silmisse gözünde kendinizi suçlamayın. Bence psikolojik destek almak bu süreçte çok iyi gelecektir. Yükü tek başınıza kaldırmak yerine bu konuda uzman birinin sizi yönlendirmesi daha kolay atlatmanizi sağlayacaktır. Allah yardımcınız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…