• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davasında doğurmadığı üçüncü çocuk ortaya çıktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Eşine boşanma davası açan Olcay Ö. mahkemede hakimin sözleriyle şoke oldu...
Sitene Ekle
bosanma-davasinda-dogurmadigi-ucuncu-cocuk-ortaya-cikti-6678396.Jpeg

İstanbul’da yaşayan ev kadını olan Olcay Ö., eşi muhasebeci Yılmaz Ö.’ye boşanma davası açtı. Olcay Ö. “Ben ve iki çocuğumla ilgilenmemekte, eve hep geç geliyor devamlı tartışıyoruz” diyerek, şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmak istediğini söyledi.

Yeni bir çocuk
Mahkeme, boşanma davası sürerken çiftin nüfus kayıtlarını istedi. Nüfus kayıtlarında Olcay Ö. ve Yılmaz Ö.’nün iki değil üç çocuklarının olduğu ortaya çıktı. Hakim “Sizin 2 değil 3 çocuğunuz varmış” deyince Olcay Ö., “Evliliğimizden 2 çocuğumuz var. Ben düşük bile yapmadım. Böyle bir şey olamaz, çok şaşkınım” dedi. Bir şirkette muhasebecilik yapan koca Yılmaz Ö. ise itirafta bulunarak, “Yaklaşık 4 yıl önce bir Rus kadınla beraber oldum. Ondan çocuğum oldu. Babasız ve kimliksiz kalmasın diye nüfusuma kayıt ettirdim. Bu olanları eşime anlatmayı denedim, yapamadım. Eşimi seviyorum ancak evliliğimiz tartışmalar yüzünden çekilmez hale geldi” diyerek boşanmak istedi. Mahkeme çiftin boşanmasına karar vererek, Yılmaz Ö. hakkında da eşinin haberi olmadan başka birinden çocuğu olması nedeniyle ‘Çocuğun soy bağını değiştirmek’ iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: VATAN / Tolga Atar

http://www.milliyet.com.tr/bosanma-davasinda-dogurmadigi-gundem-2202214/

Adam karektersizmiş onu hiç birşey paklamaz kızın babası damadı araştırmamış mı ? Yoksa mutlaka ortaya çıkardı , ne akrabalar var bir şırpıda her haltını anlatırdı,

Yine şanslı kadınmış boşanma aşamasında öğrenmiş.Öncesinde öğrense daha büyük bir yıkım yaşardı.Eşi ve 2 çocuğuyla ilgilenmemesinin sebebi de belli olmuş böylelikle.

şaka gibi.büyük şok yaşamıştır kadıncağız

Adam karektersizmiş onu hiç birşey paklamaz kızın babası damadı araştırmamış mı ? Yoksa mutlaka ortaya çıkardı , ne akrabalar var bir şırpıda her haltını anlatırdı,

Pardonda ne çıkıcaktıki araştırsa?

Adam evliyjen aldatıp kendi ve eşinin üstüne. kaydettirmiş çocuğu.

Esine yaptigi apayri bir sey de fakat resmen sahtecilik bu. Sadece karisini degil T.C 'ni de aldatmis

kadının doğurmadığı çocuğu onun üzerine mi kaydetmişler. yanlış mı anlıyorum?
ortada bi suç var öyleyse eğer.

Esine yaptigi apayri bir sey de fakat resmen sahtecilik bu. Sadece karisini degil T.C 'ni de aldatmis
TC bu konuda aldatılmaya çok müsait zaten. Tanıdığım Azeri bir kadın türkiyede bir Türkle evlenip doğurduğu çocuğu, ilk eş öldükten sonra, sanki ülkeye hiç giriş yapmamış gibi gösterip sonradan evlendiği adamın üzerine geçirdi.

Haberde yapılan işlem bunun yanında hiç. Doğmuş yaşına girmiş çocuk belgelerden yok edilmiş resmen.

Yalniz bdv de ki konulara cok benzemiyor mu eve gec gelen es surekli tartisan kari koca
Altlarinda bir hinlik olabilir deyince tepki görüyoruz

Adam da tam ne diyeyim bilemedim
Kadin önceden olse mirasina hic tanimadigi kocasinin metresinin cocugu ortak cikacak

TC bu konuda aldatılmaya çok müsait zaten. Tanıdığım Azeri bir kadın türkiyede bir Türkle evlenip doğurduğu çocuğu, ilk eş öldükten sonra, sanki ülkeye hiç giriş yapmamış gibi gösterip sonradan evlendiği adamın üzerine geçirdi.

Haberde yapılan işlem bunun yanında hiç. Doğmuş yaşına girmiş çocuk belgelerden yok edilmiş resmen.

Of ya. Sonra kaos ve haksizliklar ülkesi oluyoruz

Of ya. Sonra kaos ve haksizliklar ülkesi oluyoruz
Nüfusla ilgili böyle bir işlem yapılabiliyorsa başka konularda neler dönüyor kim bilir. Gerçi kadın bunun daha çok Azerbeycanla ilgili bir durum olduğunu orda her işlemin rüşvet yolu ile halledilebileceğini ve bilgisayar sistemine o dönem tam geçilmiş olduğunu söylemişti. Şimdi durumun değişmiş olduğunu umuyorum. Çocuk 11 yaşında şuan, yaklaşık 9 buçuk yıl önce olmuş yani olay.

Kadının üzerine neden kaydetmişler ona anlam veremedim .

Benim nüfus kayıtlarımda da annemle babamın evlenme tarihi arasında 10 yıl fark görünüyordu :D
Birbirleriyle aynı gün, aynı ay ama on yıl arayla evlenmişler :D Bir de onu düzelttirmeye uğraştım sonra. Babam annemle evlenmiş, annem 10 yıl sonra babamla evlenmiş :D

Back