- 26 Ocak 2023
- 84
- 38
- 29
- Konu Sahibi Tuanasenay
Hanımlar iki gün önce de buraya yazdım eşimle tartıştık ve boşanma davası açacağını söyleyip beni engelledi diye . Daha bir aylık evliyken her sabah ailesinden kahvaltı yapıyor her hafta sonu onları görmek istiyor diye kavga etmiştik ve o gözümü morartana kadar beni dövüp daha sonra insanlara ben onu dövmedim o kendini dövdü diye beni yalanlamıstı. Bugün boşanma davasını açtığını bana bildirdi mesajla aynı zamanda kendi aldığı ev eşyalarını da taşıdığını söyledi kendi eşyalarını almış boşanma davasını açmış maddi manevi tazminat da talep etmiş. Üstelik her şeyin sorumlusu benmişim gibi güzel bir bedduayla hakkım sana haram olsun iki cihanda da senden çıkacağı günü görmek bana nasip olsun demiş. Ben şuan ailemin yanında başka şehirdeyim dava süreci için ne yapmam gerek oraya gitmek için bir haftam var çekişmeli boşanma davası açmış çünkü evliliğimiz bir seneyi doldurmamisti ki doldursa da mal almak için çekişmeli açardı ben anlaşmalı yoluna gitmeyi tercih ederdim ama olmadı elimde beni dövdüğüne dair kanıtlar var daha önceden aldığım darp raporu var sürekli evi terketmekle tehdit edip daha sonra o beni evden kovdu dediği için evi terkederken çektiğim görüntüler var neden bu kadar şey biriktirdin derseniz iftiracı oldukları için elbette daha öncesinde dövüp ben dovmedim dediği için gidip ben gitmedim o kovdu dediği için. Şimdi merak ettiğim bunca delille nasıl bir yol izlemeliyim ben de o da öğretmeniz nafaka talep edebilir miyim tazminat vs