Ben olsam ayrılırdım.Gencim , güzelim . kpss kazanmışım.Hiç çekemem
hayat işte. Ordan bakınca öyle gözüküyor bende farkındayım. AMA takılıyorsun bazen. Buna şöyle cevap verebilirim. Sıkıntılı ve acılı ilişkilerden çıktım. Belki de sevmekten çok sevilmem hoşuma gitti. Yaşanmışlıklar ve güzel anılar da üstüne eklenince birden kestirip atmak zor geldi. Sonuçta iki sene geçti. Kendime bu ilişkiyi bitirecek mantıklı bir sebep arıyorum sanırım. Yada onun gibi seven birisi olmaz bir daha diye korkuyor olabilirim. Kendimi dinleyince bunlar çıkıyor gibi. Bunalımdayım ya çok algılayamıyorum kendimi.Hepsini okumadım ama, "hiç evlenmemiş, talibi çok olan, güzel bir kız", kendinden 12 yaş büyük ve hala boşanamamış bir adamda niye takılı kalıyor ki?
Estağfirullah ne özürü. Okuyunca algılamak zor olabiliyor bazen. Ama sorum neden uzuyor sizce doğru mı söylüyor falan değil. Sorum siz olsanız ne karar verirdiniz.Ben mi agresifim?
Ben mi sinirliyim?
Kırıcı bir söz çıktıysa ağzımdan özür dilerim.
Aksine bugün çok neşeliyim.
Sadece hayata dair keskin çizgilerim var,kusura bakma.
Sen bizim kafamıza takılan sorulara cevap bulmuşsun,o cevapları biz bilmiyoruz,o zaman biz mutluluklar dileyelim dedim,daha ne yapmalıydım?
Anlamadım ki.
Google da bir araştırın. 15 sene süren bile var.adam ne çakal bee :) arakadaşım 6 yıl süren dava mı olur yaaa...
Google da bir araştırın. 15 sene süren bile var.
Pekala.Estağfirullah ne özürü. Okuyunca algılamak zor olabiliyor bazen. Ama sorum neden uzuyor sizce doğru mı söylüyor falan değil. Sorum siz olsanız ne karar verirdiniz.
O yüzden davanın uzamaskndaki sebepler falan çok mühim değil. Ben zaten zor bir süreç yaşadım hala da yaşıyorum. Bir karar vermem gerektiğini hissediyorum. Psikolojim ve yaşadıklarım beni zorluyor. Ben bu duruma çözüm arıyorum. Yoksa dava zaten uzuyor ve uzayacak da. Ona beklemekten başka çare yok. Olanlar oldu artık. Bu durumu siz yaşasanız ne hisseder ne yaparsınız. Beyin fırtınası yapalım istiyorum.
Bence de sende ki 2 yılımı zaten heba ettim, ya daha iyisini bulamazsam endişesi. Keşke en baştan boşan da sonra gel deseydin.hayat işte. Ordan bakınca öyle gözüküyor bende farkındayım. AMA takılıyorsun bazen. Buna şöyle cevap verebilirim. Sıkıntılı ve acılı ilişkilerden çıktım. Belki de sevmekten çok sevilmem hoşuma gitti. Yaşanmışlıklar ve güzel anılar da üstüne eklenince birden kestirip atmak zor geldi. Sonuçta iki sene geçti. Kendime bu ilişkiyi bitirecek mantıklı bir sebep arıyorum sanırım. Yada onun gibi seven birisi olmaz bir daha diye korkuyor olabilirim. Kendimi dinleyince bunlar çıkıyor gibi. Bunalımdayım ya çok algılayamıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?