• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası ücreti ne kadar ?

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.392
48
Ben arzuhalciye dilekçe yazdırarak darp raporumu da ekleyerek mahkemeye sundum barodan avukat çıkmadı neden çıkmadı bilmiyorum 2-3 avukata gittim 5000-7000 arası fiyat söylüyorlar bu avukatlık ücreti ne kadardır

Ben arzuhalciye dilekçe yazdırarak darp raporumu da ekleyerek mahkemeye sundum barodan avukat çıkmadı neden çıkmadı bilmiyorum 2-3 avukata gittim 5000-7000 arası fiyat söylüyorlar bu avukatlık ücreti ne kadardır
Şehir de farkediyor sanırım. Dayım iki ay önce boşandı. Avukat 2bin lira istemişti.

arkadasim 7.500 e buldu. 5000 basta, kalani dava sonunda. Neden bu kadar yuksek bilmiyorum...

Ben ne nafaka ne tazminat talep edeceğim oysa ki elimde darp raporum da var çok zor ya
O zaman avukata ihtiyaciniz yok, hatta anlasmali protokol ile bosanabilirsiniz, siz ilk celse gorulene kadar avukat tutmayin. Ilk celse bosanamazsaniz ona gore bir yol izlersiniz, esiniz bosanmak istiyor mu

İstiyor gibi görünüyor ama bilemiyorum
Dedigin gibi ilk celse bi gorulsun, hatta dava esnasinda once esiniz bosanmak istedigini dile getirsin, getirmesini saglayin, hakim huzurunda ben de istiyorum derse siz de hakime diyin ki anlasmali bosanalim o zaman. Hem geri adim da atamaz huzurda soyledigi icin ama disarida anlasip girerseniz hakim huzurunda degistirebilir beyanini. Ilk celse bosamazsa avukata bakin derim, maddi talebiniz olsaydi o zaman kesin avukat derdim ama hem esinden bisey almayacaksin hem de bosuna avukat ucreti odeyeceksin. Gereksiz bence. Esin de sorun cikarmazsa ilk celse bosanirsiniz.

Back