Bu zihniyetteki herifle birde bosanmamak için direndin mi gerçekten..Pes!bebek oldugu icin sadece bez ve islak mendil masrafi varmis oda ayda 300 olsa yarisini ben verecekmisim.iste böyle kiyafetidir ek gidasidir oyuncagidir onlari saymadi zaten ben kendim icin istemedim
bitti 10 ocak itibariyla...Merhaba son durum nedir.
bitti 10 ocak itibariyla...
150 ile anlasmistir konu sahibi bence şokta.Ne oldugunun farkinda degildeğiştirdiniz mi dilekçeyi 150tl de mi anlaştınız?
Hakim de mi öksürmedi yaa eminmisin diye.evet 150 tl de anlastim ama ben bosanmayacagini dusunuyorum blöf yada inat yapiyor gibi geliyordu salona girmeden o tavrini gorunce hakimin her dedigini kabul et diye.ordan sadece nafaka icin donemedim.ama suan dank etti ben ne yapmisim diyorum kendime kiziyorum.ben bosandigimiza hala inanamiyorum nasil olacak bilmiyorum boyle
Üzmeyin kendinizi belki bir beş yıl sonra boşuna üzmüşüm kendimi diyeceğiniz bir durum olacak şuan yaşadıklarımız.Allah inşallah kıymetinizi bilen birini çıkarır karşınızamalesef onu beklemedi ayni gun dilekce yazarak itiraz hakkinida iptal ettirtti.ama bir sene boyle gtsin sonra nafaka artirim davasi acarim yada konusurum belki bilmiyorum.suan aci cekiyorum inanin para falan dusunemiyorum.cok mutsuzum eski ve guzel gunler aklimdan cikmiyor.
Sizin icin ne yaptigini bilmiyor şokta demistim yanilmamisim.Hakkinizda hayirlisi olsun umarim bundan sonrasi icin karsiniza guveninize deger insanlar cikar.Cok uzuldumevet 150 tl de anlastim ama ben bosanmayacagini dusunuyorum blöf yada inat yapiyor gibi geliyordu salona girmeden o tavrini gorunce hakimin her dedigini kabul et diye.ordan sadece nafaka icin donemedim.ama suan dank etti ben ne yapmisim diyorum kendime kiziyorum.ben bosandigimiza hala inanamiyorum nasil olacak bilmiyorum boyle