BOŞANMA DAVAM VE GERGİNLİĞİM 😔

Çok sevindim sizin adınıza. İşiniz hayırlı olsun. İnşallah bugün boşanir ve kurtulursunuz

Ben işime başladığımda boşanma davası devam ediyordu. Soyadım onun soyadı idi. Bunu sorun etmedim çünkü ben benim, onun soyadının kişiliğime etkisi yok. Dava bitince eski soyadımı yeniden aldım. İş yerinde de sorun yaşamadım. Artık o kadar çok boşanan var ki, insanlar bunu yadirgamiyor. Dolayısıyla işime onun soyadıyla başlayacağım diye bir endişe duymanızı gerek yok. Zaten bugün boşansaniz eski soyadınızı aynı gün alamıyorsunuz ki. Belli bir süreci var. Diyeceğim o ki soyadiyla işe başlamayı sorun etmeyin.
Geçmiş olsun. Umarım böyle bir adamdan biran önce kurtulursunuz. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

sonuc ne oldu acaba mahkeme coktan bitmisltir

Kızlar merhaba, kusura bakmayın giremedim foruma. İnternete girince en son KK açık olduğu için o yüzden girdiğimi düşünmüş olabilirsiniz. Ama girip de yazmamazlık yapmadım.Dava geç başladı. Ama bitti, boşandık herhangi bir olumsuz durum da yaşamadım. Gayet medenice bitti. İlk defa bu kadar düzgün iletişim kurabildim diyebilirim. Helallik istedi. Helal ettim hakkımı ve yeni, temiz bir sayfa ile çıktım adliyeden. Bana verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler

Geçmiş olsun. İnşallah bundan sonrası çok iyi olur sizin için.

Hayırlı olsun. Simdi güzel bir oh çekin. Özgürlüğünüzün tadını cikarin. Kötü bir tecrübeydi evet ama bu gibi tecrübelerle büyüyoruz malesef. Ama hayat hep öyle değil, güzellikler de sunuyor. Tadını çıkarın. Çok sevindim. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim çok haklısınız

Canım inşallah bundan sonraki hayatında çok ama çok mutlu olursun.basta belki afallarsin düzenin değişince ama unutma herşey çok güzel olacak inan bana

O adamdan kurtulmana ve yeni işine çok sevindim , herşey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…